Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 05

Nesurežisuotas kadras: įstabaus grožio nuotraukoje – šilta jaunavedžių akimirka

Fotografas iš Sidnėjaus Samas Yeldhamas vieną vakarą išsiruošė fotografuoti virš miesto pakilusios audros, tačiau netikėtai jam pavyko įamžinti tai, ko visai nesitikėjo.
Fotoaparatas
Fotoaparatas / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Fotografija

„Stovėjau ant prieplaukos ir bandžiau padaryti puikų kadrą, nes mane išties sužavėjo tokia audros didybė. Netrukus šalia prieplaukos atėjo jaunavedžiai ir juos lydintys svečiai su skėčiais – tą akimirką labai stipriai lijo“, – apie prieš kelias savaites darytą nuotrauką portalui „Sydney Morning Herald“ pasakojo fotografas.

Kai dangus kiek prasigiedrijo, ir lietus nustojo pylęs, jaunavedžiai atsistojo ant prieplaukos, o Samas Yeldhamas kaip tik tuo metu paspaudė fotoaparato mygtuką.

„Kai saulė prasiskverbė pro storus debesis, aš privalėjau padaryti nuotrauką, nes vaizdas buvo tiesiog nuostabus. Iš pradžių juk buvo itin vėjuota ir lietinga, todėl atrodė lyg audra keletui minučių nustojo vien tam, kad jaunavedžiai galėtų pasibučiuoti – buvo išties nuostabu stebėti šią akimirką“, – pasakojo fotografas.

Deja, vėliau pora išvyko, o Samas Yeldhamas dar net nebuvo spėjęs peržiūrėti savo užfiksuotos nuotraukos.

Taip pat skaitykite: 120 metų senumo vestuvinė suknelė: ją matė visi, išskyrus vieną žmogų

„Kai tik pamačiau, ką man pavyko užfiksuoti, supratau, kad įamžinau tikrai žavingą akimirką. Visa nuotraukos kompozicija atrodė taip natūraliai ir gražiai, kad žinojau, jog privalau šią nuotrauką jiems padovanoti“, – pasakojo fotografas.

Ir tą padaryti jam padėjo internetas. Portalas „BuzzFeed“, pamatęs fotografo nuotrauką jo „Instagram“ paskyroje, parašė straipsnį ir paprašė atsiliepti  žmones, pažįstančius paslaptinguosius jaunavedžius.

Jau po keletos dienų nuotaka ir jaunikis – Chrisas Galvinas ir Jessica Pearson – šią žinią gavo leisdami savo medaus mėnesį Havajuose.

„Mūsų abiejų telefonai tiesiog pašėlo – sulaukėme itin daug skambučių iš pažįstamų žmonių. Buvome kaip reikiant nustebinti, bet labai laimingi“, – apie įspūdžius pamačius savo nuotrauką pasakojo jaunavedžiai.

O nuostabioji nuotrauka atrodo štai taip:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius