-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 21

Išvydę išsigąsite: britė kuria pribloškiančio šiurpumo asmenukes

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti trijų vaikų mama Nikki Shelley (33 m.) naudodama dažus veidui gali virsti pačiais įvairiausiais monstrais, zombiais ar vampyrais.
Nikki Shelley asmenukė
Nikki Shelley asmenukė / „Caters News Agency“ / „Scanpix“ nuotr.

Jos darytos asmenukės, kuriose užfiksuotos neįtikėtinai realistiškos transformacijos, sulaukė itin didelio susidomėjimo „Facebook“ tinkle ir pelnė pripažinimą netgi iš BBC mokslinės fantastikos laidų „Doctor Who“ ir „Torchwood“ specialiųjų efektų kūrėjų.

Namuose dirbanti slaugė Nikki Shelley šio meno išmoko pati, nesilankė ji pas jokius vizažistus ar dailininkus. Pirmąjį kartą savo įgūdžius ji išbandė ant savo vaikų veidų – bandydama sukurti jiems prie kostiumų derantį makiažą Helovinui. Išpaišiusi savo vaikų: Tayloro (13m.), Leahos (11 m.) ir Kaideno (9 m.) veidus moteris atrado ir savo talentą.

„Niekuomet nemaniau, kad iš to kas nors išeis, tačiau visų žmonių reakcijos į mano darbus tikrai yra nuostabios“, – tinklalapiui „The Daily Mail“ džiaugėsi N. Shelley.

Šiuo metu jau visą savo darbų kolekciją turinti moteris sulaukia itin teigiamų vertinimų „Facebook“ tinkle – ten ji sukūrusi ir savo gerbėjų ratą. Britės darbais susižavėjo ir jos šeimos nariai bei giminaičiai, būtent jų paskatinta Nikki Shelley nusprendė tuo užsiimti profesionaliai.

Tokią galimybę jai suteikė garsus protezavimo dizaineris Neillas Gortonas, kuris pasiūlė jai kitą mėnesį vyksiančioje konferencijoje pristatyti savo darbus. Pirmuosius žingsnius naujos karjeros link žengianti Nikki Shelley kada nors ateityje svajoja dirbti su televizijos projektais ar filmais.

Siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Nikki Shelley darbus:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius