Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 21

Kokie vyrai visiškai nesutverti santuokai?

Ekspertai išskiria net 9 jų tipus. Tiesa, dažniausiai pačios moterys iškart nujaučia, kad su tam tikru vyriškiu ateitis labai jau miglota, tačiau pagunda: „O gal pasiseks?“ nusveria galimybę sutaupyti laiko ir nervų.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.

Taigi, verta turėti galvoje 9 vyrų tipus, su kuriais galbūt smagu papramogauti, bet nereikia tikėtis sužadėtuvių žiedo.

1. Šnekutis

Štai šitas gražbyliautojas prisakęs toną komplimentų kitą dieną gali staiga dingti kaip į vandenį. Jis nuolat vėluoja, o kai mindžikuojate jo laukdama, jis gali tiesiog neateiti į pasimatymą ir „pamiršti“ atsiųsti bent jau sms-ą. Kitą dieną jis jus užvers skambučiais, gėlėmis, atsiprašinės ir žadės, kad daugiau to nebus.

„Jis jūsų maldaus turėti kantrybės, juo pasitikėti, žadės, kad viskas pasikeis, bet su kiekvienu neišpildytu pažadu jūsų nerimas tik augs“, – tikina žurnalistė, knygos „Cinderella Was a Liar: the Real Reason You Can’t Find (or Keep) a Prince“ autorė Brenda Della Casa.

2. Karštligiškai skubantis

Jūs buvote susitikę dar tik tris kartus, o jis pasakoja, kiek vaikų turėsite, kur gyvensite ir jau įteikia jums raktus nuo savo buto. „Nenuostabu, kad jums jau norisi dėti į kojas. Būkite budri, – įspėja Niujorko pažinčių klubo „The Modern Love Club“ steigėja Emma Van Doran. – Kam taip skubėti? Tokia skuba neatskleidžia tikrųjų žmogaus jausmų. Tikriausiai jis nori jums padaryti įspūdį, priversti jus įsimylėti, o paskui medžioti kitą auką.“

Vida Press nuotr./Flirtas
Vida Press nuotr.

3. Egoistas

„Jei supratote, kad naujasis pažįstamas nelinkęs jūsų išklausyti ir jus palaikyti, tiesiog spauskite mygtuką „pauzė, – pataria koučeris Jeffrey Plattsas. – Santuokoje svarbu būti dosniam. Ar jūsų partneris dosnus komplimentų? Ar jam įdomu, kaip praleidote dieną? Ar jaučiate, kad jis jūsų didžiausias gerbėjas ir fanas? Jei ne, tai kam jums tokie santykiai?“

4. Kritikas

Kad ir ką bepasakytumėte, jis vis vien prieštaraus. Toks žmogaus tipas skleidžia negatyvą tarsi radiaciją. Pažinties pradžioje jūs dar nejaučiate, kad tai pavojinga, bet ilgainiui kritika ima griauti jūsų savivertę. „Tokių žmonių užsispyrimas ir sarkazmas iš pradžių gali net žavėti. Mums patinka žmonės, kurie žino, ko nori. Tačiau tos savybės atstumia, kai suprantate, jog jūsų nuomonė jam visiškai nesvarbi. Stabilūs santykiai grindžiami kompromisais ir empatija“, – teigia šeimos konsultantė Julie Nguyen.

Vida Press nuotr./Ginčas
Vida Press nuotr.

5. Paklusnusis

Skirtingai nuo ką tik aprašytojo, jis su viskuo sutinka. Ir tiesiog taikosi palįsti po jūsų padu. „Kai žmogus visada ir dėl visko su jumis sutinka, tai paperka. Bet paskui suprantate, kad iš jo daugiau nėra ko tikėtis. Jis nieko jums nepasiūlys. Jums reikalingas visavertis partneris, o ne jūsų šešėlis“, – sako Julie Nguyen.

6. Narcizas

„Narcizas gali būti visai žavus kompanijoje, kurioje vyrauja paviršutiniški pokalbiai, bet jis nežino, kas yra empatija. Sunkiose situacijose, kai jums reikės palaikymo, jis neatskubės jums į pagalbą. Ar galėsite ištverti tokią santuoką?“ – klausia Brenda Della Casa.

Vida Press nuotr./Vyras
Vida Press nuotr.

7. Amžinas bedarbis

Tai neliečia žmonių, kurie keičia darbą ar ieško darbo vietos ką tik baigę mokslus. Bet jei matote, kad žmogus, su kuriuo susitikinėjate, nuolat be darbo ar vis praranda jį po poros mėnesių, tai reikėtų susimąstyti. „Tai gali reikšti, kad jis nepajėgus išlaikyti stabilių santykių ne tik karjeros, bet ir asmeninėje sferoje“, – perspėja Brenda Della Casa.

8. Skandalinga asmenybė

„Paklauskite savęs, ar galite su juo kalbėtis pačiose įtempčiausiose situacijose, kai abu esate apimti streso, – pataria Jeffrey Plattsas. – Ginčų pasitaiko visose šeimose, bet jei jūsų partneris užsiplieskia dėl smulkmenų ir ima grasinti, jog jus paliks, tai blogas ženklas.“

9. Vienišas vilkas

„Jei sutinkate žmogų, kuris puikiai apsieina ir be jūsų ir duoda jums tai suprasti, suteikite jam tą galimybę. Jis gali silpnai prieštarauti, kad svajoja apie santykius, bet iš tikrųjų jo gyvenime nėra vietos dviem“, – kategoriškai teigia Emma van Doran.

Na, ar dar liko „normalių“ vyrų? Kaip manote?

Vida Press nuotr./Vienišas vyras
Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius