-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 06

Lūšnynų mergaitė, vaidinusi garsiose telenovelėse: kaip jos gyvenimas atrodė iš tikrųjų?

Jos žvilgsnis pavergia akimirksniu, ašaros – sukrečia iki širdies gelmių, o neblėstantis tikėjimas meile prikausto prie žydrųjų ekranų iki paskutinės serijos. Iš telenovelių gerai pažįstama lūšnynų mergaitė Thalia žavėjo ne vieną Lietuvos žiūrovų kartą. Tačiau koks yra tikrasis jos gyvenimo kelias?
Thalia
Thalia / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muilo operos

Sunkumai tik sustiprina

Gražuolė meksikiečių dainininkė ir aktorė Thalia (44 m.) neretai pasauliui pristatoma kaip Pelenė iš jos vaidintų melodramų („Maria Mercedes“, „Marimar“, „Rosalinda“). Tik ne princas ją išvadavo iš skurdo, o neprilygstamas atlikėjos talentas ir kruopštus darbas.

„Scanpix“ nuotr./Thalia
„Scanpix“ nuotr./Thalia

Žinoma, pasakų princas jos gyvenime atsirado vėliau, tačiau ir pati Thalia tada jau buvo ne prasta mergaitė, o turtinga, žavinga ir žymi žvaigždė. Nors Thalios gyvenimo scenarijus primena pasaką, tačiau ar kas nors žino, ką ši moteris patyrė?

Thalia niekada nebuvo didelė slapukė. O prieš kelerius metus parašiusi knygą „Growing Stronger“ žinoma moteris ant stalo paklojo visas kortas. Kas iki tol galėjo patikėti, kad ten sėkmę nešančių tūzų visai nebuvo?

Thalia – penktoji dukra šeimoje. Tėvams ji buvo netikėta staigmena, nes šeima neplanavo turėti daugiau vaikų. Jau nuo pat mažens mergaitė svajojo apie aktorės ir dainininkės karjerą, o tėtis buvo pats geriausias jos fantazijų ir žaidimų draugas. Eidamas su dukromis gimtojo miesto gatvėmis, jis deklamuodavo eiles ar pasakodavo istorijas rašytojų, kurių vardu pavadinta gatve jie tuo metu žingsniuodavo.

„Scanpix“ nuotr./Thalia
„Scanpix“ nuotr./Thalia

Thalia dar buvo maža, kai tėtis susirgo. Jam taip pablogėjo, kad vieną dieną teko važiuoti ligoninėn.  Atvykusi aplankyti žaidimų draugo, būsimoji žvaigždė savo tėvelį pamatė prijungtą prie vamzdelių ir aparatų. Tuo metu mergaitė dar nesuprato, kad tėtį ištiko koma. Mama paragino, kad ji tyliai prieitų ir pakuždėtų į ausį, kaip stipriai jį myli. Atsisveikindama pabučiavo.

Deja, dar nespėjus Thaliai išeiti iš palatos, pašėlo visi medicinos aparatai. Subėgo daktarai, bet kovą už vyro gyvybę jie pralaimėjo. Thalia prisimena, kad tuo metu jos pasąmonė meilės bučinį susiejo su mirtimi. Mergaitė nuo visų atsitvėrė tylos siena.

Tyla truko beveik metus. Per tą laiką teko apsilankyti ne viename gydytojo kabinete ir atlikti begales tyrimų. Galiausiai vienas daktaras mamai pasakė, kad tai potrauminis šokas ir patarė jį gydytis kantrybe bei meile. Vieną dieną, sėdėdama prie pietų stalo, Thalia pajuto, kad turi, ką pasakyti pasauliui.

„Scanpix“ nuotr./Thalia
„Scanpix“ nuotr./Thalia

Po kelerių metų ji ne tik nenustodama kalbėjo, bet ir dainavo populiarioje vaikų grupėje. Mama Thalią lydėjo visą šlovės kelią, buvo jos draugė, gynėja, patarėja ir vadybininkė. Nors aktorės motina jau iškeliavusi anapilin, Thalia neslepia, kad užsimiršusi vis dar tebečiumpa telefoną norėdama jai paskambinti ar parašyti žinutę.

„Begalinis psichologinis skausmas, kad jos nebėra, yra tai, su kuo aš kovoju ne diena iš dienos, ne valanda po valandos, bet kiekvieną minutę. Kasdien stengiuosi tapti stipresnė“, – atvirauja žinoma moteris.

Ar žinojote, kad...

  • Ariadna Thalía Sodi Miranda gimė 1971 m. rugpjūčio 26 d. Meksikos sostinėje Meksike.
  • Aktorei ilgai nepavyko pastoti. Dabar ji su sutuoktiniu Tommy Mottola augina dukrytę ir sūnelį.
  • Sirgo Laimo liga, kurios gydytojai laiku nediagnozavo, nes buvo įsitikinę, kad pagimdžius Thalią užklupo depresija.

Plačiau apie kitų garsenybių gyvenimą skaitykite 36-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje!

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (36 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (36 nr.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius