-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 14

Išrinko meilės dainas, kurias norėtų išgirsti per pirmąjį pasimatymą

Vasaris neabejotinai gali būti vadinamas meilės mėnesiu. Artėjant žiemos pabaigai įsimylėjėlių širdis sušildo ne tik šv. Valentino dienos staigmenos, bet ir šiuo laikotarpiu vis dažniau klausoma romantinė muzika. „Huawei“ inicijuotos apklausos metu naujienų portalo „15min“ skaitytojai išrinko labiausiai širdį suvirpinančias meilės dainas bei taip pat įvardijo, kokia lietuviška romantinė baladė galėtų skambėti pirmojo pasimatymo metu.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.

Muzikos įtaka mums – nenuginčijama

Psichologai pripažįsta, kad muzika neišvengiamai veikia žmogaus nuotaiką. Net jei pirmadienis atrodo nepakeliamai sunkus ir viskas tą dieną nesiseka, užtenka vakare per radiją išgirsti linksmą ir optimizmu trykštančią dainą, kad nuotaika iškart pagerėtų.

Tas pats galioja ir kalbant apie meilės dainas. Šioms užgrojus iš tiesų gali apimti nostalgiška nuotaika, o į galvą ima belstis romantiškos mintys. Netgi įrodyta, kad nuo meilės dainų gali pakisti ir širdies ritmas.

Partnerio nuotr./FreeBuds3
Partnerio nuotr./FreeBuds3

Tai yra visiškai natūralu, kadangi muzika gali daryti įtaką žmogaus smegenims net tada, kai patys to nežinome ir nesuvokiame. Štai kodėl planuojant romantišką vakarą kartu su savo antrąja puse derėtų pagalvoti apie išskirtinį muzikos grojaraštį.

„Muzikos įtaka mūsų organizmui yra nenuginčijama. Kaip ir negalima nesutikti su tuo, kad geriausiai muzikos skambesys atsiskleidžia ją klausant per ausines. O kad išorės triukšmas netrukdytų mėgautis dainomis, dėmesį derėtų atkreipti į pašalinius garsus izoliuojančias ausines, pavyzdžiui, neseniai pristatytą „Huawei FreeBuds3“ belaidžių ausinių modelį“, – pasakoja „Huawei“ produktų vadovas Baltijos šalyse Audrius Granickas.

Jis priduria, kad „Huawei FreeBuds3“ ausinės prisitaiko prie klausytojo ausies sandaros, taip sumažindamos pašalinių garsų intensyvumą. O ausinėse integruotas dirbtinis intelektas kartu su dvigubu „Bluetooth 5.1“ kanalu užtikrina tikrą stereofoninį garsą, suteikdamas visiškai naują patirtį klausytojui.

Partnerio nuotr./Freebuds3
Partnerio nuotr./Freebuds3

Dainos, pasimatymą paverčiančios tobulu

Nors pasaulyje yra sukurta tūkstančiai dainų apie meilę, tikriausiai kiekvienas asmeniškai turi tą vienintelę, kurią išgirdus iškart užplūsta šilti ir romantiški jausmai. Naujienų portalo „15min“ skaitytojai „Huawei“ inicijuotos apklausos metu įvardijo, kurios dainos jiems labiausiai suvirpina širdis.

Nieko keisto, jog daugiausiai balsų sulaukė Lady Gaga ir Bradley Cooper‘io jausmingoji baladė „Shallow“, kurią buvo galima išgirsti kino juostoje „A Star Is Born“. Antroje vietoje atsidūrė jau legendine tapusi, pagrindinė filmo „Asmens sargybinis“ daina „I Will Always Love You“, kurią atlieka Whitney Houston. Lietuvių balsai lėmė, kad trečiąją vietą užėmė Johno Legendo daina „All of Me“. Ketvirtoji vieta pagal skaitytojų balsus atiteko grupės „Roxette“ dainai „It Must Have Been Love“.

VIDEO: Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)
VIDEO: Whitney Houston - I Will Always Love You
VIDEO: Johnas Legendas – „All of Me“
VIDEO: Roxette - It Must Have Been Love

Nuošalyje neliko ir lietuviškų grupių bei atlikėjų sukurtos dainos, kai kurios iš jų jau tapusios neatsiejama kiekvienos šv. Valentino dienos ar pasimatymo dalimi. Didžioji dauguma lietuvių nusprendė, kad Leono Somovo ir Jazzu daina „Tik pasilik“ būtų pats tinkamiausias pasirinkimas pirmajam pasimatymui. Antrąją vietą užėmė kultinės grupės „Hiperbolė“ daina „Sugrįžk“. Trečioje vietoje atsidūrė Sauliaus Mykolaičio daina „Matrica“, o ketvirtoje – Monique ir Vaido Baumilos hitas „Dviese“.

VIDEO: Leon Somov and Jazzu -Tik Pasilik
VIDEO: Hiperbolė Sugrįžk
VIDEO: Saulius Mykolaitis - Matrica
VIDEO: Vaidas ir Monika - Dviese

Prisiekę melomanai pritars, kad ne tik šios dainos, bet ir apskritai visa muzika labiausiai atsiskleidžia tuomet, kai ausis pasiekia tyras garsas, nesugadintas aplinkos triukšmo.

Partnerio nuotr./FreeBuds3
Partnerio nuotr./FreeBuds3

„Kokybiškos muzikos gerbėjams ausinių pasirinkimas yra išties atsakingas momentas. Šiuo atveju naujosiose „Huawei FreeBuds3“ ausinėse įdiegtas „Kirin A1“ lustas pasirūpina aukščiausios kokybės muzikos atkūrimu. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad belaidėmis ausinėmis galima naudotis ilgą laiką. Pilnai įkrautos „FreeBuds3“ ausinės be sustojimo gali groti 4 val., o su įkrovimo dėklu energijos pakaks iki 20 val. netylančios muzikos“, – sako „Huawei“ produktų vadovas Lietuvoje A. Granickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius