Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 13

Identiškos dvynės dalijasi ne tik plastinės chirurgijos specialisto paslaugomis, bet ir tuo pačiu vyru

Kraujo ryšys išties labai svarbus... O kaip kitaip paaiškinti Australijoje gimusių dvynukių gyvenimo būdą?
Dvynės
Dvynės / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Aistra

Anna ir Lucy DeCinque tokios panašios tikrai ne tik dėl to, ką joms davė gamta. Merginos tokios artimos, kad  dalijasi Facebook paskyros prisijungimo duomenimis, darbu, namais, automobiliu ir net... vaikinu.

Jos buvo neišskiriamos nuo mokyklos laikų, todėl tiek grožio kursuose, tiek koledže ir toliau nesitraukė viena nuo kitos. Tiesiog tobulas seseriškas ryšys! 

Tiesa, tam, kad jos būtų visiškai vienodos, prireikė plastinės chirurgijos specialistų  pagalbos. O chirurgas, kaip matote, tikrai nebuvo savo darbo virtuozas. 200 tūkst. dolerių – štai tiek kainavo šis grožio puoselėjimo planas. 

VIDEO: Dvynės dalijasi viskuo - netgi vaikinu

Merginos pasakoja, kad būdamos jaunesnės nevengdavo krėsti pokštų, o kai nuobodžiaudavo netgi susikeisdavo vaikinais! O štai šiuo metu Anna ir Lucy išbando meilę trise, susitikinėdamos su vienu vaikinu ir besidalydamos su juo vienu meilės guoliu.

„Mums tai neatrodo keista. Juk mes dvynės, todėl normalu, kad mums patinka tas pats vaikinas. Mes būname visi kartu, kai mylimės. Taigi, patikėkite, kad kiekvieno vyro svajonėse gyvena noras turėti dvi merginas šalia“, – teigė viena seserų Lucy.

Neįtikėtina, kad jos nepavargsta viena nuo kitos ir jaučiasi laimingos. Sulaukusios 24-erių seserys pasididino krūtis, o vėliau grožio peilis tapo tikra aistra, kaip ir įvairios kosmetologinės procedūros, netgi sporto užsiėmimai – juk jų kūnai turi būti tobulai vienodi! Taip pat jos dievina apsipirkinėti ir naujutėlaičius drabužėlius... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius