Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 23

Naujajame „Ji“ numeryje – 25 grožio gudrybės kiekvienai moteriai

Turbūt pritarsite, kad grožį lemia ne tik genai. Kiekviena moteris žino savų triukų, kaip reikiamu metu būti gražiausiai.
Žurnalas „Ji“ (47 nr.)
Žurnalas „Ji“ (47 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Visgi yra ir visoms bendrų kūno bei odos priežiūros, laikysenos ir psichologijos taisyklių, kurių laikydamosi kiekvieną dieną puikiai atrodysime ir, aišku, nuostabiai jausimės. Naudingų patarimų rasite atsivertę numerio temą „25 grožio gudrybės“.

Sakoma, kad negalima iš naujo išrasti dviračio. O peilį? Ašmenys ir rankena. Atrodo, ką dar gali išgalvoti? Tačiau vienintelės Lietuvoje peilius gaminančios įmonės „TRC Knives“ vadovas Andrius Tričius tikina, kad jų gamyba – kūrybinis procesas, o apie peilių eskizus jis kalba kaip apie paveikslus. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Lietuvio peilius medžioja pasaulio kolekcininkai“.

Kita mūsų pašnekovė – Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė. Atlikėjos, TV projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvės neįmanoma įsprausti į griežtus savaitės rėmus. „Visos dienos, savaitės, mėnesiai – skirtingi“, – juokiasi žavi šviesiaplaukė ir tikina, kad gyventi neturint tikslaus grafiko – daug įdomiau. Jei smalsu daugiau sužinoti apie žinomos moters kasdienius ritualus, atsiverskite straipsnį „7 dienos su Liepa Mondeikaite-Norkevičiene“.

Retai teiraujamės profesionalų, kaip išsirinkti kremą ar kokią veido kaukę naudoti. Kosmetikos priemones perkame per akcijas, o geriausia patarėja grožio klausimais dažniausiai būna draugė. Tačiau ji ne visuomet teisi. Kokias klaidas darome, kas kenkia odai? Plačiau apie tai rubrikoje „Grožis“.

Na, o tiems, kuriems namuose tapo per ankšta, tikrai verta atsiversti straipsnį „Kaip padidinti namų erdvę“. Natūralu, kad bėgant metams, keičiantis šeimos narių skaičiui ir nuolat kaupiantis daiktams, net pačiuose erdviausiuose namuose gali pradėti stigti vietos. Laimei, yra keletas efektyvių triukų, kurie greitai ir lengvai padės bent vizualiai praplėsti šeimos lizdo ribas. Pasinaudokite profesionalų patarimais.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)

Atostogos, komandiruotė ar kita išvyka verčia sukti galvą, kur palikti augintinį. Prašyti pagalbos artimųjų, kaimynų, o gal samdyti prižiūrėtoją? Apsvarstykime dar vieną variantą – ištikimo draugo apgyvendinimą gyvūnų viešbutyje. Ar žinote, kad Lietuvoje jų yra net 31. Vilniuje ir Kaune jų daugiausia. Mūsų šalyje tokie viešbučiai nėra labai populiarūs, nes daugeliui atrodo, kad tai ne visiems įkandama. Ar tikrai kainos už paslaugas didelės? Jei aktualu, nepraleiskite straipsnio „Gyvūnų viešbučiai. Prabanga ar išsigelbėjimas?“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)

Žiemą dažniau puola virusai, o visi norime nesirgti. Vienas iš būdų sustiprinti organizmo atsparumą – valgyti raugintų daržovių. Mitybos specialistai nuolatos kalba apie raugintų produktų naudą. Pasigirsta įrodinėjimų, kad tokie vaisiai ir daržovės saugo nuo onkologinių ligų ir padeda organizmui geriau susitvarkyti su įvairiais teršalais. Plačiau apie raugintų produktų teigiamą poveikį sveikatai skaitykite straipsnyje „Daugiau raugintų produktų!“.

Tuos, kuriuos vaikystėje gardumynais lepino močiutės, mamos ir tetos, žino, koks ypatingas varvančia aviečių uogiene aplietų varškėtukų, slidžių šaltanosių ir riebiu sviestiniu kremu iki kraštų pripildytų vafliukų skonis. Pradžiuginkite šiais patiekalais artimuosius! Receptų rasite straipsnyje „Vaikystės gardumynai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (47 nr.)

Taip pat naujajame numeryje siūlome ir kitų valgių receptų idėjų, meilės istoriją, virtualią kelionę pasakų herojų takais, aktualią temą – apie smurtą šeimoje ir naudingų patarimų, taip pat sužinosite pikantiškų detalių iš Isadoros Duncan gyvenimo...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius