-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21

Ieškote užimtumo vaikams pajūryje? Išbandykite „Palangos vasaros parką“

Vasarą, kai mokyklos ir darželiai nebedirba – norisi, kad vaikai ir toliau būtų užimti ir galėtų kokybiškai leisti laiką. Ypač tie, kurie nelanko muzikos, sporto ar kitų būrelių. Vyresnieji, paauglystės sulaukę vaikai yra savarankiški ir jau patys žino, kuo nori užsiimti. Tuo tarpu jaunesniems vaikams iš vakarų Lietuvos „Palangos vasaros parkas“ siūlo įvairių galimybių užimtumui.
Palangos vasaros parkas
Palangos vasaros parkas / Partnerių nuotr.

„Palangos vasaros parkas“ yra pramogų kompleksas įsikūręs Palangoje – J.Basanavičiaus gatvėje. Ten veikia didžiulis batutų parkas su olimpiniais batutais (jie gali iškelti žmogų net į 6 metrų aukštį). Labirintas mažiesiems, kur jie gali bendrauti, draugauti ir linksmintis kamuoliukų voniose ir čiuožyklose, kol tėveliai ramiai ilsisi ant šalia esančių sėdmaišių. Taip pat galima stipriai pasportuoti „Ninja Warrior“ kliūčių ruože ar pažaisti mini golfą. Parke rytais vyksta „Sky yoga“ (Jogos užsiėmimai ore) treniruotės. Greitu metu atsidarys „Lego“ kambarys. Visos pramogos yra lauke, tad vaikai visada kvėpuoja grynu oru.

Partnerių nuotr./Palangos vasaros parkas
Partnerių nuotr./Palangos vasaros parkas

Vasaros parkas siūlo įsigyti abonementus vaikams, su kuriais jie galės savarankiškai linksmintis ant išsirinktų pramogų visomis dienomis arba pigiau – darbo dienomis. Vaikai gali pramogauti vieni, jeigu turi tėvų sutikimus. Jų šablonus galima rasti vasaros parko interneto svetainėje. Abonementų kainas ir tipus taip pat rasite ten.

Palangos vasaros parke veikla yra standartizuota, o darbuotojai kvalifikuoti ir paslaugūs. Kiekvienas moka bendrauti su vaikais, žino kaip suteikti pirmąją pagalbą. Taip pat batutų instruktoriai gali pamokyti triukų, pavyzdžiui – kaip atlikti salto. Tėveliai atėję su vaikais taip pat ras veiklos – galės žaisti mini golfą, išbandyti "Petankę" ar tiesiog įsitaisyti ant sėdmaišio ir atsigerti kavos. Parke yra nemokamas wi-fi, tad dirbti prie kompiuterio taip pat bus paprasta.

Partnerių nuotr./Palangos vasaros parkas
Partnerių nuotr./Palangos vasaros parkas

Vaikams svarbus bendravimas ir pasaulio pažinimas. Palangos vasaros parke vaikai galės susirasti naujų draugų, linksmai praleisti laiką ir „išsidūkti“. Todėl vasaros parkas visus gyvenančius pajūryje kviečia atvesti savo vaikus pramogauti ir mėgautis vaikyste Palangoje. Vaikai taip pat nori atsipalaiduoti, žaisti ir linksmintis, o „Palangos vasaros parkas“ tam puiki vieta. Palangos vasaros parkas dirba kasdien, nuo 11 valandos ryto ir laukia visų norinčių pramogauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius