Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 02

Iššūkis – vestuvės: 90 kg svėrusi nuotaka svečius nustebino stulbinančiais pokyčiais

Kartais pasaulis apsiverčia nuo vieno laiku ir vietoje ištarto žodžio. Claire Crowther valgydama greitąjį maistą tikrai nesidžiaugė savo figūra – šiaip ar taip, jos svoris siekė beveik 90 kilogramų.
Claire Crowther su vyru Stephenu
Claire Crowther su vyru Stephenu / Kadras iš vaizdo įrašo

Moteris tikina, kad ji buvo ne tik labai nelaiminga, bet dargi negalėjo net pažvelgti į savo atvaizdą veidrodyje. Dukrą auginanti moteris, dirbanti akušere, po vienos bjaurios pastabos darbe ryžosi iššūkiui. Palaikoma savo mylimojo Stepheno, ji ne tik sulieknėjo, bet ir puikuojasi išpuoselėta, raumeninga ir tiesiog pribloškiančia figūra! 

Claire problemos su svoriu prasidėjo dar universitete, rašoma „The Daily Mail“. Derindama darbą ir studijas ji suprato, kad stresą malšina pernelyg didelėmis ledų ir picos porcijomis, kurios vėliau nusėda nemaloniais kilogramais ant jos kūno. 

„Mano sveikata vis blogėjo, buvau nutukusi, o ir pavyzdį savo dukrai Molly rodžiau tikrai nekokį“, – pasakojo Claire. Ji taip krimtosi dėl savo išvaizdos, kad net atsisakė tuoktis su išrinktuoju, kai jis pasipiršo, o savo nuotraukas kaipmat ištrindavo, kad nereikėtų į save žiūrėti. 

Taip pat skaitykite: Amerikiečių dietologų išrinktos 5 efektyviausios ir sveikiausios dietos

Tačiau vieną dieną darbe, išgirdusi neigiamą komentarą apie savo išvaizdą ir svorį iš pacientės vyro, Claire net sustingo. Ji žinojo, kad girdi tiesą, tačiau būtent nepažįstamajam ji turėtų dėkoti šiandien. Tądien ji apsisprendė pakeisti save ir savo gyvenimą, todėl užsirašė į lieknėjimo klubą, o į pagalbą pasikvietė ir savo išrinktąjį Stepheną. Rezultatas buvo stulbinantis, kadangi per 10 mėnesių ji neteko kone 25 kilogramų. 

Taip pat skaitykite: Norite atsikratyti antsvorio? Išmokite tam nusiteikti

„Jaučiausi puikiai, mano maitinimosi įpročiai pagaliau tapo sveiki, tačiau figūra nebuvo ta, kuria džiaugčiausi ir didžiuočiausi. 2011-aisiais metais nusprendžiau apsilankyti kūno rengybos klube. Siaubingai baiminausi, tačiau padėjo mano sesuo“, – prisimena Claire. Pradėti sportuoti jai nebuvo lengva, kadangi visą gyvenimą mieliau leido ant sofos nei judėdama, tačiau ilgainiui ji vis daugiau ir daugiau laiko praleisdavo sporto klube. 

Claire svorio metimo epopėja baigėsi 2012-aisiais, kai moteris buvo atsikračiusi daugiau kaip 38 kg. „Kai Stephenas dar kartą mano pasipiršo, iškart sutikau. Žinojau, kad dabar su vestuvine suknele atrodysiu puikiai, ir niekas manęs nepavadins stora nuotaka“, – pasakojo moteris.

Taip pat skaitykite: Žuvies dieta: padeda išvengti raukšlių ir atsikratyti kilogramų

Šiuo metu ji ir toliau sportuoja, kadangi sportas tapo jau neatsiejama moters gyvenimo dalimi. „Savo kūną keičiau kelis kartus. Iš pradžių iš nutukusio į sveiką, o vėliau iš sveiko į atletišką. Džiaugiuosi ir tuo, kad sportuojame kartu su vyru, todėl dabar ne tik puikiai jaučiamės, bet ir gerai atrodome. Pagaliau galiu žiūrėti į veidrodį, džiaugtis tuo, ką matau, ir siekti savo tikslų“, – pasakojo Claire. 

Stulbinančius pokyčius galite pamatyti filmuke!

VIDEO: Stulbinantys Claire Crowther pokyčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius