-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 25

Kosmoenergetikės prognozės: rugpjūčio 25–31 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos mums atneš atsaką į svarbiausias keliamus klausimus. Pagaliau gausime reikiamą informaciją, sulauksime reakcijos į savo prašymus, būsime išgirsti. Tai nebūtinai atneš mums pasitenkinimą ir trokštamus rezultatus, bet mūsų patirtys taps įdėtų pastangų ir ketinimų sinteze. Energijos mumyse realizuos karminį aspektą – gausime tai, ko esame verti, ko nusipelnėme“, – teigia psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Moteris ir drugeliai
Moteris ir drugeliai / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Energetika

Pastebėsime, kad rezultatai pilasi panašiai lyg po teisėjų sprendimo. Susikoncentravę į kažkokio konkretaus tikslo siekimą, žmonės gali nusivilti, nes tas tikslas šios savaitės energijų įtakoje gali dar labiau atitolti, ateis supratimas, kiek dar daug visko reikia nuveikti.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Ketinimai, dėl ko kažką darėme, bus pats tiksliausias svertas šios savaitės energijų svarstyklėse, būtent jie atspindės tikrąją mūsų vietą judant lik labai svarbių dalykų, vykdant projektą, įgyvendinant savo svajonių sumanymą. Motyvacija, kurios vedami imamės vieno ar kito reikalo sprendimo, kuriame ir stengiamės išlaikyti santykius, judame tam tikra kryptimi – pagrindiniai dalykai verčiantys nusimesti kaukes ir parodyti „tikrąjį savo veidą“.

Intensyviai reikšis energijos, paliesiančios mūsų karminius, priežasčių – pasekmių lygmenis. Gausime svarbią mums informaciją ir kartu, įtakingo asmens, galbūt viršininko, kolektyvo, organizacijos ar ministerijos sprendimą. Dažniausiai šis atsakas bus itin tvirtas, lyg teismo verdiktas, nepatenkintiems trukdantis grįžti atgal, o laimingiems suteikiantis naujas galimybes ir postūmį dar greičiau judėti savo pasirinkta kryptimi.

Taip mūsų gyvenime reikšis rezultatų suvedimo, atpildo energijos. Didelė dalis pradėtų reikalų ir darbų būtent šią savaitę įgaus aiškumą ir postūmį link galutinio sprendimo, arba bus galutinai sustabdyti dėl per didelių problemų, dėl neatitikimų dėl reikalaujamo kažkokios koncepcijos pakeitimo.

Stiprios mus veikiančios energijos skatins kiekvieną iš mūsų išgirsti savo „širdies balsą“, ryškiau pajusime, kas mums nusibodo, nebereikalinga, kas nebeteikia gyvenimui džiaugsmo ir žavesio. Pajusime permainų būtinybę ir poreikį atsisveikinti su praeitimi. Suvokimas, kad atgal jau nebėra kur grįžti, gali prišaukti depresines būsenas, nerimą, vėl apie save gali priminti stresas. Kuo ilgiau būsime tame neapsisprendimo etape ir gręžiosimės atgal, tuo bus sunkiau.

Harmonizuoti savo emocijas ir pasijusti geriau galėsime laisvindamiesi nuo praeities įtakos, nuo iki šiol mums dariusių poveikį žmonių. Taip pat išsilaisvindami nuo mums užkrautų ir kažkam naudingų pareigų, darbų kuriuos sunkiai dirbame ne dėl kažkokio atlygio ar pasitenkinimo, bet todėl, kad visi aplinkui mano, kad būtent taip turime daryti.

Vis dėl to šią savaitę galėsime lengviau atsipūsti ir nebespartinti savo darbų ar projektų. Tikslinga bus įsiklausyti į aplinkos mums atnešamus ženklus, taip lengviausiu būdu ir be ypatingų pastangų išlaviruosime pačia palankiausia gyvenimo upės vaga. Galingos energijos turės galią nukreipti mus, pastūmėti pačia tinkamiausia ir palankiausia linkme, su mažiausiai pastangų ir be nereikalingos emocinės perkrovos ar fizinio pervargimo.

Didelę įtaką mūsų gyvenimo kokybei turės santykiai su tėvais ir seneliais. Panašu, kad būtent jie geriausiai supras, ko mums reikia, ką daryti, o ko neverta pradėti. Būtina bus atsiliepti į bet kokius jų prašymus – per juos, per jų norus ar mums reiškiamas pretenzijas irgi skleisis karmos arba priežasties – pasekmės dėsnių veikimas mūsų gyvenime. Tad jeigu papulsime į kažkokią dviprasmišką padėti, kur teks rinktis ar veikti pagal savo sumanytą scenarijų, viską atidėti ir imtis darbų bei problemų sprendimo, susijusių su tėvų, senelių, giminės reikalais, pirmenybę turėtume atiduoti būtent pastariesiems. Netikėtai į mūsų gyvenimą šią savaitę įsiveržę darbai, skubūs susitikimai, reikalai, kuriais visai neplanavome užsiimti – tai mus gryninantys, padedantys taisyti netinkamą savo poziciją, dalykai. 

Intensyviau reikšis ir daugiau problemų šią savaitę kels įvairios genetinės, paveldimos ligos. Būsime lengviau pažeidžiami informaciniame visos giminės lygmenyje. Gali sustiprėti giminėje tvyrančios kažkokių nesėkmių, atpildo, keršto energijos. Tad jeigu kažkokie tai ištaisantys sprendimai iki šiol nėra padaryti, reikėtų suskubti ir veikti būtent šia linkme.

Lengviau su šios savaitės energijomis sutarti padės fluorido papuošalai ar net paprastas fluorito akmenėlis. Šio puikaus ir padedančio mums harmonizuoti savo energijas akmens vibracijos sustiprins vidinį žinojimą, intuiciją, padės nuraminti nervų sistemą ir nurimus priimti pačius tinkamiausius sprendimus. Be to, spindintis įvairiomis spalvomis fluoritas mums gali tapti pagalbininku bendraujant didesnėje grupėje ar kolektyve, geriau suprasti aplink tvyrančias nuotaikas, susiderinti ir priimti visiems tinkamus kompromisus. 


Šaltinis – kosmoenergetika.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius