Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 16

Kosmoenergetikė prognozuoja: gruodžio 16–22 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos skatins keisti požiūrio kampą ir kryptį“, – teigia kosmoenergetikė Eglė.
Akis
Akis / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Energetika
Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Turėsime galimybę į daugelį mums svarbių dalykų pažvelgti iš neįprastos pusės. Papildoma, kitokio pobūdžio informacija padės giliau suvokti įvykių priežastis, pastebėti suinteresuotų asmenų motyvus ir naudojamas poveikio priemones. Galime pajusti neadekvačias būsenas: mums reikės daugiau laiko, kad susivoktume, suvirškintume šią naują informaciją.

Mus pasieks aukštų vibracijų energijos, skatinančios nuovokumą, sąmoningumo augimą, aiškumą ir koncentraciją. Tiesa, veikti bus sunkiau, nes padidėjusi informacijos apimtis, su kuria turėsime susidoroti, vers delsti, peržiūrėti iki šiol nusistovėjusią mūsų veiklos, darbo tvarką, santykių stereotipus. Prireiks laiko, kad priimtume šiuos pokyčius, ir tuo metu jausimės įkalinti.

Galime pajusti, patirti per didelę informacinę apkrovą, būsenas, kai viduje nebesusikalbėsime su pačiais savimi. Vadovautis anksčiau pasiteisinusiomis taisyklėmis nebeišeis, o naujų modelių, patariančių, kaip gyventi, veikti ir elgtis, dar nebūsime sukūrę.

Ši savaitė – azarto ir rizikos metas. Fortūna gali būti labai palanki ir dosni nepagrįstai rizikuojantiems asmenims. Nenuostabu, jei vyks dalykai, kurie logiškai neturėtų vykti. Laimės tie, kurie nepanašu, kad turėtų laimėti. Taip pat gali būti ir sandorių srityje, t. y. gali būti pasirašyti tokie sandoriai ir susitarimai, kurie vienai pusei neš fantastišką pelną, sėkmę ir pasitenkinimą. Gali būti įgyvendinti, realizuoti projektai, kurie iki šiol beveik neturėjo jokių šansų.

Tai itin slidžios sėkmės metas, kuriuo pasinaudoti gali profesionalūs lošėjai, likimo sėkmės kalviai, drąsūs ir dėl itin viliojančios galimybės pasiryžę viskuo rizikuoti asmenys. Patyrus sėkmę, patartina iš karto pasitraukti iš žaidimo, lošimo, tolesnių sandorių vyksmo zonos. Likimas visiems laimingiesiems saugos „atgalinio kirčio“ dovaną, kuri, jeigu tik leisimės užvaldomi azarto ir sėkmės, sugrįš ne tik atimdama visus laimėjimus ir sėkmę, bet perversdama viską į kitą pusę. Tokiu atveju patirsime nuopuolį, didelius praradimus, galime įklimpti į neįvykdomų finansinių įsipareigojimų liūną. 

Šią savaitę galime tikėtis nepaaiškinamo delsimo iš bet kokių įstaigų, bendrovių ar kažkokių veiklą vykdančių asmenų, tad neturėtume visko kruopščiai planuoti. Laikas bus tas veiksnys, kuris mums primins vėlavimus, neužbaigtus reikalus, neįvykdytus susitarimus. Be to, jis gali tapti trukdžiu, norint kažką iki galo sutarti, padaryti, apspręsti. Situacijos vers laukti, o bet kokios žinios ir ateinanti informacija nepadės mums išjudinti užstrigusių problemų, bet tik įneš daugiau neaiškumų. Taigi tikrai pasiteisins pretekstas, kad dabar reikia laiko, jog viskas būtų sutvarkyta.

Tai metas, kai vertėtų pasistengti atsipalaiduoti, susitaikyti su aplinkybių mums diktuojamu tempu, neužsikabinti už kažkokio dalyko, kuris sustojo, o imtis kitų reikalų, veikti tai, ką galime.

Mums pritrūks supratimo, atjautos, galbūt net šiltų atvirų santykių. Stipriau bus jaučiamas aplinkinių abejingumas, atotrūkis, kartais net noras atsiskirti nuo mūsų gynybos ar apsaugos siena.

Harmonizuojanti, padedanti susitelkti, koncentruotis į dalykus, kurie mums reikalingi būtent dabar, spalva – geltona. Dažniau rinkimės geltonus drabužius ar aksesuarus, žiūrėkime į geltonus daiktus, esančius mūsų aplinkoje. Rinkimės geltonas žvakes, uždekime jas ir pabūkime šių degančių švieselių apsuptyje, žvelkime į degančias žvakutes ir viduje pasijusime stipresni, labiau susitelkę, pasiruošę veikti, tikintys savimi ir savo pasirinkimais.

Tinklaraštis „Kosmoenergetika“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius