Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 04

Naujajame – „Ji“ numeryje – apie naujus lieknėjimo įpročius!

Pasaulis keičiasi, seni dalykai užleidžia vietą naujiems, pažangesniems. Žmogaus sveikata, kūno gerovė – ne išimtis.
Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)
Žurnalas „Ji“ (5 Nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Septynias dienas save marinti badu, idant nukristų tie keli kilogramai, nėra nei veiksminga, nei sveika, nei didvyriška. Lieknėti galima (ir būtina!) lengvai, nekenkiant sveikatai ir jaučiant malonumą valgyti.

Davidas Zinczenko, buvęs žurnalo „Men’s Health“ vyriausiasis redaktorius, daugybės bestselerių apie sveiką mitybą ir gyvenseną autorius ir populiarios visame pasaulyje mitybos sistemos „Zero Belly Diet“ kūrėjas įsitikinęs, kad sumažinti talijos apimtį – ne tokia ir sunki užduotis.

Paprasčiausiai daugelis mūsų nuleidžia rankas nesulaukusios greito rezultato. D. Zinczenko teigia, kad kantrybė būtina ir net mažiausi mitybos ar fizinės veiklos įpročių pokyčiai gali pradžiuginti teigiamais rezultatais. Štai kokių taisyklių jis pataria pradėti laikytis šiandien, kad jau rytoj pasijustumėte lieknesnės. Plačiau apie tai skaitykite numerio temoje „Nauji lieknėjimo įpročiai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)

Naujajame „Ji“ numeryje, kaip visada, jūsų laukia įdomūs pašnekovai. Štai klubo „Svajonių moteris“ įkūrėja Ana Kukienė sako, kad kiekviena gali tapti ir jau yra svajonių moteris, tik reikia tą pažadinti savo viduje.

„Pažadinti moteriškumą – prisikelti naujam gyvenimui: išsiskleisti visomis spalvomis ir pirmiausia rasti laiko sau. Kai pamilstame save, tampame vertos ir kito meilės, lengviau kuriame santykius. Gaila, kad daugelis meilę sau painioja su egoizmu“, – sako pašnekovė. Jei aktualu, atsiverskite interviu „Tapti svajonių moterimi gali kiekviena“.

Šv. Martyno šeimyną, globojančią likimo nuskriaustus mažuosius, Aleksandras Ilgūnas su žmona įkūrė prieš dvidešimt metų. Net po mylimos moters netekties tęsia pradėtą darbą ir jau sunkiai suskaičiuoja vaikus, kuriems padėjo užaugti. Jaudinančią ir gražią istoriją išgirsite perskaitę straipsnį „Į gyvenimą išleido keliasdešimt vaikų“.

Daugybė makiažo priemonių padeda atrodyti žavingai, tačiau tik tuo atveju, jei moteris gerai pažįsta save ir gyvena harmoningai. Sužinokite, kokia jūsų veido forma, ką apie jus atskleidžia ir kaip sumaniai užmaskuoti nedidelius trūkumus. Naudingų grožio patarimų rasite straipsnyje „Makiažas pagal veido formą“.

Tapti populiariam spaudoje – paprasta. Tereikia turėti savą gyvenimo filosofiją, išskirtinį stilių ir apie save kartkartėmis priminti prieštaringa fotosesija ar skandalu. Už kadro liekantys žurnalų redaktoriai puikiai žino – kas nerizikuoja, tas nelaimi. Tačiau ar tai visada veiksminga? Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Dramos žurnalų puslapiuose“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)

Skyrybos kiekvienai šeimai sukelia daugybę išgyvenimų, tačiau svarbiausia emocijų sūkuryje nepamiršti pasirūpinti mažiausiųjų šeimos narių gerove. Kad dėl skyrybų nenukentėtų vaiko poreikiai, tėvai turi suprasti atžalos išlaikymo svarbą.

Pasak nuotolinių skyrybų portalo skiriuosi.lt vadovės Justinos Kučinskės, priešingai vyraujančiai nuomonei, vaiko išlaikymas – tai ne tik pinigų suma, abiejų tėvų skiriama, kad mažasis šeimos narys būtų pavalgydintas, aprengtas ir išleistas į darželį ar mokyklą. Vaiko išlaikymas pirmiausia yra atžalos teisė gyventi visavertį gyvenimą.

Tai reiškia, kad, be fizinių poreikių patenkinimo, vaikui turi būti suteikta galimybė ugdyti talentus, užsiimti popamokine veikla, socializuotis ir pramogauti. Daugiau informacijos rasite straipsnyje „Vaiko gerovė po skyrybų – abiejų tėvų rūpestis“.

„Bendrosios medicinos praktika“ konsultacijų skyriaus gydytoja endokrinologė dr. Jūratė Butnorienė teigia, kad skydliaukės sutrikimus dažnas supainioja su depresija, širdies ar nervų ligomis. Kaip atpažinti ir kada kreiptis į endokrinologą, kad neužleistume ir nekiltų didesnių sveikatos problemų? Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „7 klausimai apie skydliaukę“.

Kokios Užgavėnės be blynų?! Taigi raitojamės rankoves, maišome ir kepame mielinių, bulvinių, su varške, obuoliais, uogomis – kokių tik pageidauja šeimos nariai. Ir tiek daug, kad per barzdą varvėtų… Receptų ir idėjų pasisemsite atsivertusi rubriką „Virtuvė / paprasta ir skanu“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (5 Nr.)

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius