2014 08 22

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 22 d.

Jau beveik savaitgalis! Skanaujam prognozių...
Levandos
Levandos / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų namuose šiandien įsivyraus ramybė ir supratimas. Būkite tikri: už šeimą ir namus šiandien nėra ir negali būti nieko svarbesnio. Todėl visus, kurie bandys atkreipti jūsų dėmesį į nesibaigiančią darbų virtinę – ginkite šalin, jei jūsų prioritetų sąraše pirmose vietose puikuosis šeimos narių išsakyti prašymai ir pageidavimai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Niekas geriau už jus nežino, kaip šiandien suspėti į visus susitikimus, kaip su kiekvienu sutiktu rasti tinkamą pokalbio temą ir kaip nepavargti šiame nuolatiniame šurmulyje. Tačiau jūs nežinote vieno – kaip sutelkti visą dėmesį į tai, ką darote ir nesiblaškyti. Todėl vakarop į jūsų mintis įsiropš svajonė apie galimybę nuo visko pailsėti ramioje privačioje erdvėje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien būdami atidūs informacijai, kuri jus pasiekia ne tik akivaizdžiais išoriniais būdais, bet ir visais kitais kanalais, tad gausite tai, ko geidžiate. Dėl šių tikslų neignoruokite ir ore tvyrančios emocinės įtampos, ir besaikio džiaugsmo. Ieškodami aukso vidurio tarp tarpusavyje nederančių kraštutinumų, taikykite ne naujas, o iki šiol patikrintas priemones.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų idėjos bus palaimintos, o pastangos – įvertintos, jei tam panaudosite visą savo žavesį. Net neabejokite – jo užteks, ir net nepajusite, kaip visi nieko neįtardami jau šoka pagal jūsų grojamą muziką. Gal jie net atlieka veiksmus, kuriuos jūs jiems nurodote? Tačiau nepaklaidinkite savo avelių, vesdami jų dar nepramintais takeliais.     

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kažkas manys, kad šiandien renkatės tinginio kelią, nes dažniau atsiribosite nuo kitų, nei būsite dėmesio centre. Kažin kodėl šiandien jo jums reikės mažiausiai. Net jei nežinote, kodėl taip elgiatės, nesileiskite suklaidinami tų, kurie manys priešingai. Atsiminkite, būdami vienutėje sukaupsite daugiau jėgų ir geriau pasiruošite rytdienai. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darysite viską, kas įmanoma ir net daugiau, kad padarytumėte laimingais tuos, kurie šalia: draugus, kolegas ar šiaip kokius bendražygius. Ir tik tame matysite savo veiklos prasmę. Siekdami save išreikšti grupėje, siūlysite kitiems savo pagalbą ir patys nuo jos nenusigręšite. Nesėkmės galimybė viena – nerti į jūsų dar neištyrinėtus vandenis. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Negailėdami savęs dalinsite savo dėmesį ir šilumą tiems, su kurias dirbate. Tokiu būdu ne tik padėsite kitiems, bet ir įveiksite savo problemas. Tačiau čia svarbu nepamiršti kelių tiesų. Pirmoji – dažniau atsižvelgti į kitų žmonių jausmus. Antroji – būti maksimaliai susitelkusiems. Trečioji – žinoti, kam jums ta viršukalnė, į kurią šiuo metu kopiate. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei su viltimi pažvelgsite į kiekvieną šios dienos galimybę ir kiekvieną jūsų kelyje pasitaikiusią kliūtį – jūs judate teisinga kryptimi. Tokiu būdu, pirmąsias naudokite savo tikslams pasiekti, o antrose įžvelkite reikšmingas pamokas. Neabejokite: pjausite tiek, kiek pasėsite. Tačiau šios dienos sėjai rinkitės tik tas sėklas, kurias jau esate išbandę anksčiau. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad jūsų energijos resursai ne sektų, o pasipildytų, turėsite peržengti kelis slenksčius, kurių dalies net nepastebėsite. Klius gal tik tai, kad ne visada galėsite elgtis kaip tinkami ar taip, kaip jus kviečia elgtis jūsų prigimtis. Tai ryškiausiai pajausite tada, kai jums svarbesnius dalykus iš jūsų akiračio išstums jūsų partnerių, namų ir šeimos reikalai. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien atsiras ne vienas, kuris noriai jums patars, ką reikia daryti, o ko ne. Ir dar, kad nebūtų per mažai jūsų pasipriešinimo ir tirštų emocijų – pažvelgs į jus dramatiška mina. Čia nepadės jūsų racionalumas ar abejingumas. Užuot atmetę tai kaip nereikalingą balastą, pagalvokite, gal dalis to, ką matote ir girdite, yra tiesa? 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šilta atmosfera darbe ir santykiai su kolegomis ragins jus dirbti dar produktyviau. Rūpestis ir noras būti reikalingiems taps dienos tema, todėl nesivaržydami prašykite jų pagalbos ir patys negailėdami savęs jiems padėkite. O jei darbe bus tokių, kurie bando savo poelgiais sujaukti jūsų kuriamą idilę – nesivelkite į nešvarius žaidimus.    

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaip mėgausitės viskuo, ką jums atplukdo diena. Todėl norėdami trumpai sau paliūdėti – liūdėsite, norėdami kažkuo staiga pasidžiaugti – džiūgausite. Nesuprantantiems jūsų poelgių, netruksite įrodyti, kad tokiu būdu tik stiprinate savo kūrybines galias. O jos jums šiandien reikalingos ir darbe, ir meilės fronte, ir bendraujant su vaikais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius