2022 04 21

Judėjimas – raktas į gerą savijautą: prisijunkite prie „IKI Ėjimo varžybų“

Pavasaris – pats metas pasisemti naujų jėgų ir entuziazmo. Vis anksčiau kylanti saulė ir ilgėjantys vakarai įkvepia papildyti kasdienybę naujais naudingais įpročiais: maitintis sveikiau, gyventi tvariau ir, žinoma, daugiau judėti bei džiaugtis grynu oru. O kad būtų daugiau motyvacijos vaikščioti, prekybos tinklas „Iki“ kviečia prisijungti prie „IKI Ėjimo varžybų“ Vilniuje jau balandžio 23 d.
Judėjimas – raktas į gerą savijautą: prisijunkite prie „IKI Ėjimo varžybų“
Judėjimas – raktas į gerą savijautą: prisijunkite prie „IKI Ėjimo varžybų“ / Palink nuotr.

„Iki“ nuolat skatina ugdyti fizinį aktyvumą

„Sveikas gyvenimo būdas ir subalansuota mityba yra neatsiejamos mūsų prekybos tinklo vertybės. Norime jas perteikti ir savo pirkėjams. Taip pat siekiame parodyti, kad svarbu ugdyti tinkamus įpročius, rinktis fizinį aktyvumą ir sveikesnius produktus. Todėl jau ne vienus metus rengiame „IKI Ėjimo varžybas“. Taip pat savo pirkėjams siūlome ir specialią žingsnių nuolaidą“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“, organizuojančio ėjimo varžybas, komunikacijos vadovė.

Sveikos gyvensenos entuziastė, viena iš programėles #walk15 įkūrėjų Vlada Musvydaitė-Vilčiauskė tikina, kad sveikesnis gyvenimo būdas neatsiejamas ne tik nuo fizinio aktyvumo, bet ir nuo mitybos.

„Kad ir kokio mitybos plano laikytumėtės, vaisiai ir daržovės jame turi užimti ypatingą vietą. Šiuose produktuose netrūksta vitaminų ir kitų mūsų organizmui būtinų medžiagų, jie taip pat yra greitai virškinami, nekaloringi, neapkrauna skrandžio“, – sako V. Musvydaitė-Vilčiauskė.

Kalbėdama apie judėjimą, moteris teigia, kad atėjus pavasariui pulti į kraštutinumus tikrai nereikia. Kur kas efektyviau siekti rezultatų palaipsniui.

„Prisijaukinkite paprasčiausią vaikščiojimą, kurį vėliau galima paversti ir aktyviu ėjimu. Einant ne tik gerėja fizinė būklė, bet ir nuotaika, sutvirtėja kūnas, išlaisvinamas kūrybiškumas ir energija. Greitas ir reguliarus ėjimas gali būti puiki alternatyva nemėgstantiems plušėti sporto salėje“, – sako V. Musvydaitė-Vilčiauskė.

Be to, „IKI Ėjimo varžybos“ tinka visoms amžiaus grupėms, nereikalauja specialaus fizinio pasiruošimo, nes ėjimo tempą galima rinktis pagal savo galimybes.

Kviečia prisijungti į „IKI Ėjimo varžybas“

Norinčius pradėti gyventi sveikiau ir aktyviau, V. Musvydaitė-Vilčiauskė ragina prisijungti ir prie balandžio 23 dieną organizuojamo didžiausio nemokamo sveikatingumo renginio – „IKI ėjimo varžybų“ Vilniuje. Jų metu dalyviai bus kviečiami įveikti 15 tūkst. žingsnių atstumą Karoliniškių kraštovaizdžio draustinio maršrutu. Finišavusių lauks ne tik bei galimybė žingsnius iškeisti į vertingus prizus, bet ir specialūs, aplinkai draugiški trofėjai.

Taip pat tęsiasi „Iki“ ir programėlės #walk15 siūloma žingsnių nuolaida vaisiams ir daržovėms. Pasinaudoti ja gali visi norintys – svarbiausia telefone turėti įdiegtą #walk15 programėlę, o su ja nužingsniavusiems 20 tūkstančių žingsnių žmonėms „Iki“ parduotuvėse taikoma 20 proc. nuolaida sodo ir daržo gėrybėms. Skaičiuojama, kad nuo iniciatyvos pradžios į nuolaidą iškeista net 293,48 mln. žingsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius