Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 13

Meilės nenupirksi: merginos nepavergė mylimojo sudėliota širdis iš 99 „iPhone 6“ telefonų

Štai kokie meilės viražai vyksta Kinijoje ir ko nepadarysi dėl mylimos moters. Pavyzdžiui, imsi ir sudėliosi širdį. Iš telefonų. Ir ne šiaip kokių, o pačių „iPhone 6“.
Pasibaigusi meilė
Pasibaigusi meilė / „Shuterstock“ nuotr.
Taigi, kokia visos šios meilės kupinos situacijos priešistorė? 

Pasirodo, lapkričio 11 dieną Kinijoje minima Vienišių diena (angl. Single’s Day), kuri pasirinkta ir dėl vienetukų gausos (11 mėnesio 11 diena). Tuo metu vyksta įvairiausi renginiai, karaokės konkursai, bandoma susipažinti su naujais žmonėmis ir pan.

Taip pat skaitykite: Kai išsiskyrimas sudrasko širdį: kaip pamiršti buvusį mylimąjį

Kaip rašoma „Daily Mail“, jaunasis programuotojas iš Guangzhou, Guangdongo provincijos, matyt, norėdamas ateityje išvengti dalyvavimo panašiose šventėse, stipriai pakratė savo kišenes (rašoma, jog taupė dvejus metus), kad nupirktų 99 telefonus, kurių vertė skaičiuojama net 55 tūkst. svarų sterlingų (apie 242 tūkst. litų). Pasirodo, vidutiniškai uždirbantys kinai tiek pinigų gautų maždaug per 17 metų.

Iš jų vaikinukas sudėliojo širdį, griebė į rankas didžiulę puokštę, sukvietė bendradarbius ir nusprendė ištarti meilės žodžius savo išrinktajai. Vienur rašoma, kad jis norėjęs pasipiršti, kitur – kad prisipažinti meilę ir kurti santykius, tačiau, kad ir kaip bežiūrėtume, mergina tiesaus atsakymo jam taip ir nedavė (pasak liudininkų, ji atstūmė romantiškąjį įsimylėjėlį). Tiksliau tariant, 99 „iPhone 6“ telefonų neužteko, kad moteris pasakytų „Taip“, kad ir koks klausimas jai buvo užduotas...

Taip pat skaitykite: Skyrybos vyrų ir moterų akimis

Na, o romantiškoji–mobilioji scena iškart apskriejo visą pasaulį. Įdomu tai, kad telefonai, matyt, kada nors pakeis moteris. Jau dabar, remiantis internetinėmis apklausomis, 1 iš 5 vyrų mieliau turėtų „iPhone 6“ telefoną nei merginą; ankstesnėje apklausoje 1 stipriosios lyties atstovas iš 8 būtų kur kas labiau patenkintas liesdamas „iPhone 5“ nei moters kūną!

Na, šiuo atveju, kaip rašo yahoo.com „geriau mylėti ir prarasti 99 telefonus, nei niekada gyvenime nemylėti.“ Pritariate? 

VIDEO: Įsimylėjėlio fiasko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius