-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 12 29

Numerologinė 2014 metų prognozė

Jei paeiliui sudėtume ateinančiųjų metų skaitmenis, gautume – 7. O šis skaičius jau nuo seniausių laikų apipintas mistika, stebuklais ir įvairiausiais simboliais. Pasidomėkime, ką jis žada mums atnešti...
Skaičius 7
Skaičius 7 / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Numerologija

Teigiama, kad septynetas neturi vienos reikšmės. Įdomiausia, jog šiame skaičiuje slypi ir gudrumas, ir azartas, ir atsiribojimas, ir noras analizuoti. Dar daugiau jame yra paslapties, noro pažinti, eksperimentuoti, suvokti pasaulyje slypinčias galias ir dovanas. Trumpai tariant, kiti metai nusimato ne mažiau įdomūs nei einantieji į pabaigą. Verta paminėti, kad paslaptingasis septynetas pirmiausia paveiks mūsų pasąmonę, vidinį pasaulį, ir tai bus kur kas svarbiau nei pasaulyje vykstančios permainos.

  • Septynetas ne itin domisi atskirų šalių politika. Šiam skaičiui būdingas platesnis, visaapimantis žvilgsnis į pasaulio pokyčius ir jo filosofija. Būtent dėl to kitais metais mažiau dėmesio kreipsime į keistenybes, kurių mums pateiks valdžia. Pirmąją vietą žmogaus gyvenime užims darbo ir asmeniniai reikalai.
  • Septynetas – tai žmogaus sielos tyrinėtojas. Tad 2014-aisiais verta stebėti aplinką ir artimuosius, daryti tam tikras išvadas, priimti sprendimus ir, svarbiausia, įsisavinti naujas žinias. Visa tai ne dėl noro tapti populiaresniems ir įdomesniems kitų akyse, bet kad suprastumėte, kas dedasi jūsų gyvenime. Kitaip tariant, stebėdami aplinkinius, mokysimės nekartoti klaidų.
  • Sakoma, kad septynetas – atsiskyrėlių skaičius. Kitais metais nepatariama skubėti kažkam išlieti širdies ar viešai pasakoti, kur link krypsta jūsų gyvenimas. Tai liečia ir socialinius tinklus, kurie šiais laikais tapo savotiška „striptizo“ terapija. Visgi Arklio metais nebūsime užsidarę nuo pasaulio, teks laimė pasimėgauti ir kokybišku bendravimu, kurį rasime tarp bendraminčių, patikimų draugų ir artimųjų.
  • Septyneto požiūris į buitį – neįprastas. Taigi žmonės komfortišką buitį iškeis į kur kas įdomesnius dalykus. Prabanga nebevaidins tokio svarbaus vaidmens: leisimės į dvasines keliones tiesiogine ir perkeltine prasme, norėsime mokytis ir tobulėti.
  • Šis skaičius padės pažvelgti giliau į daugelį dalykų. Jo nedomina paviršutiniškumas. Tai ir gerai, ir blogai. Vienu vertus, geriau suvoksime aplinką, lengviau sugebėsime susitaikyti su tuo, kas mūsų laukia. Kita vertus, tai gali apsunkinti santykius su aplinkiniais ir net pačiu savimi. Tikėtina, kad nevaldomos emocijos išardys ne vieną svarbią ir rimtą draugystę, tačiau būtent Arklio metais pamatysime, kas yra kas.
  • Septynetas – tai puikių darbuotojų skaičius. Tiksliau tariant, tokių, kurie imsis darbo tuomet, kai bus tikri, kad jį atliks puikiai, stengsis įsigilinti net į menkiausias smulkmenas. O karjeroje šviesuliais taps tie, kurie atmes diletantizmą, sieks tobulybės ir skirs daug laiko darbams įgyvendinti.
  • Septynetas padės praplėsti akiratį. Bandysime suprasti, kas ir kodėl mūsų gyvenime keičiasi, gilinsimės į dvasines meditacijas, mokslą, religijas. Tiesa, šiuo atveju reikia gero plano, nes informacijos perteklius gali atnešti tik dar daugiau chaoso. Stenkitės neperlenkti lazdos, mat kraštutiniai sprendimai tik suardys jūsų dvasios vientisumą.
  • Taro kortose šis skaičius reiškia, kad reikėtų laiku prikąsti liežuvį. Gali būti, kad atversime savo paslaptis, o vėliau už tai teks sumokėti. Net jeigu sau atleidote už tai, ką padarėte, gali tekti iš naujo patirti emocijų griūtį.

Kitų metų akcentai...

  • Septynetas skatins labiau panirti į dvasinius apmąstymus nei į viešą glamūrinį gyvenimą. Taigi kitais metais, ypač rudenį ir vasarą, daugiausia laiko skirsime sielos kelionėms. Tačiau negalime nepaisyti Arklio metų! O jie, kaip teigia astrologai, visiška priešingybė tam, ką mums žada septynetas. Gali būti, kad  netikėtai atsiras impulsyvių norų, siekių ar netgi blaškymosi tiek emociniame, tiek fiziniame lygmenyje. Trumpai tariant, visais būdais stenkitės išlaikyti ramybę, o jos mums tikrai reikės.
  • Kitu kampu gali atsiverti ir bandymas įsigilinti į pasąmonės klodus. „Gyvename tik vieną kartą“ mintis taps itin nuodėminga, tad tokiame pavojuje atsidurs net tie, kuriems noras šėlti nebūdingas. Septynetas įspėja, kad verčiau susilaikytume nuo pagundų, nes tai ne tik pakenks reputacijai – gali būti, kad nesugebėsite jos susigrąžinti.
  • Vis dėlto šis skaičius mums duos kur kas daugiau nei atims. Daugiau dėmesio kreipsime į išties svarbius dalykus, išmoksime vertinti tai, ką jau turime. Taigi ilgainiui atrasime tą ilgai ieškotą pusiausvyrą, padėsiančią mums pajusti dvasinę pilnatvę. Ir nors daugumos mūsų laukia finansinė sėkmė, tam pasiekti visgi teks keisti savo požiūrį į realybę ir stengtis tobulėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius