Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 04

Ką dabar veikia pasaulį 2000-aisiais užkrečiamu juoku sužavėjęs ketvertukas?

Greičiausiai bent kartą teko matyti filmuką, kuriame unisonu kvatoja keturi kūdikiai – Grace, Emily, Mary Claire ir Anna.
Ketvertukas
Ketvertukas / Kadras iš vaizdo įrašo

Tiesa ir tai, kad bežiūrint į žavųjį ketvertuką, neįmanoma nenusijuokti ar bent jau nenusišypsoti. 2000-asiais metais juoko kupinas siužetas buvo parodytas laidoje „Juokingiausi Amerikos namų vaizdeliai“ (angl. America’s Funniest Home Videos), kur laimėjo prizą, o vėliau buvo paskelbtas ir „juokingiausiu visų laikų video“ bei uždirbo nemažą pinigų sumą Mathias šeimai, rašoma huffingtonpost.com.

Šiandien garsiajam ketvertukui – jau 16 metų, o šeima laidai „Oprah: Where Are They Now?“ teigia, kad „šis video turi neįtikėtiną išlikimo galią“. „Žmonės ir dabar gėrisi šiuo filmuku“, – teigia ketvertuko mama Allison. „Tai yra vienas iš tų video, kai tu negali nesijuokti“, – antrina tėtis Steve'as, tikinantis, jog ketvertuko juokas išties užkrečia.

Garsiausiu pasaulio ketvertuku vadinamos Grace, Emily, Mary Claire ir Anna pasakoja, kad skirtingi interesai jas veda skirtingomis kryptimis. „Mes esame panašios ir skirtingos dėl dalykų, kuriais domimės, – teigia Grace. – Mary Claire ir Emily domisi skaitmeniniu menu, Anna – orkestru, o aš – fotografija“.

Anksčiau mama Allison dukras rengdavo vienodai, tačiau kai tik mergaitės galėjo apsirengti pačios, kiekviena jų sužibo išskirtiniu savo stiliumi. „Mes visos turime panašų stiliaus pojūtį, tačiau yra ir skirtumų. Emily patinka jos trumpi plaukai, o mums visoms likusioms labiau prie širdies – ilgesni“, – pasakoja Anna.

„Žmonės daro labai daug prielaidų, pavyzdžiui, kad „aš noriu būti tiesiog kitokia asmenybe“, tačiau aš net negalvojau apie savo seses, kai nusprendžiau nusikirpti plaukus!“ – sako Emily.

Ketvertuko mama sako, kad negalinti sulaukti, ką atneš ateitis: „Aš tikiuosi, kad mano mergaitės taps tokiomis jaunomis panelėmis, kokias nori matyti Dievas, ir kad jos seks paskui jo planus ateityje.“

Pažiūrėkite, kaip atrodo suaugusios Grace, Emily, Mary Claire ir Anna.

VIDEO: Garsusis ketvertukas suaugo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius