-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 09

Kosmoenergetikės prognozės: vasario 9–15 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos gilins sąveiką su materija. Svarbesnės ir reikšmingesnės bus visos materijos apraiškos formos – ypač pinigai, buitis bei aplinka. Vienokia ar kitokia forma patirsime savo priklausomybę nuo materialaus pasaulio, dalykai kuriuos neigiame, poreikiai, kurie bandome įrodyti, kad mums nesvarbūs, vers pripažinti, kaip vis dėlto esame nuo jų priklausomi, negalintys išsilaisvinti“, – teigia kosmoenergetikos magistrė, psichoinformaciologė Eglė Gleščinskienė.
Moteris paplūdimyje
Moteris paplūdimyje / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Priklausomybė nuo materialaus pasaulio, nuo jame srūvančios pinigų energijos, žmonių, galinčių už mus spręsti, ko reikia, ką galime daryti, kur privalome būti, taip pat mūsų viršininkai, darbdaviai, autoritetingi asmenys rodys savo valią ir, jų veikiami,  būsime verčiami elgtis ir veikti nusižengdami savo dvasinėms nuostatoms.

Mus supančios energijos ypač stipriai veiks žemutiniame, grubiame materialiame lygmenyje. Išryškės mūsų slepiamos priklausomybės, jusime stiprų norą vėl daryti tai, ko stengiamės atsisakyti, nuo ko bandome išsilaisvinti, ką savyje neigiame. Nederėtų šią savaitę pasirašinėti ilgalaikių finansinių įsipareigojimų, skolintis pinigų, pasirašyti kitokio pobūdžio įpareigojančių sutarčių. Tai bus mūsų savanoriškas sandėris, kad sutinkame būti priklausomi; nuo šių susitarimų ir vėliau, kai norėsime, bus ypač sunku išsilaisvinti.

Energijos reikšis ir plėsis fiziologiniame lygmenyje, intensyvesni ir sunkiau valdomi bus mūsų instinktai. Dažniau savo elgesiu būsime panašūs į gyvūnus, reikalaujančius ir besistengiančius patenkinti kažkokius savo poreikius, nei į dvasingus, jautrius, gebančius suvokti ir suvaldyti savo troškimus asmenis. 

Taip pat skaitykite: Kokie produktai sukelia galvos skausmą

Jausmai, emocijos, aistros gali pastūmėti elgtis brutaliau, grubiau, nepaisyti kitų žmonių erdvės, norų bei nepritarimo. Net patys iki galo to nesuvokdami ir nejausdami, būsime valdomi savo vidinių baimių, reikšis priklausomybė nuo anksčiau patirtų būsenų ir emocijų, tad sprendimus dažnai lems ne sąmoningas protas, o mūsų nenuspėjama pasąmonė, pilna įvairiapusės sukauptos patirties, apie kurią net galime nežinoti.

Sunkiau bus kontroliuojama seksualinė energija, galime patirti stiprią trauką, norą, poreikį būti su kažkuo, o tokių norų realizavimas gali atgaivinti su panašiomis situacijomis susijusią patirtį, košmarus ir įvairias blogybes. Sunkiau bus matyti, suvokti ir įvertinti visumą, orientuosimės ir koncentruosimės tik ties kažkokiu mums svarbiu objektu, vedami savo jausmų bei emocijų, instinktų ir patirties, kuri seniai išdilusi iš mūsų sąmoningos atminties bei prisiminimų.

Taip pat skaitykite: Karti tiesa apie meilę

Šios savaitės energijos gali paskatinti ieškoti glaudesnių tarpusavio santykių. Norėsis grynesnio, subtilesnio, supratingesnio bendravimo, ieškosime artimos dvasios žmogaus, gebančio jausti panašiai, kaip mes, vis dėl to aplinkoje tvyros stiprios aistros, sunkiai suvaldomų norų, keršto, poreikio valdyti ar bet kokiomis priemonėmis pasiekti rezultatą, energijos.

Jeigu tik pasiduosime, jeigu nekontroliuosime savo instinktų, tada glaudžiau sąveikausime su panašiomis vibracijomis energijomis ir prisitrauksime grubesnes tamsos ir blogio jėgas. Taip patys į savo gyvenimą galime prisikviesti nemalonią „draugiją“, dvasias ar esybes, su kuriomis įprastai nenorime turėti jokių reikalų.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius