Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 24

Ką kaimynai gali sužinoti apie jus iš tam tikro elgesio ir ženklų?

Patys to nesuvokdami su kaimynais galite dalytis asmenine informacija apie save, savo šeimą ir savo gyvenimo būdą. Štai ką jūsų kaimynai, anot portalo rd.com, žino apie jus jums to nė neįtariant.
Kaimynai
Kaimynai / 123rf.com nuotr.

Kada jūs atostogaujate

Požymiai, rodantys, kad atostogaujate, yra pašto dėžutėje ar prie durų besikaupiantys laiškai ir užtrauktos užuolaidos. Tad, jei nenorite, kad jūsų išvykimas atostogauti būtų akivaizdus, paprašykite draugų ar giminaičių paimti korespondenciją ir įsigykite prietaisą, automatiškai įjungiantį ir išjungiantį šviesas. Tačiau nepalikite įjungtų laukinių šviesų, nes tai aiškiai parodo, kad jūsų nėra namie, jog jas išjungtumėte.

Ką mėgstate žiūrėti per televizorių

Kaimynai gali žinoti, ką jūs žiūrite, nes mato tai pro jūsų langus. Tad, jei norite savo pasirinkimą išlaikyti privatų, pakabinkite televizorių ant sienos, kurios tiesiogiai nesimato nuo gatvės ar iš gretimo namo. Ir pasvarstykite apie privatumo priemones – užuolaidas ar žaliuzes.

Apsipirkimo internetu ypatumai

Apsipirkti internetu yra labai patogus būdas kaimynams išsiaiškinti jūsų apsipirkimo įpročius, ypač, jei kurjeris atvyksta įteikti siuntinio. Jei jums nepatinka mintis, kad jūsų kaimynai žino jūsų apsipirkimo įpročius, kai kurie pardavėjai leidžia užsisakyti prekes internetu ir atsiimti jas patiems. Žinoma, tai nėra taip patogu, tad turėsite pasiekti pusiausvyrą.

Vakarėliai, kuriuos rengia jūsų vaikai, kai jūsų nėra namie

Net ir protingi vaikai daro kvailus dalykus, ir jūsų kaimynai anksčiau už jus sužinos, jei jūsų vaikai rengs vakarėlius, kai jūsų nėra namie.

Jūsų augintiniai tapo nekontroliuojami

Jūsų kaimynai paprastai pastebi, kai jūsų augintis tampa nekontroliuojamas – net jei jie nesiskundžia. Nekontroliuojamo augintinio požymiai yra nuolatinis lojimas ir nevaržomas augintinio klajojimas po kaimynų teritoriją.

Alfredo Pliadžio nuotr./Tarptautinė šunų paroda
Alfredo Pliadžio nuotr./Tarptautinė šunų paroda

Netekote darbo

Jei staiga vidury dienos atsirandate namuose, kai anksčiau to nebūdavo, jūsų kaimynai pradės įtarti, jog netekote darbo. Tokiu atveju geriausia su jais pabendrauti apie naujo darbo galimybes, tai gali būti ne taip jau ir blogai.

Turite finansinių sunkumų

Jei apleidžiate savo namą ar kiemą arba jei parduodate daiktus (o tai gali būti labai akivaizdu, kai prie jūsų namų sukiojasi sunkvežimiai, kurie išveža jūsų odinę sofą ar metro skersmens televizorių), jūsų kaimynai gali įtarti, kad patiriate finansinių sunkumų, ir nesvarbu – tiesa tai ar ne. Jei iš tiesų patiriate finansinių sunkumų, nieko nebepakeisite, tačiau, tikėkimės, jūsų kaimynai jus palaikys ir nesikiš ne į savo reikalus.

Patiriate šeimyninių problemų

Kai kurias šeimynines problemas lengva nuslėpti nuo aplinkinių. Kitų – nelabai, ypač, kai yra daug dramos. Pavyzdžiui, viena „Reddit“ vartotoja prisimena tą dieną, kai grįžusi namo po darbo dienos pamatė kaimynų sūnų, išvarytą iš namų, o visi jo daiktai buvo išmėtyti po visą kiemą. Moteris rašė, kad kaimynų vaikas stoviniavo, kažkam skambino ir šūkavo.

Turite įnamių

Kai ateina parazitų naikintojas, galbūt jis atlieka prevenciją, o galbūt naikina parazitus. Bet kokiu atveju, jei tai pastebės kaimynai, jie pamanys blogiausia. Todėl, jei jums prireikė parazitų naikintojo paslaugų, iš jūsų pusės būtų malonu, jei praneštumėte kaimynams, ypač, jei jūsų namai šalia vienas kito arba jūsų ir jų vaikai ar augintiniai bendrauja. O jei pamatysite parazitų naikintojo automobilį prie kaimyno namų, pats laikas išsikviesti jį ir pas save, nes parazitai plinta labai greitai.

Užmezgėte romaną

Jei svetimaujate savo namuose, jūsų kaimynai tai išsiaiškins, net jei tai darote už uždarų durų, ypač, jei prie namo nuolat stovi tas pats automobilis, tuo pačiu metu ir tą pačią savaitės dieną.

Turite neįprastų įpročių

„Savo bažnyčioje jis groja vargonais, – rašo vienas „Reddit“ vartotojų. – Kartais jis dėvi afrikietišką peruką, kai namie repetuoja. Neįsivaizduoju, kodėl.“ Mes irgi neįsivaizduojame, tačiau tiksliai žinome, kad kaimynai sužinos neįprastus jūsų įpročius, jei neužsitrauksite užuolaidų ar žaliuzių.

Jei esate kaupikas

Jei esate kaupikas, galų gale laisvos vietos nebeliks, pastebi Lorne Caplan, padedanti kaupikams (ir kitiems žmonėms) išsikuopti namus. Ir tai tampa akivaizdu, kai jūsų garažas tampa pilnas daiktų (nuo grindų iki pat lubų), ypač, jei garaže yra langų arba daiktai byra iš namo. Pavyzdžiui, L.Caplan kartą turėjo klientą, kuris, pasibaigus vietai name, daiktus kaupė trijuose autobusiukuose, pastatytuose prie jo namų.

Kad esate smalsus kaimynas

Atrodo, kad smalsūs kaimynai išsiduoda. Ši „Reddit“ istorija yra puikus pavyzdys: „Pagavau kaimyną, stebintį mane pro žiūronus tuo metu, kai pro žiūronus stebėjau jį. Kalbėdami niekada to neminime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius