Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 03

Paroda „Moters pasaulis“ skelbia ilgąjį moterų savaitgalį

Kasmet mušanti dalyvių ir lankytojų rekordus, paroda „Moters pasaulis“ dažnos moters kasdienybėje tampa įvykiu, skatinančiu ne tik patobulinti fizinę išvaizdą, bet ir keliančiu dvasinę savivertę.
Paroda „Moters pasaulis“
Paroda „Moters pasaulis“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lapkričio 6–9 dienomis Kauno Žalgirio arenoje vyks 12-oji specializuota mados, stiliaus ir grožio paroda „Moters pasaulis“. Lygiai taip pat, kaip moteris nebūna kasdien vienoda ir nuobodi, taip ir kiekviena parodos diena lankytojams žada vis kitokį įspūdį.

Tradicinėje „Ekspozicijų centro“ organizuojamojoje parodoje grožio industrijos produktus, paslaugas ir naujienas pristatys rekordinis dalyvių skaičius – 309.

Dvejose seminarų salėse per keturias parodos dienas bus pristatyta 41 tema apie mados, stiliaus ir grožio tendencijas, o Žalgirio arenos Amfiteatre kiekvieną dieną vyks skirtingos tematikos renginiai.

Taip pat skaitykite: Įspūdingesniam makiažui – blakstienų tušo ir akių pieštuko triukai

Pirmąją parodos dieną į Amfiteatrą kvies Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos organizuojamas renginys „Profesionalų diena“, penktadienį tie patys organizatoriai pristatys teatralizuotą improvizacijų labdaros vakarą „Big Hair Show“, šeštadienį lankytojus stebins „Mados fiesta“, o paskutinę parodos dieną – konkursas-šou „Pasaulio ilgaplaukės LONG-HAIRED WORLD 2014”, kurį pristatys Severos Čepulienės mados studija „Mažasis modelis“.

Parodos organizatoriai atskleidžia, kad parodoje pirmą kartą ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse apsilankys ir savo meistriškumo paslaptimis dalysis vienas žymiausių ilgų plaukų meistrų  Farruxhas Shamuratovas iš Sankt Peterburgo (Rusija).

„Didelis dalyvaujančių įmonių skaičius turėtų patenkinti parodos lankytojų lūkesčius vienoje vietoje rasti daug naudingos informacijos bei produkcijos. Didžioji dalis, maždaug kas šeštas parodos dalyvis, pristatys įvairius sveikatos tausojimo produktus ir paslaugas, 13 proc. dalyvių – profesionalią kosmetiką, 12 proc. – tekstilės gaminius, maždaug kas dešimtas (9 proc.) dalyvis kvies prie plaukų priežiūros priemonių stendų, 8 proc. – dekoratyvinės kosmetikos, tiek pat – kailio ir odos gaminių, 7 proc. – trikotažo gaminių, tiek pat – bižuterijos, dar 3 proc. – juvelyrikos“, – vardija Ilma Gibavičienė, UAB „Ekspozicijų centro“ Parodų organizavimo ir rinkodaros vadovė.

Taip pat skaitykite: Plaukų priežiūros mitai, kuriuos jums bando įteigti kirpėjai

Pasak jos, keturių parodos dienų lankytojams turėtų užtekti, norint išsamiai susipažinti su parodoje pristatomomis naujienoms, dalyvauti aktualiuose seminaruose bei įspūdinguose renginiuose. „Paroda „Moters pasaulis“ – tai didžiausia mados, stiliaus bei grožio šventė, kurioje stengiasi sudalyvauti vis daugiau moterų“, – pastebi I. Gibavičienė.

Organizatorių duomenimis, pernai parodoje „Moters pasaulis“ apsilankė per 36 tūkst. lankytojų, ne mažiau tikimasi ir šiemet.

Lankytojai parodoje laukiami  lapkričio 6–8 dienomis nuo 10 iki 18 val., lapkričio 9 d. –  nuo 10 iki 16 val.


Daugiau informacijos apie renginį – www.expo.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius