Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 21

„Lidl“ kalėdiniai megztiniai – gera nuotaika ir komfortas visai šeimai

Pamenate, ką dėvėjo net ir Kalėdų nemėgstantis veikėjas Grinčas prieš beveik du dešimtmečius rodytame filme „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“? Tai buvo eglute ir mirksinčiomis lemputėmis puoštas kalėdinis megztinis. Tokie drabužiai šiandien Vakarų pasaulyje yra neatsiejama didžiųjų metų švenčių dalis, o jų mada neaplenkia ir Lietuvos. Nuo lapkričio 21 d. „Lidl“ kalėdinėje kolekcijoje pristatomas spalvingas, žaismingomis detalėmis džiuginantis bei kokybės ženklu „Patikrinta kokybė“ pažymėtas kalėdinių megztinių asortimentas.
„Lidl“ kalėdiniai megztiniai
„Lidl“ kalėdiniai megztiniai / Partnerio nuotr.

„Šventinių drabužių kasmet parduodame vis daugiau, todėl šiemet pristatome dar didesnę jų kolekciją. Joje – per 20 skirtingų drabužių: nuo megztinių iki smėlinukų kūdikiams. Siūlome pasipuošti visai šeimai – juk kalėdinius megztinius linksmiausia vilkėti visiems drauge“, – sako Vytenis Čubrinskas, „Lidl Lietuva“ ne maisto prekių pardavimų skatinimo skyriaus vadovas.

„Lidl“ kalėdinėje kolekcijoje – „Lupilu“ kalėdiniai megztiniai ir smėlinukai patiems mažiausiems, „Pepperts“ megztiniai kiek vyresniems vaikams, „Esmara“ megztiniai moterims ir „Livergy“ vyrams. Pirmą kartą prekybos tinklas pasiūlys ir megztas kalėdines sukneles moterims.

Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai
Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai

Nuo mirksinčių LED lempučių iki kalėdinės muzikos

„Kalėdos – ryškiausia žiemos šventė, tad visa jai būdinga atributika – snaigės, eglės, sniego seniai, elniai yra populiarūs simboliai ir ant šventinių drabužių. Jaukius „Lidl“ megztukus puoš ne tik šie kalėdiniai motyvai, bet ir žaismingos detalės – sniego senis, Kalėdų Senelis šviečiančia nosimi, pūkuoti elniai ar Kalėdų dovanas mažiesiems nešantis tiranozauras. Netrūks megztinių, puoštų blizgančiais žvyneliais ar net mirksinčiomis LED lemputėmis. Norintys nustebinti aplinkinius, galės pasipuošti megztukais, grojančiais kalėdinę muziką“, – teigė „Lidl Lietuva“ atstovas.

Vilkėdama tokiais drabužiais visa šeima atrodys ypač šventiškai. Megztinius dėvėti galima tiek namuose, tiek darbe ar šventiniame vakarėlyje – su tokia apranga niekur nepažeisite kalėdinio aprangos kodo. Šventiniai megztiniai savo nuotaikingumu nurungė net puošnias vakarines sukneles. Dėl šio drabužio universalumo, tai puiki apranga kalėdinei šeimos fotosesijai ar smagi kalėdinė dovana draugui.

Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai
Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai

Patvarūs audiniai ir kokybę garantuojantys sertifikatai

„Lidl Lietuva“ ne maisto prekių pardavimų skatinimo skyriaus vadovas akcentuoja, kad „Lidl“ kalėdiniai megztiniai pasižymi patvarumu ir patogumu: jų sudėtyje – medvilnė arba poliakrilas. Megztiniams, kaip ir visai „Lidl“ parduodamai tekstilei, taikomi aukšti kokybės reikalavimai, užtikrinantys, kad medžiaga neturėtų nepalankaus, kenksmingo poveikio vartotojams. Tai garantuoja gaminiams suteikiamas visame pasaulyje pripažintas „Oeko-Tex 100”, sertifikatas, kuriame pateiktos griežtos leistinų kenksmingųjų medžiagų kiekių normos.

Ne mažiau svarbus yra ir specialiai „Lidl“ kartu su Hohenšteino institutu sukurtas kokybės ženklas „Patikrinta kokybė”. Šiuo ženklu pažymėti produktai įvertinti trijose kategorijose: kenksmingųjų medžiagų, gaminio pasiuvimo kokybės, tinkamo dydžio.

Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai
Partnerio nuotr./„Lidl“ kalėdiniai megztiniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius