Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

Laisvalaikis vasarą: vandens pramogų TOP 5

Vasaros sezonas jau ne už kalnų, o tai reiškia vieną – daugiau saulės, pramogų ir laiko leidimo gryname ore! Nuo šio metų laiko neatsiejamos ir pramogos vandenyje. Jų pasirinkimas toks platus, kad norisi kuo greičiau įprastus rūbus pakeisti maudymosi kostiumėliais ir pasinerti į nuotykius. Tam, kad suplanuoti laisvalaikį vasarą būtų paprasčiau, atrinkome populiariausias vandens pramogas, kurios užtikrins nepamirštamus įspūdžius ir naujas patirtis!
Vandens pramogos
Vandens pramogos / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Pasiplaukiojimas irklente - tarsi pasivaikščiojimas ant vandens

Plaukimas irklente yra sparčiai populiarėjanti sporto ir laisvalaikio praleidimo forma visame pasaulyje. Šį plaukimą sudaro baziniai baidarių bei plaukimo banglente elementai, tik irklavimas vyksta atsistojus. Skamba sudėtingai? Tikrai taip nėra! Net jei ir niekada nebandėte šios pramogos, išmokti visai paprasta ir dar pirmojo plaukimo metu jausitės tvirtai lyg stovėtumėte ant žemės! Be to, plaukioti irklente galima bet kokiame vandens telkinyje - net ir banguojančioje jūroje.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Plaukimas irklente
Laisvalaikio dovanos nuotr./Plaukimas irklente

Vandens slidės - tikriems adrenalino fanams

Čiuožimas vandens slidėmis - tai smagi ir ekstremali pramoga, kuri karštą vasaros dieną ne tik atgaivins, bet ir suteiks nepamirštamų įspūdžių dozę! Tai itin populiarus sportas visame pasaulyje, kadangi suteikia laisvės pojūtį, greitį bei adrenaliną. Nepatyrusius pramogautojus apmoko ir su visomis subtilybėmis supažindina profesionalūs instruktoriai, tad jaudintis tikrai neverta. Įveikite baimes ir išbandykite savo galimybes!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Vandens slidės
Laisvalaikio dovanos nuotr./Vandens slidės

Povandeninio pasaulio atradimai

Nardymas - tai unikali ir analogų neturinti patirtis, leidžianti pažvelgti ir susipažinti su paslaptingu vandens gelmių gyvenimu. Nuotykių ieškojimas po vandeniu leidžia pažvelgti ir grožėtis vaizdais, kurių plika akimi nepamatysi. Ši pramoga puikiai tiks smalsuoliams besidomintiems povandenine gamta. Tai avantiūra, kuri atvers nepažintą spalvų ir gyvūnijos pasaulį!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Nardymas
Laisvalaikio dovanos nuotr./Nardymas

Plaukimas laivu ar jachta gražiausiuose Lietuvos kampeliuose

Siūlome iš naujo atrasti gražiausius Lietuvos kampelius - šįkart plaukiojant laivu ar jachta! Pasigrožėkite Trakų pilimi iš denio, mėgaukitės vandens purslais Kaune ar Klaipėdoje, atraskite užburiančią Kuršių Nerijos panoramą. Lengvas kutenantis vėjelis, artimiausių žmonių kompanija ir nuostabūs atsiveriantys vaizdai garantuos nepamirštamą laiką.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasiplaukiojimas jachta
Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasiplaukiojimas jachta

Baidarių žygis - pramoga visai dienai

Jei ieškote pramogų ir laisvalaikio praleidimo būdų visai dienai, rekomenduojame išbandyti baidarių žygį! Baidarės yra lengvai valdomos, stabilios, tad puikiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems irkluotojams. Tai nepabostanti pramoga, kadangi kiekvieną kartą galite rinktis skirtingą maršrutą, atstumą ar net paros laiką!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Baidarių žygis
Laisvalaikio dovanos nuotr./Baidarių žygis

Vasara prabėga akimirksniu, tad nepraleiskite jos veltui - išbandykite naujas veiklas, pramogas ir užpildykite kasdienybę nepamirštamais įspūdžiais. Ieškote daugiau idėjų, kaip nuspalvinti gyvenimą nuotykiais ir įspūdingomis patirtimis? Daugiau tiek poilsio, tiek aktyvaus laisvalaikio pasiūlymų rasite užsukę ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius