Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 22

Kosmoenergetikės prognozės: liepos 21–27 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę mus sups energijos, aktyvinančios karminius procesus ir įvykius. Dažniau sulauksime atpildo už tai, ką esame nuveikę“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Margaspalvių papūgų porelė.
Margaspalvių papūgų porelė. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Šis atpildas gali būti geras, jeigu stengėmės ir prisidėjome prie kitų žmonių gerovės, laimės ir džiaugsmo, ir gana skausmingas, jeigu veikėme vedami pykčio, keršto, ambicijų, pavydo ir kitų panašių jausmų. Intensyviau reikšis priežasties ir pasekmės dėsnis, jis kiekvieną palies pagal jame sukauptą karmos lygį ir pobūdį.

Tai laikas, kai aktyviau reikšis ir su mumis sąveikaus mūsų protėvių energijos, mirusiųjų, anapilin pasitraukusių žmonių energijos. Galime prisiminti mirusiuosius, sapnuoti juos, giliau ir stipriau jausti jų buvimą šalia, kažkokius jų pageidavimus ir gauti jų perduodamą informaciją. Vaiduokliai, vėlės, suaktyvėjusi intuicija, ryškesni sapnai ir kitokio pobūdžio apraiškos stipriau jausis tamsiuoju paros metu, taip pat apsvaigus, praradus įprastą kontrolę ar budrumą.

Mus supančios energijos kels pagundas ir aistras, susijusias su erotika ir meilės žaidimais. Greičiau būsime pažeidžiami, nes lūkesčiai dažnai nukryps toli nuo realybės.

Asmeninių santykių sferoje atsiras daugiau ambicijų, priešiškumo, tad dažniau kils gilesni barniai. Bendraujant lengviau, net ir to nenorėdami, įžeisime draugus bei artimuosius. Paprastai trūks jautrumo, takto, atjautos ir kantrybės. Priešiškumas kels kibirkštis, kurios sproginės ir kels didesnio gaisro – konflikto – pavojų.

Reikės žymiai daugiau pastangų, kad ramiai aptartume iškilusias problemas, rastumėme kompromisus ar tiesiog išklausytume nepatenkintą, besiskundžiantį asmenį. Vis dėlto tai nebus vien akimirkos ambicijos ar nekantrumas – mus veiks karminės energijos, tad priešiškumo ir nepasitenkinimo šaknys (priežastys) kils iš ankstesnių patirčių, nuoskaudų ir įvykių, dėl kurių kentėjome ir išgyvenome kažką sunkaus ir negero. Nesąmoningai tai dabar kils į paviršių, provokuojančiai kreips bendravimą, skatins kažkokį atsaką už mūsų bei kitų žmonių patirtas skriaudas.

Lygiai taip pat galime tikėtis malonių dovanų, jeigu išties dėl kažko stengėmės ir daug padėjome, – sulauksime netikėto atpildo, pagalbos, malonaus pasiūlymo.

Mus supančios energijos kels pagundas ir aistras, susijusias su erotika ir meilės žaidimais. Greičiau būsime pažeidžiami, nes lūkesčiai dažnai nukryps toli nuo realybės. Asmeninių santykių sferoje galime patirti partnerio, draugo elgesį, kuris mums primins kažką iš savo paties praeities. Jeigu su kažkuo žaidėme, įskaudinome, vertėme kentėti ar pavyduliauti, dabar panašiai jausimės patys. Aplinkybių būsime stumiami į panašias situacijas, bandydami taisyti padėtį tik dar labiau klimpsime ir gal būt net išgyvensime tai, dėl ko anksčiau kentėjo artimas draugas, partneris ar sutuoktinis.

Aktyvuosis ugnies energijos, kils didesnis gaisro, sprogimų pavojus. Būsime labiau pažeidžiami saulės energijos: nepatartina ilgiau degintis ir saulėtomis dienomis ilgai būti saulėje. Labiau turėtume pasaugoti vaikus: ugnis, žaidimai su degtukais, elektros įrenginių, jungtukų, rozečių tyrinėjimas, žaidimai su degiais junginiais gali baigtis traumomis. Senyvo amžiaus žmonės jaus didesnę apkrovą širdies ir kraujotakos sistemai, tad turėtų labiau pasaugoti save, neapsikrauti sunkesniais darbais, atsižvelgti į savijautą bei oro sąlygas, rinkdamiesi išvykas bei didesnių krūvių  reikalaujančią veiklą.

Palankiai veiks meditacijos, maldos ir kitos praktikos, kuomet bus generuojamas atlaidumas, meilė gerumas, švelnumas mus supančiai aplinkai ir žmonėms.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius