-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 19

Kriminalinė drama „Vienos kraujas“ grįžta antrajam sezonui per „Epic Drama“

Šį rudenį ir vėl galėsite pamatyti, kokie nuotykiai laukia jauno anglų gydytojo Makso Liebermanno ir detektyvo inspektoriaus Oskaro Reinhardto tiriant žiaurių žmogžudysčių seriją. Visa tai – kriminalinėje dramoje „Vienos kraujas“, kurios pirmojo sezono premjera įvyko 2020 m., o dabar serialas sugrįžta į „Epic Drama“ lapkričio 22 d., pirmadienį, 22.00 val.
„VIENOS KRAUJAS“
„VIENOS KRAUJAS“ / Epic drama nuotr.
Temos: 2 „Viasat“ Drama

Pagal Franko Talliso bestseleriais tapusius romanus scenarijų sukūręs Steve'as Thompsonas ir vėl ėmėsi darbo norėdamas į ekraną perkelti dar tris Talliso istorijas. Ir toliau matysime aktorius Matthew Beardą, Maksą Liebermaną, ir Oskarą Rheinhardtą, vaidinantį Juergeną Maurerį. Antraplanius vaidmenis atliks Charlene McKenna, Conleth Hill, Amelia Bullmore. Šio sezono naujokė – aktorė Lucy Griffiths, kuri perims Amelijos Lydgate vaidmenį iš Jessicos De Gouw. Lucy žinoma iš tokių televizijos serialų kaip „Tikras kraujas" ir „Pamokslininkas" bei filmų „Žiemos pasaka" ir „Gynybos kodas".

Viasat nuotr. /„VIENOS KRAUJAS“
Viasat nuotr. /„VIENOS KRAUJAS“

Antrajame sezone laukia dar daugiau intrigų, paslapčių ir neįprastų tyrimo metodų, nes sugrįžtame ten, kur buvome paskutinėje pirmojo sezono serijoje, į 1907 metus. Šį kartą Maksas pats įsitraukia į žmogžudystės tyrimą, nes naujausios bylos auka tapo vienas iš jo pacientų. Tirdami mirties priežastį, Maksas ir Oskaras turi stengtis išgelbėti Makso reputaciją.

Antrojoje serijoje tyrėjus sukrečia smarkiai subjaurotas lavonas. Direktorius Strasseris įspėja Oskarą, kad auka buvo slaptosios tarnybos agentas, o tai tyrimą tik dar labiau apsunkina. Stengdamasis išaiškinti žmogžudystę, Oskaras seka anoniminių žinučių pėdsakais.

Viasat nuotr. /„VIENOS KRAUJAS“
Viasat nuotr. /„VIENOS KRAUJAS“

O paskutinėje šio sezono serijoje Maksas imasi slaptos operacijos ir persirengia vienuoliu, kad išsiaiškintų, kas nužudė brolį Stanislavą. Pagrindiniu įtariamuoju tampa religingas žydas Izaokas Korngoldas, kuris vienuoliui priekaištavo dėl antisemitinės retorikos skleidimo.

Sužinokite, ar Maksui ir Oskarui pavyks sučiupti žudikus antrajame „Vienos kraujo" sezone, kurio premjera – nuo lapkričio 22 d., pirmadieniais 22.00 val. per „Epic Drama“.

Daugiau informacijos rasite Facebook

VIDEO: KRIMINALINĖ DRAMA „VIENOS KRAUJAS“ GRĮŽTA ANTRAJAM SEZONUI PER EPIC DRAMA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius