-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 25

Ignės laiškas mamai. „Mama, mums reikia tik tavęs. Pasakyk „ne“ alkoholiui“

Artėjančios Motinos dienos proga 15min GYVENIMAS skelbia konkursą „Laiškas mamai“. Rašykite gražius, ilgus laiškus mamai, siųskite adresu gyvenimas@15min.lt ir laimėkite puikią dovaną – kraujospūdžio matuoklį.
Mergina
Mergina / 123RF.com nuotr.

Pateikiame Ignės laišką savo mamai, kuriame ji prašo tik vieno – nebegerti...

Labas mamyte, sveikinu Tave Motinos dienos proga. Linkiu, kad kažkada atrastum tai, ko ieškai, tai, ko Tau taip trūksta. Tą priežastį, dėl kurios taip elgiesi ir ko tokiu elgesiu sieki.

Noriu, kad žinotum viena: nesi tobula, kitiems gal labiau pasisekė, tačiau žinok tai, kad man esi vienintelė. Jeigu galėčiau dar kartą gimti ir šį kartą rinktis mamą pati, vėl pasirinkčiau Tave.

Dar kažkur giliai širdyje tikiu, kad mūsų visų meilė kažkada atvers Tau akis, ir suprasi, kad už šeimą nėra nieko brangiau.

Mamyte, Tu tokiu elgesiu suteiki mums visiems daug skausmo, tačiau tai tik duoda mums daugiau patirčių ir padaro mus stipresniais. Kažkada mums visiems tai pravers.

Žinau, kad alkoholis yra didelė kliūtis, trukdanti mums visiems kartu būti didele ir vieninga šeima, tačiau dar kažkur giliai širdyje tikiu, kad mūsų visų meilė kažkada atvers Tau akis, ir suprasi, kad už šeimą nėra nieko brangiau. Draugai yra laikini, jie ateina ir išeina, bet šeima... Šeima visada yra kartu, kad ir kas benutiktų, mes esame didelis kumštis ir privalome būti kartu.

Myliu Tave. Esi man labai brangi, todėl kartais būna labai sunku matyti, kaip Tu griauni savo gyvenimą ir švaistai savo brangiausias gyvenimo dienas, palieki mus vienus, kai mums Tavęs labiausiai reikia. Esi mums reikalinga čia ir dabar.

Mama, atsimerk!.. Esi stipri, reikia tik Tavo noro ir ryžto, kurio Tau tikrai netrūksta tam, kad galėtum viską pakeisti. Tikiu Tavimi!!! Prašau, ar gali mums padovanoti save? Savo meilę, rūpestį ir dėmesį? Atsistok čia ir dabar ir pasakyk – NE ALKOHOLIUI! Tu tai gali! Padovanok mums, savo vaikams, šią dovaną. Nieko mums daugiau nereikia, tik Tavęs.

Myliu ir bučiuoju. Siunčiu Tau patį stipriausią apkabinimą ir žinok, kad niekada nebūsi viena. Mums esi reikalinga, todėl visi iki vieno esame pasiryžę Tau padėti.

Beliko tik Tau panorėti.

Ignė


Dalyvaukite konkurse „Laiškas mamai“

Kviečiame dalyvauti 15min GYVENIMAS konkurse „Laiškas mamai“ ir išreikšti savo jausmus žmogui, kuris jus augino ir tebeaugina, vis suteikdamas naujų gyvenimo pamokų, nesvarbu, kiek jums metų bebūtų.

Rašykite apie mamos įsimintiniausią pamoką, tobulai su mama praleistą dieną. Ar gerai pažįstate savo mamą ir suprantate, kokius sprendimus jai teko priimti ir kodėl?

Kokia jūsų mama? Ką prisimenate iš vaikystės?

Atrinktus laiškus publikuosime 15min GYVENIMAS skiltyje. Laiškų lauksime adresu gyvenimas@15min.lt iki gegužės 6 dienos. Nurodykite savo vardą ir pavardę (portale skelbsime tik vardą).

Ypač lauksime laiškų, kurie būtų iliustruoti jūsų mamos ar jūsų visos šeimos nuotrauka. Padirbėkite nuoširdžiai, atsiųskite ilgą laišką (ne 3–5 eilutes), nes dovana – gana solidi.

Jautriausio ir nuoširdžiausio laiško autoriui padovanosime automatinį kraujospūdžio matuoklį „Microlife BPA6PC“.

Prizo steigėjų nuotr./Automatinis kraujospūdžio matuoklis „Microlife BPA6PC“
Prizo steigėjų nuotr./Automatinis kraujospūdžio matuoklis „Microlife BPA6PC“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius