-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 11

Kosmoenergetikės prognozės: gegužės 11–17 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę bet kokioje mūsų veikloje dažniau pasijus itin trapi riba, kuomet sprendžiamas reikalas, mums aktuali situacija ar santykiai laviruos tarp kraštutinumų. Kartais pritrūks mažmožio, kad viskas staiga persiverstų į priešingą pusę“, – sako psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Rožė
Rožė / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Energetika

Galime pasijusti blaškomi žymiai stipresnių nei galime suvaldyti jėgų. Kažką prognozuoti bus sunku, bet kokia mums aktuali situacija įneš vis naujus neišsiaiškintus iki šiol aspektus, bus nestabili.  

Taip pat skaitykite:

Tobulėkime kartu: dažniausi sapnų simboliai. Aiškina astrologė Lana Kutkytė ( I dalis) 

Tobulėkime kartu: dažniausi sapnų simboliai. Aiškina astrologė Lana Kutkytė (II dalis)

Šią savaitę artimesnis mums visiems taps astralinis pasaulis. Galime sulaukti ypatingų būsenų, vizijų, informacijos blyksnių, kuomet mus pasieks informacija iš kitų energetinių dažnių juostų. Ryškesni bus sapnai, miego ir poilsio metu – dažnesnės sąmoningos astralinės kelionės arba sąmoningas sapnavimas, kuomet suvoksime save sapne ir nebūsime vien pašaliniu stebėtoju, o galėsime patys modeliuoti ir keisti sapno eigą.

Tai laikas, kai stipriau gali reikštis ir mirusiųjų arba anapusinis pasaulis. Lengviau bus susisieti su mirusiaisiais, gauti iš jų kažkokios informacijos ar patarimų, suvokti praeityje vykusių svarbių dalykų esmę. Po bet kokio lygio kontakto su mirusiais, bus sunku nutraukti atsiradusį energetinį informacinį ryšį, kuris gali tapti pavojingu, gyvąjį ir mirusįjį jungiančiu kanalu.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – gegužės 11–17 d.

Būtent todėl nepatartinos jokios praktikos su mirusiaisiais, su išėjusiais į Anapilį artimaisiais. Nereikėtų šią savaitę be ypatingo reikalo lankytis kapuose, mirimo ar žūties vietose, taip pat bet kokiose žmonių kankinimo vietose. Nerimstantys, negalintys pasitraukti į aukštesnius lygmenis mirusieji ieškos sau aukų – energijos terpės, kuri jiems padėtų „pasimaitinti“, įgauti galios ir per kažką atlikti neužbaigtus reikalus.

Fiziniame lygmenyje ši savaitė skatins atkreipti dėmesį į silpnesnes ir negaluojančias savo kūno, organizmo vietas. Subtiliau į bet kokius neatitikimus reaguos pažeisti, ligoti vidaus organai, kuriems nedaug tereiks, kad atsinaujintų buvusios problemos, anksčiau iki galo neišgydytos ligos ar negalavimai.

Organizmas jautriau reaguos į emocines būsenas ir aplinką, tad bet kokie išorės neatitikimai, išaugusi įtampa ar stresas fiziniame kūne atsilieps įvairiomis nemaloniomis reakcijomis. Būsime mokomi įsiklausyti į savo kūną, atkreipti dėmesį į jo siunčiamus signalus, atskirti valgymą nuo reikalų sprendimo.


Šaltinis: kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius