Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 14

Kosmoenergetikė prognozuoja: spalio 14–20 d. energijų kalendorius

Sužinokime, kokios energijos mus palies šią savaitę...
Šviesa
Šviesa / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Energetika Vanduo
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Šią savaitę bus sunkiau susikalbėti su aplinkiniais, komandos nariais ir net artimaisiais. Aplink tvyrančios energijos daugeliu atveju ribos, ypač bus sunku laisvai judėti savo kryptimi. Priimti sprendimus ir paskui juos įgyvendinti prireiks daugiau nei įprastai energijos ir pastangų.

Daug ką matysime ir suvoksime atvirkščiai: kitų žmonių pastangos mums gali atrodyti kaip išdavystė ar kerštas, o drąsinantys žodžiai – kaip bandymas pasijuokti iš mūsų silpnumo. Taigi nenuostabu, kad ir elgsimės ne taip, kaip derėtų, ar kaip iš mūsų tikisi kiti ir netgi mes patys...

Šios savaitės energijos gali sukelti įvairaus pobūdžio galvos skausmus ir svaigimą, beveik be priežasties kylantį kraujospūdį, fiziškai juntamus atskirų kūno vietų suvaržymus. Stipriau pasijus netinkamas mitybos režimas ar mūsų organizmo netoleruojami maisto produktai. Pavalgę dažniau jausime sunkumą, virškinimo proceso trikdžius.

Šią savaitę daugelį situacijų pamatysime iš kitos pusės, tiksliau – patys pakeisime savo „žvilgsnio“ į pasaulį kryptį. Todėl dabar daug kas atrodys kitaip, t. y. naujai, keistai, abejotinai. Kad apsiprastume su šiek tiek pakitusia pasaulio vizija, daugeliui reikės stabtelėti, sulėtinti tempą, išlaukti, kol permainos nusistovės ir nebekels streso, nepasitenkinimo. Santykiuose su aplinkiniais atsiras daugiau dirglumo, šaltumo, atsainumo, noro pasitraukti ir nebetęsti pradėto pokalbio, diskusijų ar reikalų.

Pravartu bus atkreipti dėmesį į bet kokį santykį su vandeniu: geriamo vandens naudojimą, prausimąsi, pramogas ar sportą baseinuose, o sveikuoliams – atviruose vandens telkiniuose. Vanduo, vandens stichija šiuo metu sukaups didesnį energinį potencialą ir turės mums didesnės galios, daugiau įtakos, veiks mūsų fizinį kūną, emocijas ir jausmus. Neapsigaukime, nes iki šiol buvusi įprasta sąveika su vandeniu bus kiek kitokia. Iki šiol saugiuose dalykuose įžvelgsime, pastebėsime, pajusime grėsmės ir pavojaus signalus. Reikėtų imtis daugiau atsargumo priemonių maudantis, sportuojant vandenyje ar pramogaujant. Sąveika su vandeniu turės galią iškelti į paviršių, sustiprinti mumyse slypinčias emocijas ir jausmus, ypač tai, ką norėtume paslėpti, pamiršti ir jokiu būdu neparodyti aplinkiniams. Tad dažniau pasitaikys įvairių provokuojančių situacijų, verčiančių mus nusimesti uždangą, kaukę ar abejingumo šydą. Taigi nejučia išsiduosime, o vėliau, sukilus emocijoms, susivaldyti taps beveik neįmanoma.

Žinome, kad vanduo yra geras informacijos laidininkas, jis puikiai priima ir kaupia informaciją. Ši savybė dar labiau sustiprės šią savaitę, nes vanduo įgaus didesnę informacinę talpą, gebės kaupti ir saugoti savyje didesnį nei įprastai informacijos kiekį. Tad jis, „pakrautas“ pozityvia, gydančia ar atkuriančia energija, veiks stipriau nei iki šiol, o būdamas aplinkoje, kurioje daug įvairios negatyvios informacijos, pykčio, baimės ar streso, sukaups visą šį energinį potencialą.

Tinklaraštis „Kosmoenergetika“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius