Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 20

Moteris, norėdama mesti vyrą, priaugo dešimtis kilogramų

Kartais skyrybos tampa tikru kovos lauku ir tam pasitelkiamos visos įmanomos priemonės. Kad ir… lyg ant mielių augantis svoris...
Svorio priaugusi Louise McElhinney
Svorio priaugusi Louise McElhinney / „Youtube“ stopkadras
Temos: 1 Antsvoris

37-erių britei Louise McElhinney niekaip nesisekė išsiskirti, tad ji sugalvojo išties ekstremalų būdą, kaip atsikratyti sutuoktiniu. Ji nutarė priaugti daug svorio ir tapti nepatraukli. Taip nejučia jos svoris pasiekė 114 kg ribą. Tiesa, kai varginantys santykiai pagaliau nutrūko, moteris susiėmė ir jos darbužių dydis nuo 22 iki 12! Louise tvirtino nuosekliai priaugusi svorio tam, kad niekam tikęs ir ją kontroliuojantis vyras pagaliau pats ją paliktų.

Ką ji pati kalba apie savo transformacijas? „Visada buvau liekna ir laiminga, ypač tada, kai buvau jaunesnė. Tuomet dėvėjau 10–12 dydžio drabužius, pasitikėjau savimi ir manęs niekas nebūtų aplenkęs šokių aikštelėje“, – pasakoja L. McElhinney. Tačiau ilgainiui moters gyvenimas pasikeitė. Ji jautėsi taip, lyg būtų įkalinta narvelyje: dėvėjo vyriškus drabužius, pamiršo makiažą, savo grožį... Ir visa tai – dėl slegiančių santykių su vyru.

„Dar po skyrybų kurį laiką gyvenau tik dėl maisto, kuris tapo mano paguoda“, – sako moteris. Tačiau bėgo dienos ir Louise nusprendė – gana! „Vėl išaušo diena, kaip norėjau dėvėti gražias sukneles ir aukštakulnius“, – tikina britė.

„Youtube“ stopkadras/Sulieknėjusi Louise McElhinney
Youtube stopkadras / Sulieknėjusi Louise McElhinney

Visgi numesti svorio sekėsi gerokai sunkiau nei jo priaugti, tad moteris turėjo dėti visas pastangas, o tai padaryti tikrai nebuvo lengva. Louise sako, kad buvo ne viena akimirka, kai norėjo pasiduoti ir toliau mėgautis valgymo malonumais. Tačiau ji, laikydamasi tinkamo mitybos plano, pagaliau išvydo motyvaciją – kone kasdien gražėjantį savo kūną. Galiausiai L. McElhinney tapo laisva nuo kamavusio vyro, antsvorio, valgymo manijos ir dabar vėl džiaugiasi gyvenimu.  

VIDEO: Britės Louise McElhinney svorio metamorfozės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius