Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 28

Ką apie jus atskleidžia mėgstamos gėlės žiedas?

Greičiausiai kiekviena mūsų turi mylimiausias gėles, kurios užburia savo išvaizda ir aromatu. Vienoms prie širdies rožės, kiti alpsta dėl lauko ramunių paprastumo. Taigi, pasmalsaukime, ką apie mūsų asmenybę kalba šios žydinčios gražuolės?
Nuotakos puokštė.
Nuotakos puokštė. / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Asmenybė Gėlės

Rožės

Nuotykiai, kelionės, aistra gyvenimui – visa tai yra jūsų būdą atspindintys bruožai. Skirtingos kultūros, senovinės tradicijos jus žavi ir negali paleisti. Kiekvieną sezoną jūs žavite aplinkinius savo subtiliu skoniu, kadangi iš namų negalite išeiti apsirengusi bet kaip.

Shutterstock nuotr./Gražios pastelinių spalvų gėlės
Shutterstock nuotr./Gražios pastelinių spalvų gėlės

Bijūnai

Gražiausi vasaros pranašai šiuo metu sugrįžta į madą visa jėga. Niekas geriau neapibūdina bijūnų mėgėjų kaip kad spinta, pilna naujų drabužių ir papuošalų, pabrėžiančių moteriškumą. Dievinate gražius dalykėlius, be kurių sunkiai apsieinate, taip pat greitai prisitaikote prie bet kokios situacijos ir net tolimiausiuose kampeliuose jaučiatės kaip namie.

„Fotolia“ nuotr./Bijūnų žiedai
„Fotolia“ nuotr./Bijūnų žiedai

Taip pat skaitykite: Apatinio trikotažo spalva ir jūsų asmenybė

Magnolija

Kiekvienais metais magnolijos žydi įspūdingai, tačiau trumpai. Taip ir jus galima pavadinti – retu egzemplioriumi visame kame. Ir gyvenime jūs neinate lengviausiu keliu – trokštate ir gaunate tai, kas neskirta bet kam.

Magnolijos
Magnolijos

Alyvos

Dieviškos alyvos užburia savo aromatu, o alyvų mylėtojos prijaučia antikvariatui, todėl jūsų namuose ir spintoje pilna romantiškų daiktų, kurie pasakoja savo istoriją. Esate tiesmuka, nebijote išreikšti savo nuomonės, laikotės tvirtai ir taip išsiskiriate iš kitų.

Fotolia nuotr./Alyvos
Fotolia nuotr./Alyvos

Taip pat skaitykite: Partnerio veidas: ką jis atskleidžia?

Hortenzija

Kaip ir besikeičianti hortenzijų spalva, taip ir jūs esate labai permainingos nuotaikos asmenybė. Mėgstate vasaros malonumus, tačiau nesiliaujate galvoti ir rūpintis savo socialine padėtimi, namais, darbu. Kartais per daug sureikšminate jus supančią aplinką, todėl patartina į pasaulį žvelgti paprasčiau.

Fotolia nuotr./Hortenzija
Fotolia nuotr./Hortenzija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius