Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 27

Patarimai planuojantiems vestuves vasarą: į ką atkreipti dėmesį?

Vestuvių sezonas jau įgavo pagreitį, tačiau šventė vasarą reikalauja ypač kruopštaus pasiruošimo. Jaunieji organizuodami vestuves vasarą dažnai pamiršta ar nepagalvoja apie smulkmenas, kurios svečiams gali sukelti diskomfortą. Tinklaraščio „Noriu ženytis“ autorė Živilė Milerytė pranešime žiniasklaidai pateikia keletą patarimų būsimiems jaunavedžiams, kurie meilės įžadus ištars vasarą.
Nuotaka
Nuotaka / „Estetikos paieškos“ nuotr.

Šviečiančios lemputės

Lempučių girliandos – gražus vakaro dekoras, tačiau neužmirškite, kad šviesa pritraukia vabzdžius. Jeigu jūsų vestuvės po atviru dangumi, nepamirškite pagalvoti apie apsaugą nuo uodų (juk nenorite, kad uodai sugadintų šventę): ant kiekvieno stalo pasirūpinkite žvakėmis, kurių kvapas atbaidytų vabzdžius. Būkite išradingi ir panaudokite tai kaip stalo dekorą.

Lengvas maistas

Vasarą norisi gaivesnio ir lengvesnio maisto. Nebūtinai kepsniai su riebiais padažais ar naminė mišrainė bus geriausias pasirinkimas. Pasitarkite su maisto tiekėjais ir užsakykite daugiau salotų ar lengvų užkandžių. Pagalvokite apie kepsninę lauke – būtų puiki atrakcija ir alternatyva tikrai išalkusiems svečiams.

Fotolia nuotr./Uogos.
Fotolia nuotr./Uogos.

Sumažinkite alkoholio kiekį

Kaitri saulė ir alkoholis – prastas derinys. Jei patieksite kokteilių, juose bus mažiau alkoholio. Be to, galite pasirūpinti nealkoholiniais kokteiliais, kurie atgaivintų ištroškusius draugus ir atitrauktų nuo stipriųjų gėrimų. Ąsočius, pilnus vandens, dėkite, kur galite!

Laikas, laikas, laikas

Kas planuoja vestuves vasarą, patariame atsižvelgti į laiką. Ceremoniją geriau rinktis po pietų apie 14–15 val., kai saulė truputį nurimsta. Anksti susirinkę svečiai nuo kaitrios saulės greitai pavargs, o ir nuotakos makiažas gali iki pokylio neišsilaikyti. Pobūvis truputį nusikels, todėl ir užkandžiai lauke nesuges (priminkite maisto tiekėjams, kad užkandžiai būtų laikomi šešėlyje).

Patogumas

Nepamirškite apie bendrą komfortą: skėčiai nuo saulės, šaltas vanduo, ledas, purškikliai nuo uodų, vėduoklės ir gėlės, kurios neskleidžia specifinio kvapo. Iš anksto sodybos šeimininkų pasiteiraukite apie patalpos vėdinimą (kondicionierius ir kitas alternatyvas). Būryje žmonių visiems bus dar karščiau.

„O svarbiausias patarimas – mėgautis savo vestuvėmis. Nei lietus, nei kaitri saulė negali sugadinti geros šventinės nuotaikos“, – sako vestuvių koordinatorė Ž.Milerytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius