Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 30

Karščiausias Talino striptizo klubas dirba nepaisydamas antrosios koronos bangos: turistų nėra, bet vakarėlis tęsiasi

Pavasarinio karantino metu buvusios uždarytos Estijos pramogų įstaigos dabar prisitaikė prie naujų, nors ir labai keistų, aplinkybių ir mėgina išlikti.
Urban Style Portalas (11)
Striptizo šokėja

Estijos naujienų portalas elu24.ee rašo, kad Talino senamiestyje įsikūręs žymus „Bonbon“ striptizo klubas vėl veikia, nors ir ne visu pajėgumu – be to, šiandien skirtumas ne tik tas, kad nebėra turistų. Dabar klubo šokėjos nusimeta drabužius, tačiau... pareigingai dėvi kaukes.

„Bonbon“ turėjo užsidaryti kovą ir vėl atvėrė duris tik rugsėjį, tačiau netrukus susidūrė su dar viena problema – buvo priimtas įstatymas, draudžiantis pramogų įstaigoms pardavinėti alkoholį naktį. Pasak klubo savininko, lankytojai po vidurnakčio ir toliau galės įsigyti nealkoholinio alaus, džino ir sidro, tačiau jis skeptiškai nusiteikęs dėl tokio verslo modelio ateities.

„Taip, lankytojų užsuka, dažniausiai jie ateina jau išgėrę, po vakarėlių namie ar kituose baruose, tačiau pas mus ilgai neužtrunka.“

Nors kai kurie striptizo klubai dabar atsidaro prieš vidurnaktį ir stengiasi parduoti kuo daugiau alkoholio arba sukčiauja, leisdami lankytojams vartoti savo atsineštus alkoholinius gėrimus, „Bonbon“ taip nesielgia. „Nenorime rizikuoti – neverta“, – kalbėdamas su elu24.ee žurnalistu, sakė klubo vadovas.

Kita vertus, nauji apribojamai suteikia klientams galimybę išbandyti naują linksminimosi būdą ar net... pakeisti požiūrį.

„Kai kurie lankytojai sako, kad eiti į striptizo klubą, dirbantį „nauju režimu“, yra įdomi patirtis. Paprastai jie čia ateitų gerai įkaušę ir dažnai kitą dieną net neprisimintų, kas čia vyko, o dabar gali viską blaiviai vertinti ir prisiminti, ką patyrė praėjusį vakarą“, – paaiškina klubo savininkas.

Vis dėlto Talino striptizo klubų ateitis miglota – jiems buvo suduotas dar vienas smūgis, kai Suomija pašalino Estiją iš saugių šalių sąrašo ir į Taliną dabar nebeatvyksta suomių turistų. Vietinių lankytojų tiesiog nepakanka, kad striptizo klubas veiktų pelningai. „Dirbame, kad sumokėtume nuomą, ne kad užsidirbtume pinigų“, – neslepia „Bonbon“ savininkas.

Kol kas klubas neskuba užverti durų. Taisyklės dėl atstumo laikymosi nėra problema – klientų nedaug, todėl jie lengvai telpa nedidelėje erdvėje ir nesigrūda.

„Bonbon“ darbuotojai pastebi ir dar vieną įdomų dalyką – tarp lankytojų vis daugiau moterų – galbūt jos nuobodžiauja, sumažėjus pramogų pasiūlai, o gal dabar pagaliau išdrįso patenkinti smalsumą ir dirstelėti ten, kas tradiciškai laikoma vyriškų pramogų sfera?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius