-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 30

Lapkričio mėnesio horoskopas

Siūlome paskaityti astrologės Lanos Kutkytės sudarytą lapkričio mėnesio horoskopą ir šį mėnesį sutikti kupiniems idėjų, minčių ir svajonių.
Ruduo
Ruduo / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galimi sprendimai ir pokyčiai, susiję su finansais arba verslu. Vis dėlto lengva tikrai nebus, kadangi dažniausiai situacijos pareikalaus gebėjimo veikti žaibiškai ir drąsiai. Dėl savo sėkmės teks nemažai vargti ir grumtis, tačiau jei atrasite savyje reikiamo aktyvumo, noro bei valios, tuomet šis mėnuo bus išties produktyvus. Nepraleiskite progos pagaliau išspręsti jus ilgokai kankinančią problemą. Sprendimo būdą rasite, jei remsitės savo intuicija ir priimsite rizikingus pasiūlymus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį mėnesį bendravimas, mandagumas, gebėjimas susitarti – tai jūsų pagrindinis ginklas, dėl kurio bet kuris jūsų vykdomas projektas greičiau judės pirmyn. Dabar geras laikas derėtis dėl palankesnių salygų darbe, sulauksite teigiamų atsiliepimų. Lydės pasaulietinė sėkmė, pripažinimas, būsite pastebimi ir pageidaujami. Daug dėmesio reikėtų skirti išvaizdai – tai bus svarbi sudėtinė sėkmės dalis. Paskutinė savaitė kiek prastesnė: laukia daug sunkaus darbo, o pagalbos tikėtis neverta.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir darbe verčiau pernelyg audringai nesiginčykite. Nebent galite pateikti gausybę argumentų, kodėl kažką reikia daryti būtent taip, kaip jūs sakote. Dabar stiprios, nevaldomos emocijos gali tik sukelti rūpesčių asmeniniuose santykiuose ir darbe. Verčiau kukliai ir daug dirbkite savo darbus – tai atsipirks. Padirbėję iš širdies, jūs užsitarnausite šeimos, autoritetingų žmonių bei kolegų pagarbą. Darbas, pareigos, sveikata – štai, į ką reikia ypač atkreipti dėmesį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį mėnesį daug kas priklauso nuo jūsų asmeninio žavesio. Visuomenė su džiaugsmu jus pripažins, todėl tai tinkamas laikas pradėti naują veiklą. Jei jūsų nevargina aplinkinių dėmesys ir greitas gyvenimo ritmas, tuomet lapkritis jums nusimato sėkmingas. Atsargiai elkitės su pinigais, galite per daug išleisti pramogoms bei nereikalingiems, bet prabangiems daiktams. Jei trokštate permainų asmeniniame gyvenime, tuomet pasiruoškite, nes galite sulaukti pakvietimo į pasimatymą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Liūtui dažniausiai patinka aktyviai veikti, tačiau šį mėnesį reikėtų siekti gyventi kuo ramiau. Daugiau laiko praleiskite namuose, dažniau pabūkite su artimaisiais, puoselėkite šeimos tradicijas, palepinkite šeimą išskirtiniu patiekalu. Pats tinkamiausias laikas aplankyti seniai matytus giminaičius. Nors susitikimas su jais greičiausiai ir taip įvyks, galbūt jie netikėtai aplankys jus patys. Galite ypač įdomiai sapnuoti, o kai kurie sapnai bus pranašiški. Taigi verta sau leisti ilgiau pamiegoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Viskas, kas susiję su mokymais, kontaktais, reklama, kompiuterine įranga judės į priekį labai greitai. Perspektyvu bus investuoti į šias sritis kiek tik galite daugiau, ir ne tik pinigus, bet ir savo energiją bei laiką. Geras metas vykti į netolimą kelionę ar pradėti naują veiklą, tačiau ne vienam, o kartu su draugais, kolektyvu. Svarbu taps išlaikyti su jais gerus santykius ir neleisti, kad jus išskirtų laikini ir tušti ginčai, kurių šį mėnesį, kaip tyčia, netrūks. Pasistenkite reaguoti ramiau ir galvokite, ką kalbate.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Konkretinkite savo veiksmus. Daugiau dėmesio skirkite būtiniems, kasdieniams darbams, buičiai,  sveikatai. Neblogai seksis reikalai, susiję su remontu, šeimos verslu, finansais ar nekilnojamuoju turtu. Išbandyti naujoves yra ne pats tinkamiausias laikas, labiau seksis stabilūs ir laiko patikrinti reikalai. Galimai sulauksite galimybių daugiau užsidirbti. Tai puikus metas ieškantiems stabilaus darbo. Kad nepradėtų kibti susirgimai, pasistenkite rasti valios mankštai. Subalansuotas fizinis krūvis suteiks daugiau naudos nei manote.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Lapkritį pajusite norą gyvenime eiti pirmyn, kažko siekti, augti. Fortūna jums palanki – atsivers nemažai galimybių įgyvendinti naujas idėjas visose gyvenimo srityse. Planuokite drąsiai, nes jūsų norai, mintys, malda turės didelę jėgą užsitvirtinti. Įgysite populiarumo, aplinkinių pasitikėjimo, puikiai jausitės. Tai puikus laikas ryžtingų žingsnių šalininkams, jei tik esate drąsus, galite pradėti nuosavą verslą ar kreiptis dėl paaukštinimo, tačiau reikia labai stengtis, kad nebūtų perlenkta lazda – tuščios ambicijos gali daug ką sugadinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bus sunku suspėti kartu su gyvenimo tempu, todėl patartina vengti didelių renginių ir šurmulio. Šiuo metu vertėtų labiau paisyti savo nuotaikų ir savijautos. Jei jaučiate, kad rimtai pavargote, tuomet skirkite laiko poilsiui, atsitraukite nuo visko, saugokite save. Dabar aršiai kovoti už savo vietą po saule yra ne pats tinkamiausias laikas. Užtat lapkritis jums sėkmingas dvasiniam apsivalymui, tobulėjimui, meditacijai. Ypač atidžai reikėtų analizuoti savo sapnus, nes per juos gausite reikalingos informacijos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tinkamas laikas įgyvendinti kokią nors novatorišką, o gal net ir keistą idėją. Tai neeilinis mėnuo tiems Ožiaragiams, kurie nebijo naujovių ir netikėtumų. Daug naudos ir malonumo suteiks bendravimas internetu ar gyvai. Rinkite įdomią informaciją ir ja dalykitės su kitais. Bendraudami galite puikiai užsidirbti ir susipažinti su naujais žmonėmis. Tai ypač produktyvus laikas dirbantiems prekyboje, mokslų srityje, žiniasklaidoje. Deja, sunkiai pavyks harmoningai bendrauti su artimaisiais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Lapkritis šiemet jums pats geriausias laikas rūpintis karjera. Sudėliokite visą planą, kad kiekvienas jūsų žingsnis nuvestų jus į pergalingą pripažinimą darbe. Aiški strategija jums lems stulbinamą sėkmę ateityje. Karjeros srityje siekite neasmeniškumo, racionalumo ir atsakingumo. Svarbiausia – neemocionuokite ir bet kokioje situacijoje išlaikykite blaivų protą. Nors kartais ir gali būti sunkoka, tačiau svarbu yra nekaitalioti to, kas suplanuota vien dėl baimės suklysti ar nepasitikėjimo savimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Palaikykite gerus santykius su autoritetingais ir labiau patyrusiais asmenimis, jie padės greičiau įgyvendinti jūsų idėjas. Jei savo aplinkoje tokių neturite, tuomet pabandykite susirasti, kadangi taip paprasčiau pasieksite užsibrėžtus tikslus, tačiau jokiais būdais neveidmainiaukite, nes aplinkiniai greitai pajaus nenuoširdumą ir klastą. Pasistenkite veikti negudraujant, švariai, nes kitaip sėkmė nuo jūsų nusisuks. Daug dėmesio skirkite mokymuisi, dvasiniam tobulėjimui, kelionėms į užsienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius