Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 26

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 26 d.

Štai ir išaušo paskutinioji darbo savaitės diena. Siūlome pasiskaityti, ką jums numačiusios žvaigždės...
Drambliai
Drambliai / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien užmegsite patikimus ryšius ir įgysite jums patinkančių žmonių pasitikėjimą, jei atidžiai klausysitės kiekvieno jums ištarto žodžio. Todėl, kaip nebūtų keista, kuo geresni klausytojai būsite – tuo labiau jus gerbs ir vertins. O jei dar gautus patarimus panaudosite dėl savo ir jūsų partnerių gerovės – abejingų jūsų aplinkoje neliks. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbe būsite nepralenkiami, jei kiekvienas duris bandysite atrakinti pasinaudodami savo oratorinius gebėjimus. Tiesa, nėra prasmės ieškoti kuo įmantresnių žodžių. Tegul kiekvieno jūsų pokalbio, diskusijos ar profesinio sprendimo pagrindas būna pusiausvyra ir kompromisai: t. y. kuo mažiau nuskriaustų ir kuo daugiau besišypsančių.     

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Lengvai rasite žodžių, padedančių išreikšti savo simpatijas ir įrodyti kitiems, kokie jie jums svarbūs. Jų gretose gali atsidurti bet kas, tačiau daugiausia dėmesio nusipelnys ar išpeš jūsų atžalos. Be to, dieną tinkamai pristatę savo projektus, vakare rasite priežastį pasvajoti apie būsimas profesines pergales.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų šeimos nariai kvies jus pasikalbėti, norėsite to ar ne, nes žinos, kad niekas kitas negali geriau jų šiandien išklausyti ir suprasti. Noriai ieškokite kompromiso kaskart, kai kas nors bandys provokuoti diskusijai ar net ginčui. Vakare niekas jūsų nepasmerks, jei leisite sau mažumėlę pasvajoti apie tolimus kraštus ar kitus jūsų širdį viliojančius nuotykius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte įtraukti į nuolatinio skubėjimo ir nesibaigiančių naujienų sūkurį niekur iš jo iki vakaro nesitrauksite. Ne tik privalėsite, bet ir norėsite būti judesyje, kai vis reikia kam nors pagelbėti, su kuo nors susitinti ir dėl ko nors susitarti. Pasitelkite kompromiso galią ir jokios eismo spūstys jums bus nebaisios. Vakaro įvykiai jus įtrauks į namų džiaugsmus ir rūpestėlius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite išradingi, kai reikės kam nors įrodyti, kad ne iš kelmo esate spirti. Mikliai suskaičiavę savo pinigus (uždirbtus ir tuos, kuriuos dar tik ketinate uždirbti), skubėsite įsigyti jums taip reikalingo mažmožio. O jei laiko tam neatrasite, visą popietę apie tai kalbėsite. Dienai baigiantis rasite priežasčių ir būdų sužavėti žmogų, kuris šalia.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kas jau kas, o jūs šiandien nestokosite dėmesio. Bet jūs viską darysite ne dėl to, kad ką nors sužavėtumėte, o dėl to, kad išpainiotumėte painų voratinklį, kurio kažkas negali išnarplioti be jūsų. Paskleisdami tik jums žinomo pobūdžio kerus ir pasitelkdami savo stiprybes, tokias kaip harmonijos, grožio ir gerų santykių siekis, padidinsite savo gerbėjų gretas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Radę nuošalią vietelę savo šios dienos iššūkiams įveikti, su jais susidorosite geriau nei bet kada. Jei savo įžvalgas ir pranašiškus sapnus analizuosite ir taikysite tyliai, rasite jų sprendimo raktus ir tokiu būdu kitiems, pasitaikius progai, tinkamai pasitarnausite. Vakare vienus kažkas pastebės, kitus paguos, o tretiems paseks pasakiško grožio pasaką.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Draugų ne mažės, o daugės, jei, nevaržydami nei jų, nei savęs, noriai su jais dalinsitės savo patirtimi. Nebūkite vien visa žinantys, bet ir visa girdintys. O jei galvoje knibždės originali idėja, kuri pasitarnautų gerų santykių labui, drąsiai ją praneškite ir stebėkite, kas vyksta. Vakare nesigailėsite kuo anksčiau suskubę į sapnų karalystę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aktyviai, bet draugiškai bendraudami, ne tik gerinsite savo santykius su kolegomis, bet ir tokiu būdu gražinsite savo profesinius kelius ir takelius. Net jei kuriame iš jų pasitaikytų neįtikėtino dydžio griovių, viską užlyginsite pasiploninę liežuvį ir nusipiešę veide geranorišką šypseną. Patikėkite, šiandien tai ne veidmainystė, o noras viską atlikti gražiai. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien niekas negresia ir viskas įmanoma, jei mąstysite plačiai, o kalbėsite neužsidarydami savo siauros patirties rėmuose. O jei dar nepamiršite kiekvieno patiekalo paskaninti paprastu prieskoniu, kurio pavadinimas pusiausvyra, ir pabarstyti paprasčiausiu teisingumu. Tokiu būdu ir daug sužinosite, ir daug išmoksite, ir kitus dėl daug ko įtikinsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atidūs ir įžvalgūs, nes jūsų mintys ir žodžiai šiandien gali daug. Tiesa, nėra prasmės pernelyg atvirauti, o tenkinti vien savo užgaidas net šiek tiek pavojinga. Būkite atidūs kam ir ką sakote, kad užtikrintumėte jums šiandien svarbų bendradarbiavimą. Viskas pernelyg sudėtinga? Atsipūsite vakare svajodami ar naktį sapnuodami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius