-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 04

Lauros sužadėtuvių istorija. „Vaikinas man pasipiršo po kelių pažinties savaičių“

Ji24.lt portalas skelbia romantiškų, nuotaikingų, ašarą spaudžiančių, jautrių, netikėtų, įsimintinų istorijų konkursą „Kaip aš susižadėjau“. Rašykite nuostabią ir nepakartojamą istoriją apie tai, kaip jums pasipiršo, ir laimėkite puikius prizus savo grožiui. Pateikiame Lauros sužadėtuvių istoriją.
Sužadėtuvės
Sužadėtuvės / „Shuterstock“ nuotr.

Štai ir aš noriu papasakoti mūsų istoriją. Šiuo metu man 29-eri, o sužadėtiniui – 32-eji, susipažinome mes internetu – viename pažinčių portale. Tuo metu vaikinas buvo išvykęs dirbti į užsienį, tačiau mes kelias savaites bendravome tiek internetu, tiek telefonu.

Ilgai negalėjom ištverti nematę vienas kito, tad jis nusprendė savaitei grįžti į Lietuvą. Pirmas susitikimas Kauno oro uoste buvo kažkas tokio nepakartojamo. Buvo taip gera apkabinti ir pabučiuoti žmogų, kurį, atrodė, pažįsti jau daugelį metų, nors iš tiesų vienas kitam į akis tada žiūrėjome pirmąjį kartą.

Jau nuo pat susitikimo pradžios negalėjome vienas kito paleisti, taip ir stovėjome apsikabinę, kol apsauginis paprašė patraukti mašiną.

Žinoma, Lietuvoje jis neturėjo kur apsistoti, tad teko jį iš karto pristatyti savo tėvams, mat gyvenau kartu su jais. Buvo jaudulio, rankos kojos drebėjo, prakaitavome abu kartu. Tėvai irgi buvo atsargūs, tačiau vaikiną jie pasitiko su cepelinais.

Buvome visą savaitę susiplanavę, ką veiksim ir kokias vietoves aplankysim. Viena iš išvykų mūsų planuose buvo Birštonas. Ten norėjome pailsėti, atgauti jėgas ir pabūti tik dviese.

Atėjus vakarui, draugas viešbučio kambaryje išjungė šviesą, uždegė žvakes, iššovė šampaną ir... pradėjo kalbėti apie mūsų meilę bei bendrą mūsų ateitį. Netikėtai ant stalo pamačiusi dėžutę, netekau amo, o išgirdusi žodžius: „Ar tekėsi už manęs?“, aš net neabejodama ištariau: „Taip“. Buvau ištikta lengvo šoko, tačiau ši akimirka mus abu pravirkdė. Tai buvo laimės ašaros.

Jo atostogų savaitė praėjo itin greitai, buvo sunku išsiskirti, tačiau vėliau jis grįžo ilgesniam laikotarpiui, ir mes pradėjome planuoti vestuves.

Aš visada buvau nusiteikusi prieš internetines pažintis, tačiau dabar nesigailiu, kad per Kalėdas, draugių primygta, pažadėjau prisiregistruoti pažinčių portale.

Pasirodo, būna tokių istorijų, kai vos po poros savaičių pažinties, vaikinas ima ir pasiperša. Būtent taip nutiko ir man.


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Kaip aš susižadėjau“ (konkurso sąlygas rasite čia).

Jame dalyvauti galite ir Jūs! Rašykite ir siųskite romantiškas, šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui adresu konkursai@ji24.lt.

  • Dviejų piršlybų istorijų, kurias atrinks redakcijos sudaryta komisija, autoriams atiteks po dvigubą kuponą masažo paslaugoms ajurvedos centre „SPA Shanti“ (vieno kupono vertė – 29 eurai (100 Lt)). Taigi, jei jūsų istorija laimės, gausite 2 kuponus.
  • O skaitytojų balsų daugiausia surinkusios istorijos autorius galės džiaugtis grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ dovanų čekiu visoms paslaugoms (čekio vertė – 87 eurai (300 Lt)).

Jūsų istorijų laukiame iki š. m. vasario 12 d. (ketvirtadienio).

Visas iki šiol atsiųstas istorijas paskaityti galite, paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius