Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 03

Kaip nustebinti tėtį: dovanos nuo 5 iki 105 eurų

Kaip ir kasmet pirmąjį vasaros sekmadienį švenčiame Tėvo dieną. Tą dieną švenčia visi: tėveliai, tEčiai, tėčiai, tėvukai ir tėtukai, kurie savo meile, rūpesčiu ir atsidavimu augina, padeda ir pamoko mus – vaikus. Tėvo diena – puiki proga susitikti su šeima, praleisti daugiau laiko kartu ir padovanoti gražią idėją tėčiui, kuri leis daugiau laiko skirti sau ir artimiesiems, pramogauti ir kurti smagias istorijas.
Kaip nustebinti tėtį: dovanos nuo 5 iki 105 eurų
Kaip nustebinti tėtį: dovanos nuo 5 iki 105 eurų / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Tėvo diena Dovana

„Laisvalaikio Dovanų“ ekspertai atrinko ir paruošė Tėvo dienos dovanų idėjų TOP 10 nuo 5 iki 105 eurų.

1. Tėčiui – smaližiui

Tėčiui, kuris niekad neatsisakys gardaus deserto gabalėlio, padovanokite saldžią akimirką „AJ šokoladinėje“. Tai bus trumpa ir gardi stotelė bevaikščiojat Vilniaus senamiesčio gatvelėmis arba gardus stabtelėjimas Trakuose prieš pramogas ežeringose Trakų apylinkėse. Kavos arba arbatos puodelis ir gabalėlis torto „AJ šokoladinėje“ kainuos 5 eurus.

2. Ekstremaliam tėčiui – pažintis su vandenlenčių parku

Jei jūsų Tėtis mėgsta aktyvų laisvalaikį, vandens pramogas ir šiek tiek ekstremalesnius pojūčius – pats laikas išbandyti vandenlenčių parką. Tai – azartas, bangos, laisvės pojūtis ir tikrai puikus bei gan intensyvus sportas. Vandenlentė – pramoga, kuri tikrai gali tapti jūsų Tėčio hobiu! Pasiplaukiojimai vandenlenčių parke su visa reikalinga įranga kainuos nuo 18 eurų.

Partnerio nuotr./Vandenlentės
Partnerio nuotr./Vandenlentės

3. Taiklumo išbandymas Tėčiui

Pakvieskite tėtį išbandyti šaudymą į skriejančius taikinius. Šaudymo į skriejančias lėkštutes metu šaulys pademonstruos taiklumą, pajus, ką reiškia rankose laikyti tikrą ginklą, o liemenės kišenėje barškės visa krūva šovinių. Azartas, gera nuotaika ir nauja patirtis garantuota! Valandos trukmės šaudymas į skriejančius taikinius kainuos 30 eurų.

4. Visiems Tėčiams reikia poilsio

Atsipalaiduoti po sunkios dienos – to reikia kiekvienam Tėčiui. Masažo namuose „Azia SPA“ atliekami profesionalūs masažai, o meistrai naudoja kokybišką kosmetiką ir tik patikrintas masažo technikas iš tolimųjų rytų. Po šio masažo Tėtis atgaus jėgas ir jausis it naujai gimęs! SPA terapija vyrams „Rytų Sapnas“ kainuos 35 eurus.

Partnerio nuotr./Masažas
Partnerio nuotr./Masažas

5.Tėtis – gurmanas? Puiku!

Paįvairinkite Tėčio vakarą ypatinga vakariene restorane. Galbūt Tėtis jau senai nori nusivesti mamą į pasimatymą? O gal jūs patys norite kartu su tėčiu pasimėgauti vakariene restorane ir atrasti naujus skonius? Padovanokite gurmanišką trijų patiekalų vakarienę išskirtiniame restorane „Bizarre“. Trijų patiekalų vakarienė dviem kainuos 50 eurų.

6. Dangaus platybės Tėčiui – svajotojui

Tėčio dienos proga nustebinkite Tėtį dangiška pramoga – skrydžiu sraigtasparniu virš Trakų miestelio. Skrydžio metu Tėtis susipažins su sraigtasparnio skrydžio galimybėmis ir pasimėgaus nuostabiu laisvės pojūčiu skrisdamas virš ežerų, miškų ir unikalaus Trakų miesto. Skrydis sraigtasparniu kainuos nuo 59 eurų.

Partnerio nuotr./Sraigtasparnis
Partnerio nuotr./Sraigtasparnis

7. Linksmam Tėčiui – komiškas šou „Shitty Dinner“

Tėtis mėgsta juodą humorą ir kurioziškas situacijas? Iškrėskite pokštą ir jūs – nustebinkite Tėtį kvietimu į visiškai kitokią vakarienę. Komiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“ – nesusipratimai, juokingos situacijos ir gardus maistas. Tragikomiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“ dviem Vilniuje arba Kaune kainuos 69,99 eurus.

8. Pažintis su prabangiais sportiniais automobiliais

„Ferrari“ žirgas ar „Lamborghini“ bulius? Kuris automobilis užkariautų tavo Tėčio širdį? Padovanok jam galimybę išbandyti abu sportinius automobilius ir palyginti juos pačiam. „Ferrari F430” ir „Lamborghini Gallardo“ vairavimas Vilniaus arba Kauno gatvėse kainuos vos 79 eurus (šiuo metu taikoma ypatinga nuolaida!).

Partnerio nuotr./Ferrari ir Lamborghini
Partnerio nuotr./Ferrari ir Lamborghini

9. Atotrūkis gamtos apsuptyje „Nakcižibis“

Ar tavo Tėtis mėgsta savaitgalio keliones po Lietuvą? Galbūt jau pats laikas Tėčiui bent trumpam ištrūkti iš miesto šurmulio? Poilsis, gamta, ežeras ir visiškas atotrūkis nuo rutinos – puiki dovanos idėja Tėčio dienos proga. Gamtos apsuptyje, ant Lavyso ežero kranto įsikūręs poilsio kompleksas „Nakcižibis“ – puiki vieta ramiam ir jaukiam poilsiui dviese. Nakvynė dviem asmenims standartinio tipo kambaryje kainuos 90 eurų.

10. Dovana, kurią Tėtis atsimins dar ilgai

Skrydis oro balionu – neišdildomi įspūdžiai, malonus laisvės potyris ir nuostabūs vaizdai. Tėvo dienos proga nustebinkite savo Tėtį išskirtine dovana – pasakišku skrydžiu virš miesto stogų ar Lietuvos miškų panoramos. Skrydis oro balionu virš Vilniaus arba Trakų kainuos 105 eurus.

Partnerio nuotr./Skrydis oro balionu
Partnerio nuotr./Skrydis oro balionu

Visi tėčiai skirtingi – bet visi nori kuo daugiau laiko praleisti su savo vaikais, kartu džiaugtis ir kurti istorijas, kurios papuošia gyvenimą ryškiomis nuotykių ir gražių atsiminimų spalvomis. Ieškai daugiau idėjų, kaip nustebinti mylimiausią Tėtį? Užsuk į „Laisvalaikio Dovanos“ įspūdžių parduotuvę internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius