-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 07 03

Liepos 6 ir rugpjūčio 17 Palangoje vyks nestandartinės mados ir grožio mugės

Virš 100 prekės ženklų, nemokami batutai, cukraus vata ir ledai – tiek visko po vienu stogu šiemet Palangoje net du kartus ketina suburti didžiausia mados ir grožio mugė ,,Design for life’’. Liepos 6 ir rugpjūčio 17 dieną Palangos Sporto arena virs tikra nestandartine vieta, į kurią vilios ne tik mados ir grožio prekių atstovai, bet ir išskirtinės nemokamos pramogos.
Liepos 6 ir rugpjūčio 17 Palangoje vyks nestandartinės mados ir grožio mugės
Liepos 6 ir rugpjūčio 17 Palangoje vyks nestandartinės mados ir grožio mugės / Partnerio nuotr.

Virš 100 prekės ženklų po vienu stogu

Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, liepos 6, bei šeštadienį po Žolinių, rugpjūčio 17 dieną, nuo 12 iki 20 valandos Palangos miesto gyventojus bei miesto svečius sutrauksiančios nemokamos mados oazės po savo stogu sukvies virš 100 savo sričių profesionalų. Vienoje vietoje rasite ne tik išskirtinių rankų darbo gaminių, papuošalų, šaunių ir nematytų aksesuarų, naujausių drabužių kolekcijų, avalynės, tekstilės gaminių, prekių vaikams ar interjero detalių, bet ir sutiksite kosmetikos bei sveikatingumo rekomendacijų.

Dizaineriai atveš šiltiesiems sezonams skirtas kolekcijas, kūrėjai siūlys vaikams ne tik drabužius, bet ir aksesuarus, gamintojai stebins interjero detalėmis namams, grožio priemonių atstovai, rekomenduos, kokius produktus įsigyti vasaros sezonui bei pamalonins kvapais ir aromatais.

Vilios nemokamos atrakcijos

Didžiausi vasaros mados ir grožio renginiai bus neįtikėtinai gausūs staigmenomis! Sporto gatvėje 3 vyksiančios nemokamos mugės bus aktualios visoms amžiaus grupėms ir vilios gausa dovanų lankytojams. Tiek liepos 6, tiek rugpjūčio 17 mažuosius lankytojus linksmins specialiai įrengti batutai, kuriuose vaikai pramogauti galės visiškai nemokamai. Negana to, abiejų nuo 12 prasidėsiančių renginių metu bus nemokamai vaišinama ir cukraus vata bei ledais.

Renginiai vyks visą dieną

Nuo 12 iki 20 valandos vakaro vyksiančios nemokamos mados ir grožio mugės ,,Design for life’’ sulauks visų – ir ketinančių apsilankyti prieš kaitriausią vasaros saulę ir po jos vonių. Ilgas darbo laikas suteiks galimybę neskubant įdėmiai apžiūrėti visų prekės ženklų pateikiamas naujienas, papramogauti atrakcionuose, pasivaišinti cukraus vata ir ledais.

Visoje erdvėje pasiskirčiusios veiklos sutrauks nuo didelio iki mažo ir leis savo šeštadienius praleisti tikrai ypatingai ir kokybiškai.

Įvairiausių staigmenų žadantis renginys „Design for life“ visų lankytojų lauks liepos 6 dieną bei rugpjūčio 17 dienomis nuo 12 iki 20 val ,,Palangos Sporto arenoje’’ Sporto gatvė 3. Papildoma informacija: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +370 670 42441.

Partnerio nuotr./Liepos 6 ir rugpjūčio 17 Palangoje vyks nestandartinės mados ir grožio mugės
Partnerio nuotr./Liepos 6 ir rugpjūčio 17 Palangoje vyks nestandartinės mados ir grožio mugės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius