Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 30

Originalumą vertinančios moterys: kuo nustebinti?

Tikriausiai daugelis iš mūsų turime tokią draugę, kolegę ar šeimos narę, kuri be galo mėgsta ir vertina unikalumą – ieško išskirtinių, ne masinės gamybos, daiktų ir drabužių, o laisvalaikiu su malonumu renkasi išbandyti neeilines pramogas.
Originalumą vertinančios moterys: kuo nustebinti?
Originalumą vertinančios moterys: kuo nustebinti? / Partnerio nuotr.

Tokios damos savo originaliais pasirinkimas labai žavi, dažnai norisi sekti jų pavyzdžiu, bet atėjus progai pasveikinti šias moteris, surasti joms įdomią ir nekasdienišką dovaną – gana sudėtinga užduotis. Tam, kad palengvinti šį procesą, „Laisvalaikio Dovanos“ pristato personalizuotas ir originalias dovanas, kurios maloniai nustebins ypatingą reikšmę unikalumui teikiančias moteris.

Unikalus, asmenybę atspindintis aromatų derinys

Kelionė po kvapų pasaulį, iš kurios grįžtama su asmeniniais kvepalais – ideali staigmena, vienetinių dovanų gerbėjoms. Asmeninių kvepalų kūrimo procesas leidžia giliau pažinti ne tik kvapus, bet ir pačiai save, suprasti, kodėl vieni aromatai malonūs, o kiti ne tik, kad netraukia, bet net ir erzina. Užsiėmimo metu papasakojama, kuo ypatinga natūralioji parfumerija, paaiškinami kvepalų dėvėjimo niuansai ir atskleidžiamos kitos parfumerijos pasaulio subtilybės. Šis procesas – ir įdomi pramoga, ir atsipalaidavimas, pasimėgavimas emociniais potyriais. Tai gali būti puiki dovana mamai ar kitai brangiai moteriai. Padovanoti galimybę susikurti tą vienintelį, asmenybę atitinkantį aromatą, kainuos 149 eurus.

Partnerio nuotr./Originalumą vertinančios moterys: kuo nustebinti?
Partnerio nuotr./Originalumą vertinančios moterys: kuo nustebinti?

Netradiciniai – egzotiški – masažai

Ieškant tokios dovanos moteriai, kuri būtų puikus akstinas rasti daugiau laiko sau, atsipalaiduoti ir atgauti jėgas, įprastai pagalvojame apie masažą. Tai tikrai puikus ir naudingas siurprizas, tačiau išskirtinumą branginančioms moterims dovanokite ne klasikinį, o egzotikos kupiną – rytietišką – masažą. Šie masažai skirti ne tik kūnui, bet ir mintims – rytietiški masažai, apjungiantys magiškų galių turinčius lytėjimo ir kvapų potyrius, teigiamai veikia fizinę kūno būseną, nuotaiką bei emocijas, tad būtinai apsvarstykite ir šią dovanų idėją. Išskirtinių rytietiškų poilsio akimirkų dovanos kainuoja nuo 27 eurų.

Partnerio nuotr./Netradiciniai – egzotiški – masažai
Partnerio nuotr./Netradiciniai – egzotiški – masažai

Nauja gurmaniška patirtis

„Taste in the dark“ – neeilinė patirtis, kuri paliks nepamirštamus įspūdžius kiekvienai naujų patirčių ieškotojai. Gurmaniškos sūrių ir gėrimų degustacijos aklinoje tamsoje metu, paaštrėjus uoslės bei skonio receptoriams, iš naujo atrandami pažįstami skoniai. Čia suteikiama galimybė tapti someljė, tačiau be galimybės akimis įvertinti gėrimo ar sūrio išvaizdą. Tai ne tik gurmaniškų skonių tamsoje atradimas, bet ir itin įdomi, subtili ir, žinoma, reta patirtis. Degustacija tamsoje – dovana, kuri pažadina skonio receptorius ir atskleidžia įdomybių apie sūrio bei vyno pasaulį. Padovanoti šią patirtį galite už 25,99 eurus.

Partnerio nuotr./Nauja gurmaniška patirtis
Partnerio nuotr./Nauja gurmaniška patirtis

Naktis dvare

Poilsis su nakvyne neskamba, kaip originali dovana? Dovanokite savaitgalio poilsį ne bet kur, o įstabiuose, šimtmečius menančiuose dvaruose. Jaukus, nuostabios gamtos grožio apsuptas kampelis Lietuvoje, gilią praeitį menantys pastatai, rami aplinka – tai, kas paliks įspūdį kiekvienai, autentiškumu besižavinčiai moteriai. Galimybė iš arčiau pažinti Lietuvos dvarų didingą istoriją bei tradicijas kainuoja nuo 55 eurų.

Partnerio nuotr./Naktis dvare
Partnerio nuotr./Naktis dvare

Nekasdienė laisvalaikio pramoga

Įdomus, laisvės pojūtį dovanojantis laisvalaikio praleidimo būdas – jodinėjimas žirgu, o kai tai daroma tokioje aplinkoje, kaip Kauno marių regioninis parkas, jaučiamas absoliučiai neapsakomas malonumas. Prieš leidžiantis į žygį raitomis, profesionalus instruktorius supažindina su jojimo pradmenimis ir apmoko, kaip elgtis su žirgu. Sėdint balne ir besigrožint kerinčiais Kauno marių pakrantės vaizdais, pasimiršta kasdieniai rūpesčiai ir visiškai atsipalaiduojama. Nepamirštamas laikas žirgų draugijoje kartu su mylimu žmogumi – puiki dovana moterims, besidominčioms nekasdienėmis pramogomis, kuri kainuoja 39 eurus.

Partnerio nuotr./Nekasdienė laisvalaikio pramoga
Partnerio nuotr./Nekasdienė laisvalaikio pramoga

Neatrastas užsiėmimas

Dar vienas būdas pradžiuginti moterį kažkuo nenuobodžiu ir originaliu – padovanoti galimybę atrasti jogos ar Barre treniruočių teikiamą naudą. Tam idealiai tinka Vilniuje įsikūrusi jogos studija „Milana Yoga“, kurios įkūrėja jau daugiau nei 13 metų moko judesio ir šokio meno. Galimybė išlaisvinti kūrybiškumą, atrasti harmoniją ir balansą bei jaustis geriau – puiki tradicinės dovanos alternatyva. Šioje studijoje užsiėmimai pritaikyti tiek pradedantiesiems, tiek jau pažengusiems lankytojams. Užsiėmimai „Milana Yoga“ studijoje, kur susijungia teigiama energija, sveikas gyvenimo būdas ir judesys, kainuoja nuo 42 eurų.

Partnerio nuotr./Neatrastas užsiėmimas
Partnerio nuotr./Neatrastas užsiėmimas

Gamyba savo rankomis

Kas gali būti unikaliau, nei savo rankomis sukurtas daiktas? Moteriai, kuri vertina išskirtinumą, dovanokite ne daiktą, kurį, gali būti, kad jau turi jos artimos aplinkos nariai, o apsilankymą keramikos namuose, kur ji išlaisvins savo kūrybiškumą ir pati pasigamins vienetinius indus iš molio. Reikalingos priemonės ir medžiagos yra suteikiamos, o vadovo pagalba lydi visų pamokų metu. Be to, keramikos kursai džiugina ne tik galutiniu rezultatu, bet ir tuo, kad molis sugeria neigiamas mintis ir atpalaiduoja, tad šie kursai – dovana, kuri atstoja savotišką nusiraminimo terapiją. Įdomią patirtį ir galbūt net naują hobį padovanoti kainuoja 40 eurų.

Partnerio nuotr./Gamyba savo rankomis
Partnerio nuotr./Gamyba savo rankomis

Originalių dovanų moterims paieška dažnai nelengvas, bet tuo pačiu ir labai įdomus procesas. Svarbiausia, renkant dovaną itin originalumą vertinančioms moterims, atminkite – jų nesužavės praktiškos dovanos. Išskirtinumas, individualumas, jaudulys ir veiksmas – tai, kas šioms moterims paliks įspūdį. Daugiau dovanų moterims idėjų pasisemti galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius