Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 04

Ingos sužadėtuvių istorija. „Man pasipiršo ant didžiausio akmens tilto Europoje“

Ji24.lt portalas skelbia romantiškų, nuotaikingų, jautrių, netikėtų, įsimintinų istorijų konkursą „Kaip aš susižadėjau“. Rašykite nuostabią ir nepakartojamą istoriją apie tai, kaip jums pasipiršo, ir laimėkite puikius prizus savo grožiui. Pateikiame Ingos sužadėtuvių istoriją.
Pravčickos vartai – tai didžiausias natūraliai susiformavęs akmens tiltas Europoje.
Pravčickos vartai – tai didžiausias natūraliai susiformavęs akmens tiltas Europoje. / Ji24.lt skaitytojos Ingos nuotrauka

Su būsimu sužadėtiniu po pusės metų pažinties išvykome į kelionę automobiliu po kalnus, aišku, apie būsimas piršlybas aš nieko net nenutuokiau.

Maršrutas buvo numatytas toks – Lenkija, Čekija ir toliau į Vokietijos Alpes. Kaip tarėm, taip ir padarėm. Greitai pervažiavome Lenkiją ir vakarop atsidūrėme Čekijoje. Susiradome kempingą nakvynei, išsimiegojom ir leidomės po Čekijos Šveicarijos parką.

Tai labai įspūdingą gamtą turintis parkas, kur netrūksta nei vaizdų, nei nuotykių. Visą dieną važinėjom, vaikščiojom ir smagiai leidom laiką. Vakarop dar nusprendėme aplankyti gamtos paminklą – Pravčickos vartus – tai didžiausias natūraliai susiformavęs akmens tiltas Europoje, tačiau paieškos užtruko ir jau sutemus radome kitą kempingą, kuriame praleidome naktį.

Anksti ryte išsiaiškinus, kaip rasti šį gamtos stebuklą, leidomės toliau į kelionę po Čekijos miškus. Suradus vietą, nuo kurios kalnų takučiais reikia eiti tilto link, automobilį palikome aikštelėje, pasiėmėm kuprinę ir patraukėme tolyn.

Beeinant ir kylant vis aukščiau atsivėrė nuostabūs Čekijos Nacionalinio parko vaizdai. Pagaliau priėjus tą vietą vaizdai buvo dar įspūdingesni – žinoma, taip pat netrūko turistų.

Taip besigrožint tiltu ir šią vietą supančia gamta, staiga draugas apkabino mane iš nugaros ir pradėjo šnekėti, kaip jis mane myli, kokia aš nuostabi ir t. t. O aš tuo metu tiesiog žiūrėjau kažkur į tolį, ir staiga nuleidusi akis žemyn pamačiau, kad rankose jis laiko žiedelį. Tada ir supratau, kur link jis krypsta su savo kalbomis...

Akimirkai nutilau, galvojau apie praleistą pusmetį kartu. Netrukus jis priklaupė ant vieno kelio ir ištarė tuos gražius žodžius: „Ar būsi mano žmona?“.

Žinoma, aš sutikau, apsiverkiau, apsikabinom, pasibučiavom ir tada jis iš kuprinės išsitraukė mažą šampano buteliuką ir vienkartinių stiklinių – ne krištolas, bet tuo metu jo net ir nereikėjo.

Pasirodo, jis viską iš anksto buvo suplanavęs ir apgalvojęs, o aš tuo tarpu visiškai nenumaniau ir nepagalvojau, kad taip gali atsitikti.

Nuo to tilto iki automobilio jau ėjom kaip sužadėtiniai ir toliau tęsėm suplanuotą kelionę. Po metų nuo tos kelionės atšokome vestuves ir dabar jau ketvirti metai gyvename santuokoje, auginame gražų sūnų ir esame be galo laimingi!


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Kaip aš susižadėjau“ (konkurso sąlygas rasite čia).

Jame dalyvauti galite ir Jūs! Rašykite ir siųskite romantiškas, šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui adresu konkursai@ji24.lt.

  • Dviejų piršlybų istorijų, kurias atrinks redakcijos sudaryta komisija, autoriams atiteks po dvigubą kuponą masažo paslaugoms ajurvedos centre „SPA Shanti“ (vieno kupono vertė – 29 eurai (100 Lt)). Taigi, jei jūsų istorija laimės, gausite 2 kuponus.
  • O skaitytojų balsų daugiausia surinkusios istorijos autorius galės džiaugtis grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ dovanų čekiu visoms paslaugoms (čekio vertė – 87 eurai (300 Lt)).

Jūsų istorijų laukiame iki š. m. vasario 12 d. (ketvirtadienio).

Visas iki šiol atsiųstas istorijas paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius