-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 05

Kaip žiemos švenčių proga nustebinti net pačius išrankiausius?

Kalėdinių dovanų paieškos, siekiant pradžiuginti artimuosius, neretai tampa tikra dilema. Kaip išrinkti įdomią dovaną? Kaip nustebinti konkrečius pomėgius turinčius draugus? Jau šį savaitgalį Kaune startuojančio „Kalėdų Pop Up“ organizatoriai pataria, kaip švenčių proga atrasti unikalias dovanas ir maloniai nustebinti net pačius išrankiausius artimuosius.
Kalėdų dovana
Kalėdų dovana / 123RF.com nuotr.

Stiliaus gurmanams

Daug žmonių pritartų minčiai, kad stilius slypi detalėse. Aktualumo neprarandantys stiliaus akcentai, tokie kaip klasikinis laikrodis, minimalistiniai juvelyrikos gaminiai ar kokybiška rankinė, visuomet pradžiugins žmogų, vertinantį esmines stiliaus detales. „FAUST Watches“, „Cocoo“, „erikahoc“ ar „DUST“ dizaino produktai gali tapti puikia investicija, nepavaldžia laikui ir besikeičiančioms tendencijoms.

Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“
Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“

Praktiškumo ieškotojams

Tarp draugų ir artimųjų visuomet atsiras bent keletas žmonių, kurie labiau už viską vertina daikto praktiškumą ir universalumą. Šiuo atveju žiemos švenčių proga geriausia parinkti tai, ką būtų galima naudoti kiekvieną dieną. „Salanida“ kokybiškas šalikas ar kepurė padžiugins praktiškumą didžiausia vertybe laikančius artimuosius, o talpi „kARTu“ kuprinė, tarnaujanti bet kurio sezono metu, bus įvertinta universaliai pritaikomo dizaino gerbėjų.

Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“
Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“

Namų interjero estetams

Nustebinti kiekvieną namų interjero detalę apsvarstančius estetus – tikrai nelengva užduotis. Žiemos švenčių sezoną juos pradžiuginti galima subtiliai paprasta, bet itin originalia dovana – kalėdiniu vainiku. Šis namų akcentas ne tik papuoš namus, bet ir padės juose sukurti šventinę atmosferą. Taip pat nepamainoma dovana, namų jaukumą šaltuoju sezonu puoselėjantiems žmonėms, gali tapti unikalaus dizaino „Carol Home“, „Native Universal Ceramics“ puodeliai ar kiti indai. Tai puiki dovana artimiesiems, kurių namuose rengiami šventiniai vakarėliai.

Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“
Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“

Naujų skonių entuziastams

Dar neišmėgintus skonius atrasti mėgstančius žmones galima nustebinti pačiais įvairiausiais būdais. Kavos gurmanus lengva pradžiuginti kokybiška „Backstage Cafe“ kava, virtuvėje eksperimentuoti mėgstančius artimuosius švenčių proga nustebinti padės unikalaus skonio „Chilli Hills“ prieskoniai, o sveiko gyvenimo būdo entuziastus sudomins dar nebandyti „Gamtos galia“ ekologiški produktai, puoselėjantys sveikatą.

Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“
Organizatorių nuotr./„Kalėdų Pop Up“

„Kalėdų Pop Up“ komanda, kiekvienais metais renginių metu kurianti šventinę atmosferą ir suburianti aktualiausius lietuviško dizaino ženklus, lankytojus kviečia neskubant atrasti kalėdines dovanas draugams ir artimiesiems. Šiais metais „Kalėdų Pop Up“ organizatoriai taip pat keičia ir renginio formatą, jį papildydami Vilniuje vyksiančia vakarine dalimi, kurios metu pirmą kartą už DJ pulto stos puikiai žinomi veidai.

VIDEO: Kaip išsirinkti geriausią kalėdinę dovaną ir šventėms pasipuošti namus?

Kalėdų Pop Up“ Kaune startuoja jau šį savaitgalį, gruodžio 7–8 d., Mykolo Žilinsko dailės galerijoje. Į Vilnių renginys persikels gruodžio 14–15 d. ir svečiai bus laukiami Šiuolaikinio meno centre .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius