Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 07

Naujajame „Ji“ numeryje – sausio mėnesio horoskopas

Astrologė, dvasinio ugdymo centro „Udumbara“ vadovė Nijolė Gabija Wolmer sako, kad sausis – palyginti ramus, konstruktyvus, palankus praktiškiems ir žemiškiems reikalams tvarkyti, siekti karjeros. Deja, netinkamas vestuvėms ar krikštynoms. Šioms progoms bus palankios vos trys dienos...
Žurnalo „Ji“ viršelis (1 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (1 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Šis mėnuo bus emociškai šaltokas, nenustebkite, jeigu sunkiau seksis užmegzti naujus ryšius, ypač meilės – vidus kuždės, kad atsarga gėdos nedaro. Padidės tvarkos, saugumo, saikingumo poreikis. Romantikai ir jautrumui vietos nebeliks. Mintys suksis apie praktiškesnius dalykus. Plačiau apie tai, ką jums žada žvaigždės, skaitykite 1-ajame „Ji“ žurnalo numeryje (numerio tema „Sausio horoskopas“).

 „Puodelis arbatos nuo pat pradžių buvo priemonė atsikvėpti, surasti save čia ir dabar. Arbata nėra būdas pabėgti nuo kasdienybės. Ji padeda susivokti, rasti sąsajų su aplinka ir mus supančiais žmonėmis“, – sako bendrovės „Skonis ir kvapas“ prekių grupės vadovas, arbatos ekspertas Andrius Žilinskas. Apie arbatos ruošimo ir gėrimo subtilybes, kaip išsirinkti kokybiškas arbatžoles, skaitykite interviu „Arbatos puodelis tinka bet kokiai progai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)

Mados pasaulis tvaska prabanga ir skęsta kvepalų debesyse. Manote, milijardus nešančių bendrovių koridoriuose kaukši tik moteriški aukštakulniai? Toli gražu... Daugumoje jų karaliauja vyrai! Jei smalsu daugiau sužinoti apie mados pasaulio karalių Bernardą Arnaultą, gyva legenda vadinamą dizainerį Karlą Lagerfeldą, kuris yra pasakęs, jog kiekvienas turėtume eiti miegoti apsirengę taip, lyg lauktume grįžtant mylimojo, ir kitas garsenybes, atsiverskite straipsnį „Mados pasaulio vyrai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)

Dienos dulkes nuplauti, sušilti, atsipalaiduoti galite ne tik muilo burbulų vonioje – maudynės po dušu su tinkama prausimosi žele maloniai nuteikia ir pamaitina odą gausybe įvairiausių reikalingų medžiagų. Daugiau apie tai,  kaip puoselėti kūno odą, skaitykite straipsnyje „Vandens malonumai“.                   

Kai kuriose šalyse jie vadinami dvasiomis ar demonais. Saulė jiems neša mirtį. Vaikščiodami tarp mūsų, jie stengiasi susilieti su pilka mase, tačiau išskirtinio blyškumo neįmanoma paslėpti. Kas jie? Įdomybių apie albinosus rasite straipsnyje „Baltesni už sniegą“.

Kai kurie tradicinio mąstymo medikai niurna, kad ekologinės gimdymo idėjos tėra mada ar gimdyvių išsigalvojimas. Tačiau, įsigilinus į jas ir gimdymo procesą, tampa akivaizdu, kad tai anaiptol nėra atsitiktinė mada – juk natūraliai moterys gimdė daugelį amžių. Ekologiškas gimdymas. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Ekologiškas gimdymas. Mada ar būtinybė?“.

Pirmajame šių metų „Ji“ numeryje jūsų vėl laukia daugybė valgių receptų! Šįkart siūlome pasikviesti draugus sekmadienio pietums ir surengti jiems tikrą itališką puotą – su keptų pomidorų sriuba, makaronais, bulvių virtinukais ir visame pasaulyje žinomu desertu tiramisu. Italijos patiekalai skanūs, lengvai virškinami ir, svarbiausia, lengvai pagaminami (straipsnis „Ciao, Italia!“).

Žvarbų žiemos savaitgalį namus sušildykite kepdami brijošę (pranc. brioche). Malonus saldžios duonelės aromatas pasklis po visus kambarius, o purūs kąsneliai ištirps burnoje... (rubrika Virtuvė / šeimininkės užrašai“).

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (1 nr.)

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius