Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07

Kosmoenergetikė prognozuoja: spalio 7–13 d. energijų kalendorius

Sužinokime, kokios energijos mūsų gyvenime suksis šią savaitę...
Skaičiai ir raidės
Kokios energijos mūsų laukia šią savaitę? / Fotolia nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Šią savaitę mus pasieksiančios energijos tolygiai stiprės. Iš pradžių silpniau jausime bet kokią aplinkos energijų įtaką mūsų veiklai ir pasirinkimams, o artėjant savaitės pabaigai, vis stiprėjančios energijų bangos mus gerokai įsiūbuos. Nejučiomis galime įsitraukti į kažkokią agitacinę kampaniją, nukreiptą už arba prieš visuomenėje bręstančias permainas, naujoves, pertvarkas. Bet koks prasidėjęs protestas, ginčas, kivirčas ar kampanija turės tendenciją įsisiūbuoti ir įtraukti vis daugiau nebesugebančių savęs kontroliuoti asmenų.

Galimos skirtingos besiformuojančios stovyklos vienu ar kitu visuomenėje svarbiu klausimu.

Šią savaitę bus ypač sunku valdyti emocijas greitai užsiplieskiantiems, impulsyviems, užsispyrusiems ir ambicijų kupiniems asmenims. Bet koks nesukontroliuotas emocijų protrūkis didės, ras atgarsį ir grįš su dar stipresne jėga, skatindamas kovoti už savo nuomonę ir interesus, rinktis ne delikačius argumentus, o dažnai ir fizinę jėgą, brutalumą.

Tai išties energetiškai sudėtingas metas, kai slopinti kylančias kolektyvo, asmenų grupės ar kažkokių visuomenės sluoksnių nepasitenkinimo bangas seksis vis sunkiau. Energijos provokuos ginčus ir ambicijas politikoje, beveik neįmanoma bus susikalbėti iki šiol sunkiai interesus derinančioms grupuotėms.

Panašu, kad viskas po truputėlį tvenksis lyg kylantis pūlinys, negalintis niekur kitur išlaisvinti besikaupiančio negatyvo. Atsiradę nesutarimai tendencingai plėsis į įvairias visuomenei aktualias sritis, vėl bus grįžtama prie esminių, gyvybiškai būtinų, neišspręstų klausimų, tačiau šį kartą nebeturint kantrybės, takto, pasirengimo tartis ar ieškoti kompromisų.

Šią savaitę asmenys, kurie ir taip nesiskundžia energijos ar jėgų trūkumu, pasijus dar stipresni, gebantys spręsti tai, ką iki šiol atidėliojo. Adrenalino ir energijos antplūdis skatins veikti neapgalvotai, skubiai, dažnai nė nesvarstant galimų rezultatų. Šiam laikotarpiui labai tiks priežodis „Atėjau, pamačiau, nugalėjau!“. Gyvenimas pamažu taps koncentruotas į atskirą momentą, jausmą, ketinimą, nebematant visumos, nebematant krypties, kuria einame, o vien trumputes šio momento atkarpėles.

Šią savaitę galimos didelės griūtis versle, santykiuose, politikoje, energetikoje, finansų rinkose.

Itin aktyvios ir tolygiai stiprėjančios energijos skatins visus labai susiimti. Turėtume be galo gerai pagalvoti prieš ką nors veikdami, prieš kažką rinkdamiesi – bus labai lengva sekti „masės“ energija, t. y. prisidėti prie kažkuo nepatenkintų, prieš kažką maištaujančių, kažką norinčių nuversti ar pakeisti asmenų grupės. Tai masins, vilios ir atrodys ne tik teisinga, bet lyg ir būtina, norint išsaugoti iki šiol buvusias vertybes. Bus sunku priešintis besivienijančiai masių energijai, tad sąmoningesni asmenys šiuo momentu kaip tik jaus poreikį trauktis nuošaliau, atsiskirti nuo draugijos, bendrijos, kolektyvo ar ideologinės grupės. Didės poreikis būti vienumoje, peržvelgti savo paties vertybes, prioritetus ir atmesti tai, kas jau nebeatitinka besikeičiančių energijų laikotarpio.

Šią savaitę gali suaktyvėti  įvairiomis alergijomis pasireiškiantys negalavimai. Taps jautresnė oda, kvėpavimo takai, tad vidinį jaudulį, nepasitenkinimą, gožiamą pyktį ar ambicijas gali išduoti dažnesni odos bėrimai, alergijos, paraudimai, niežulys, gerklės dirginimas ir sausas kosulys. Dažnesni taps įtampos, energijų perviršio negalavimai:galvos skausmas, stresas, nerimas, nemiga, padidintas dirglumas. 

Norint šią savaitę neprisidaryti daugiau sunkumų ir neįnešti į santykius, kurių nesiruošiame nutraukti, disharmonijos ir priešiškumo, reikėtų pabandyti atsitraukti, pabūti vienumoje, nuošalesnėse vietovėse… Labai tinkama bus užsiimti kvėpavimo ar kitomis energetinėmis praktikomis, meditacijomis, dirbti fizinį darbą, aktyviai sportuoti ar užsiimti kita veikla, kuri padeda nuleisti garą, išlaisvinti susikaupusią energiją ir ją lydinčias destruktyvias emocijas.

Ramins ir padės lengviau atrasti vidinę pusiausvyrą šviesios, lengvos pastelinės spalvos, ypač nekoncentruota žydra. Galime rinktis akvamarino papuošalus, mat šio akmens vibracijos mokys mus kantrybės, padės išsaugoti toleranciją ir emocinę pusiausvyrą sudėtingesniais, įtemptais momentais. Be to, papuošalai ar net pats akvamarino akmens gabalėlis padės saugoti aukštesnius jausmus, meilę, nepasiduodant akimirkos impulsui ar kažkokioms netikėtai užplūdusioms prieštaringoms emocijoms. Šis akmenėlis mokys įžvelgti bet kokios situacijos ar veiksmo perspektyvą, tad turėsime laiko spręsti ir rinktis numatydami bent vieną žingsnelį į priekį…

Tinklaraštis „Kosmoenergetika“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius