-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 12

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 12 d.

Labas rytas! Skanaujame naują dieną, domimės tuo, ką žada žvaigždės ir dovanojame visiems šypsenas...
Moteris levandų lauke
Moteris levandų lauke / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki popietės klausydamiesi to, ką jums kužda šeštasis jausmas, išgirsite būdus, padedančius atskleisti savo gabumus ir net gauti iš to naudos. Konkrečios priemonės nuojautoms įgyvendinti bus taip pat svarbu, kaip ir pastangos, kuo geriau pasitarnauti kiekvienam, kuris šalia. Ir jei dienos pabaigoje įžvelgsite aiškesnius savo tikslus – jūs teisingame kelyje. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būkite savimi, bet nestabdykite svajonių, kurios veršis jums į mintis. Jas galite jau šiandien pradėti pamažu realizuoti vieni, kartu su draugais ar kolegomis. Dar svarbu vakare nepraleisti pro akis džiugių akimirkų, kurias jums noriai dovanos vaikai ar mylimas žmogus. Ir galiausiai, atkreipkite dėmesį tik į jums skirtus ženklus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Skirkite dieną savo kūrybinėms mintims darbe realizuoti, neįsitraukdami į patį įvykių sūkurį. Vienumoje ir atsitraukime išsaugosite dvasinę energiją, kuris jums pravers ateityje. Vakare puoškite namus, vaišinkite namiškius savo šedevrais. O sėdėdami prie vakarienės stalo, galite įminti visiems šeimos nariams svarbias mįsles. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien vadovaukitės svarbiausia taisykle: skubėk lėtai. Tokiu tempu jūs dieną pajusite įkvėpimą, kurio iniciatoriai turbūt bus jūsų draugai ar bendražygiai. Vakarop niekur nesiverždami suprasite, kiek spalvų ir atspalvių yra nuoširdžiame bendravime su tais, kurie šalia. O galiausiai svarbią tiesą atskleisite atidžiai pažvelgę artimam žmogui į akis. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien dažniau kliaukitės jėgomis, kurios, nepaisant jūsų noro ar pastangų, viską daro dėl jūsų gerovės. Tačiau ir patys nepatingėkite atlikti kelių konkrečių žingsnių, norėdami įgyvendinti savo tikslus. O jei vakare tik jums žinomu būdu įdarbinsite savo talentus, dėl jų palypėsite kur nors aukščiau ar bent tinkamai pertvarkysite savo buitį. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums pakaks ir sveiko optimizmo, ir tvirtumo, leidžiančio išlipti sausiems iš vandens bet kokioje situacijoje. Didžiausias pagalbininkas bus pusiausvyra, kurios jums taip pat nebus pagailėta. Tai, kuo esate unikalūs, aplinkiniai pastebės vakare. O vaikai jums įrodys, kad suprasdami juos, jūs geriau suprantate ir pažįstate save. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ne visada žinosite, kurie sprendimai yra teisingi, kurie ne, todėl privalėsite besąlygiškai pasitikėti savo šeštuoju jausmu. Jis jums baksnos pirštu paprastose kasdienėse situacijose, susijusiose su jūsų ir partnerių resursais ir interesais. Vakare jūsų pastangos ar grožis gali likti nepastebėtas, bet tai nemažina jūsų vertės, tiesa?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Geriausi patarėjai ir pagalbininkai šiandien bus tie, kuriems puoselėjate pačius šilčiausius jausmus. Susižersite daugiau laimėjimų už kitus, jeigu šią dieną leisite jiems groti pirmuoju smuiku. O savo noru pasirinkę antraplanį vaidmenį, raskite sau konkrečios veiklos, kuri dieną leis kurti, vakare rūpintis draugu, o dienos pabaigoje – įžvalgiai bendrauti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena išsiskirs darbų gausa, kuriuos atliksite ne tik kruopščiai, nuosekliai ir atkakliai, bet ir su įkvėpimu. Kiekvienoje sudėtingesnėje situacijoje lengvai rasite tinkamą sprendimą, kurį jums dienos metu diktuos nuojauta, o vakare – žmogus, kurį laikote savo autoritetu. Netoliese dar sukiosis noras kuo giliau įnikti į tai, kas nepažinta. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien suksitės rate, kuris bus lyg sukurtas jums. Riedėsite pirmyn, nedėdami jokių pastangų: sugalvojote – ir jau turite, ketinote paskambinti – sulaukėte skambučio, norėjote kai ką susitikti – susitikimas įvyko. Tačiau besigirdami visiems apie tai, kaip jums viskas paprasta, galite įsigyti ne tik gerbėjų, bet ir konkurentų. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei tam tikros nesuprantamos jums aplinkybės vers jus jaustis įkalintiems, žinokite, kad šitą nelaisvę jūs patys sau sugalvojote ar susikūrėte. Iš jos išsivaduosite paprastomis, žemiškomis priemonėmis. Kiekvienas konkretus žingsnelis link mažesnio ar didesnio tikslo, suteiks jums įsitikinimą, kad esate ten, kur privalote būti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien atsižvelkite į dalykus, kurie jus iš tiesų jaudina ir vilioja, užuot darę tai, kas jums liepiama ir kaip liepiama. O kai sutriksite, nežinodami kaip pasielgti, pasikalbėkite su tais, kurie šalia. Nuoširdus, bet konkretus pokalbis šildys partnerystę, stiprins draugystės saitus ir padės užmegzti naujus patikimus ryšius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius