Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 25

Kosmoenergetikės prognozės: lapkričio 24–30 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę tikėtinas jėgų, pozicijų, bendrijų, kolektyvų ir kartu veikiančių jėgų persigrupavimas. Tai gali būti pastebima ir politikoje, darbo kolektyvuose, bendraminčių grupėse, draugų kompanijose“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Mergina ant debesies.
Mergina ant debesies. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Stiprės nuojauta ir suvokimas apie žmones, su kuriais daugiau laiko praleidžiame kartu, aiškiau į paviršių kils jų silpnybės, už kaukių slypintys tikrieji ketinimai, motyvai, dėl ko jie renkasi vienus ar kitus dalykus.

Kitų žmonių planuose atradę save tik kaip priemonę, priežastį kažkokiam tikslui pasiekti, prarasime norą toliau tęsti santykius, bendrauti ir išlaikyti iki šiol galiojusius susitarimus. Tad bendrystės persigrupuos, netinkami, nepapildantys abiejų bendraujančių žmonių santykiai irs.

Besikeičiančios energijos veiks mūsų aplinką, gyvenamąją erdvę, darbo vietą. Galime savyje pajusti, kad tai, kas iki šiol buvo neblogai ar bent jau pakenčiama, dabar įgavo stiprybę ir stumia mus, verčia trauktis, išeiti, keisti darbo vietą, pobūdį, galbūt rinktis kitą gyvenamąjį būstą.

Transformuojančios energijos suteiks daugiau žinių apie mus pačius, aiškiau suvoksime savyje slypinčius monstrus, savo silpnąsias vietas, ribas, kurių negalime peržengti ir įveikti. Vienaip ar kitaip mūsų akiratis plėsis, jusime, kad dabar galime padaryti kur kas daugiau nei iki šiol. Tačiau, ar to vis taip pat norėsime, ar tai mums bus taip pat svarbu ir reikalinga, – klausimas.

Taip pat skaitykite: Kur dingsta mūsų energija? Kaltas gali būti ir niurzgėjimas, ir atsitiktiniai lytiniai santykiai

Daugelis iki šiol buvusių mūsų veiklos ir pasirinkimų motyvų bus ištrinta, tad dabar kažką darydami, nebejusime postūmio ir poreikio. Keisis norai, keisis suvokimas, o drauge ir mūsų veiksmai.

Galime nesuprasti artimųjų žmonių pasirinkimų, priežasčių, dėl ko jie daro vienus ar kitus dalykus, – lygiai tokiu pat neatsakytu klausimu būsime jiems patys.

Šią savaitę galima pavadinti pereinamuoju etapu į naują, kitokį būties lygmenį. Įprastų dalykų pasitraukimas, savanoriškas ar priverstinis jų atsisakymas, besikeičiantys santykiai, vidinės permainos ir suvokimas, kiek ilgai buvome kažkieno spaudžiami ar išnaudojami, – tai transformuojančių energijų darbo rezultatai, kurie turėtų mums po truputį ryškėti šią savaitę.

Mūsų kūnas į daugelį netinkamų dalykų reaguos intensyviau. Netinkamo maisto, oro, darbo ar gyvenamosios aplinkos sąlygų neatitikimas bus pastebimas greičiau ir ryškesniais būdais ar priemonėmis. Gali augti įvairių alergijų, dermatitų, odos ir gleivinių pažeidimų ir peršalimo ligų skaičius.

Taip pat skaitykite: Partneris pagal kraujo grupę

Informacija apie tai, kas mus žeidžia, greičiau ir lengviau pateks į pagrindinį mūsų informacijos ir energijos nešėją – kraują, tad čia tikėtini besikeičiantys biocheminiai parametrai, infekcija, virusai, grybeliai ir kitokio pobūdžio pakitimai, kurie išvirs į  negalavimus ir ligas. Nepatartinos kraujo perpylimo procedūros, – bus lengviau perimama ne tik kraujyje esanti energija ar reikalingos organizmui medžiagos, bet ir visa sukaupta kraujyje žmogaus ir giminės karminė informacija.

Beje, vienas sudėtingas dalykas, turintis tendenciją irgi stipriau reikštis, – tai mirusiųjų, anapusinis pasaulis. Galime stipriau pajusti ryšius su kažkuo išėjusiu. Tikėtini dažnesni sapnai, susiję su mirusiaisiais, galimybė jų metu gauti kažkokią naują, papildomą informaciją.

Jautresnės psichikos asmenims, bijantiems mirusiųjų ir vaiduoklių, tai gali būti nemalonių patirčių, baimės ir vidinio, nelabai suvokiamo nerimo metas. Patartina dažniau vėdinti patalpas, jas smilkyti kadagių dūmais ar natūraliais smilkalais.


 
Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius