Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 27

Į sostinę sugrįžta spalvotasis „The Color Run“ bėgimas – dalyvauti kvies ir mažuosius

Jau aštuntus metus iš eilės „The Color Run“ bėgimas kviečia įveikti spalvingiausią 5 kilometrų trasą. Renginio programą papildys pirmą kartą organizuojamas mažųjų superherojų bėgimas. Vaikai iki 12 metų buvo kviečiami registruotis ir dalyvauti nemokamai.
 „The Color Run“ bėgimas
„The Color Run“ bėgimas / Augusto Didžgalvio nuotr.

Muzika, ryškios spalvos ir tik pozityvios emocijos lydi visus „The Color Run“ bėgimo kilometrus. Rugsėjo 5-ąją, Vilniaus Vingio parke, kviečiami visi norintys kartu kurti magiją, svajonėms suteikti spalvas, šėlti bei pažadinti vidinius superherojus.

Šiųmetė bėgimo tema „Highlights“ leis prisiminti viską, kas per ankstesnius 7-erius bėgimo metus suteikė daugiausiai džiaugsmo. Lengvai įveikiama bėgimo trasa, kiekviename kilometre stebinančios spalvų stotelės. Trasą dalyviai galės įveikti jiem patogiu tempu. Čia svarbiausia geros emocijos ir nepamirštamas laikas su draugais ar šeimos nariais.

Pirmą kartą istorijoje vyks ir tik mažiesiems bėgikams (iki 12 metų) skirtas superherojų bėgimas. Dalyviams skirta unikali 500 metrų trasa, kuriuoje netruks spalvų, o finiše – vienaragio medaliai. Organizatoriai informuoja, kad ribotą registracijų kiekį mažieji bėgikai išgraibstė itin greitai.

Vaikiškas Superherojų bėgimas 2021 organizuojamas VšĮ Bėgantis Vienaragis ir UAB Mapa Holding. Bėgimas finansuojamas Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (ŠMSM) Sporto rėmimo fondo lėšomis, skirtomis įgyvendinti sporto projektus, susijusius su sporto renginių organizavimu, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius