Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 09 23

Nuotaka atšaukė vestuves, nes svečiai atsisakė tenkinti jos užgaidą – dovanoti grynųjų

Istorija turėtų skambėti taip: tiesiog vieną dieną norėjau pabūti tarsi Kardashian šeimos narė ir vėliau gyventi normalų gyvenimą.
Mergina
Mergina / 123RF.com nuotr.

Atsisėskite, nes tai pati beprotiškiausia vestuvių istorija, kokią jums kada nors yra tekę girdėti, rašoma womenshealthmag.com. Rugsėjo pradžioje viena Twitter vartotoja – @olspickykeychain – pasidalino Facebook grupėje, gėdinančioje vestuves, paskelbto skelbimo įrašu.

Kas vyksta toliau, yra tikra pasaka, kupina sulaužytų pažadų, pasipiktinimą keliančių lūkesčių, kurią vainikuoja nuotaka, maniusi, kad prašymas svečiams prisidėti prie vestuvių 1500 JAV dolerių yra racionalus.

Skelbime anonimė dalijasi, kad ji ir jos partneris išsiskyrė dėl „neseniai iškilusių ir neišsprendžiamų“ problemų. Ji tęsia savo istoriją, pasakodama, kaip jiedu susipažino būdami 14-os, įsimylėjo, susižadėjo būdami 18-os (sužadėtuvių žiedas kainavo 5000 JAV dolerių), vos sulaukę 20-ies susilaukė vaiko.

Jie sutaupė beveik 15 000 dolerių svajonių vestuvėms, tačiau greitai suvokė, kad tikroji jų svajonių vestuvių suma siekia 60 000 dolerių. „Draugų ir šeimos narių mes viso labo prašėme, kad jie padėtų vestuvėms įvykti“, – rašė moteris.

Pora kiekvieno vestuvių svečio prašė prisidėti prie vestuvių 1500 dolerių, pirmoji pamergė pažadėjo prisidėti net 5000 dolerių, o jaunikio tėvai pažadėjo prisidėti 3000 dolerių. „Mes labai AIŠKIAI pasakėme: jei negalite prisidėti prie šių išskirtinių vestuvių, nesate kviečiami. Tai vakarėlis, kuris būna tik kartą gyvenime“, – teigė taip ir neištekėjusi nuotaka.

Ji aiškina, kad su būsimu vyru buvo „sumautai įsiutę“, kai vos 8 žmonės patvirtino dalyvavimą ir atsiuntė čekius; greitai pažadą atsiėmė ir pirmoji pamergė. Tada pora įsteigė GoFundMe puslapį, tačiau surinko vos 250 dolerių. Jos sužadėtinis pasiūlė susituokti Las Vegase, kas moterį dar labiau papiktino: „Ar jis su protu susipyko?“; o pirmoji pamergė patarė laikytis biudžeto, į ką nuotaka sureagavo taip: „Kaip kažkas, pasiūlęs man TŪKSTANČIUS SUMAUTŲ DOLERIŲ, apsigalvoja, ir neduoda MAN pažadėtų pinigų bei liepia sumažinti vestuvių biudžetą???“

Istorija pritrenkianti, komentatoriai negailėjo kritikos tokiam nuotakos požiūriui. O ką manote jūs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius