Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 14

Nauja instagramo žvaigždė – moterų įkvėpėjas Ąžuolas: „Jas reikia gerbti ir sakyti komplimentus“

24-erių plaukų stilistas, vizažistas Ąžuolas Misiukevičius daugeliui atpažįstamas iš instagramo, kuriame šmaikščiais vaizdo įrašais stengiasi įkvėpti moterims pasitikėjimo savo jėgomis. Pozityvumu pasižymintis Ąžuolas net turi žymiąją frazę: „Tik į priekį“. Vis dėlto nors socialiniuose tinkluose vaikinas nuolat spinduliuoja teigiamą energiją, jis neslepia, kad pasitaiko dienų, kai užklumpa slogi nuotaika.

Ąžuolas socialiniuose tinkluose garsėja kuriamu išskirtiniu turiniu – vaizdo įrašuose dažnai kreipiasi į merginų auditoriją, skatindamas jas pasitikėti savimi. Ąžuolas pripažįsta, kad jo aktyvumas bei pozityvumas nėra tik dirbtinis veidas instagrame, taip jis elgiasi ir realiame gyvenime.

„Gyvenime esu lygiai toks kaip ir instagrame – šoku, straksiu ir atrodau taip pat. Žinoma, būna dienų, kai kažkas nemalonaus nutinka, atsiranda problemų, tačiau jas stengiuosi spręsti nusiteikęs pozityviai“, – sako Ą.Misiukevičius.

Ąžuolas įsitikinęs, kad moteris reikia gerbti ir nevengti jas pagirti. Jo manymu, Lietuvoje vyrai ne itin linkę moterims sakyti komplimentų, o štai Ispanijoje ar Italijoje tai yra įprasta. Toks Ą.Misiukevičiaus požiūris atsirado dar nuo vaikystės, kai jį stengėsi atsakingai auklėti tėvai.

Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius

„Prisimenu, kai būdavo Moters diena, pradinėse klasėse su mama nupirkdavome gėlių ir jas įteikdavau mokytojoms bei klasės mergaitėms. Galbūt tai lėmė tokį mano požiūrį į moteris“, – svarsto Ąžuolas.

Vaikino šūkis „Tik į priekį“ tapo užkrečiamas ne tik socialiniuose tinkluose, bet ir ėmė garsiai skambėti gatvėse. Ąžuolas pasakoja, kad pasitaiko atvejų, kai gatvėse iš kitų išgirsta: „Tik į priekį, Ąžuolai!“. Nors jis visada nusiteikęs pozityviai, neslepia, jog kartais parodo ne tokį linksmą savo veidą, o iš sekėjų sulaukia ir liūdnų istorijų.

„Būna dienų, kai jautiesi blogai, bet tuomet visada žinai, kad tau reikia judėti į priekį. Smagu, jog galiu motyvuoti merginas – joms reikia suteikti pasitikėjimo ir tada jos gali daug pasiekti, – sako Ą.Misiukevičius. – Vis dėlto aš pats neseniai išgyvenau skyrybas, po kurių buvo labai skaudu. Tačiau parodžiau savo emocijas instagrame ir paaiškinau, kad gyvenimas nėra tik strykt pastrykt. Pats iš kai kurių merginų sulaukiu liūdnų skyrybų istorijų, jos pasakoja, kad patiria net smurtą.“

Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius

Ąžuolas neslepia, kad instagrame sulaukia ne tik teigiamo atgalinio ryšio, bet ir neigiamų komentarų. Tačiau jis tikina, jog šiandien jau moka į piktas replikas nekreipti dėmesio, o kartais į jas sureaguoja su humoru.

„Būtų kvaila, jei sakyčiau, kad anksčiau į neigiamus komentarus nereaguodavau. Tikrai buvo etapas, kai apimdavo pyktis, iš karto bandydavau kažką atrašyti. Reikia laiko, kol išmoksti nereaguoti“, – aiškina Ąžuolas.

Nuo pat gimimo Ą.Misiukevičius turi ir klausos sutrikimą, dėl kurio tenka nešioti specialų aparatą. Vis dėlto vaikinas jau yra susitaikęs, kad nieko pakeisti negali, ir net pripažįsta, jog tokia sveikatos problema turi savų privalumų. Pavyzdžiui, jei kažko nenori girdėti, visada gali aparatą išjungti.

Visą pokalbį su Ąžuolu žiūrėkite vaizdo įraše:

Instagramo žvaigždė Ąžuolas socialiniuose tinkluose motyvuoja merginas: „Grožis nėra tik vidinis ar išorinis. Turime ieškoti balanso“
Šis video įrašas matomas
15min prenumeratoriams.
Azuolas Misiukevicius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius