-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 10

Penktadienio horoskopas – spalio 10 d.

Nusiteikite pakiliai – šiandien paskutinė darbo diena, o po jos – išsiilgtas savaitgalis, kurį pranašauja itin šiltą. Kokia bus įžanga į jį? Ką žada žvaigždės?
Moteris sūpuoklėse
Moteris sūpuoklėse / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte realizuodami savo ambicijas darbe, užpildysite tuščias spragas ir sustiprinsite savo finansinę padėtį. Bet ties tuo neužstrikite, nes šiuo metu pagreitį įgyja jūsų širdies reikalai. Tiesa, čia nevalia snausti, kai pasitaikys proga užkariauti dominančio asmens širdį ar įmesti kuro į pamažu blėstančių jausmų laužą. Tačiau atminkite – tam nebūtinos didžiulės išlaidos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būdami savimi, pamatysite didesnes savo perspektyvas ir rasite, ką svarbaus galite ir turite nuveikti. O tam plati dirva nusidrieks prieš akis kiekvienam mylinčiam savo namus ir siekiančiam juos paversti ypatinga vieta, kuriai neprilygsta niekas. Tačiau ar jūsų apetitas turėti kuo daugiau ir kuo daugiau išlaikyti sau nepakiš jums kojos?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte įžvelgsite kitų žmonių elgesio motyvus, bet apie tai neatvirausite. Yra ir be to ką veikti, pavyzdžiui: su kuo nors susipažinti, ką nors sužavėti, ką nors sukurti, kam nors papasakoti apie savo kūrinį, pasigirti apie savo vaikus, papasakoti pikantiškų dalykėlių apie savo meilės nuotykius... Vis dar per trumpas dienos pasiūlymų meniu? Patys būkite išradingi, bet saiko nestokokite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte būdami užtikrinti dėl savo veiksmų, garantuosite sau patogią vietą kolektyve, kur netrūksta nieko: nei pagarbos, nei įdomios veiklos, nei reikalingos pagalbos. Tiesa, kuklumo stokosite kaskart, kai dėmesio centre atsidurs jūsų materialinė padėtis. Kad visiems įrodytumėte savo galias, stengsitės pagražinti savo namus. Investuokite į juos, nereaguodami į draugų pasiūlymus ar pažadus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Per kelias ryto valandas plušėdami iki devinto prakaito, atliksite jei ne kelių dienų, tai bent vienos dienos darbus. Nors rezultatai pasirodo ne taip greitai kaip norite, nerimui nėra priežasčių. Dabar jūs kuriate savo likimą, pasitekdami gausybę jums skirtų didelių dovanų ir mažyčių privilegijų. Pavyzdžiui, tokių kaip plati šypsena ir šilti žodžiai tų, kurie šalia.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galimybė sužinoti ir pažinti šiandien jums teiks malonių jausmų. O ženklai, pasirodantys jūsų kelyje, bus realios nuorodos jums reikalinga kryptimi. Be to, jei kažkam turėsite pasiaukoti, įsitikinkite, kad darote tai širdimi, kupina gėrio ir noro padėti, o ne dėl to, kad neturite kitos išeities. Pabuvę angelu, savo dienai ir jūsų santykiams suteiksite neįkainojamos vertės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte jūsų ir kartu su jumis veikiančių asmenų atlikti veiksmai atneš realių pokyčių į jūsų namus. Be to, jums bus atseikėtas didelis samtis galimybių ir saviraiškos, jei būsite apsupti žmonių, su kuriais jus jungia bendri interesai, bendri tikslai, bendras darbas ar tiesiog draugiški ryšiai. Tačiau yra ir kita svarstyklių pusė: norėdami vienam iš draugų įtikti, galite prarasti tai, kas jums brangu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Rytinių pokalbių metu suprasite tai, ko iki šiol pastebėti nepavyko. Galvoti vien apie tai visą dieną negalėsite, nes jus vilios karjeros pažadai. Tiesa, čia niekas veltui nieko nedalys – turėsite būti ištvermingi ir ne kartą atsižadėti savęs ar net pabūti šešėlyje dėl aukštesnių savo tikslų. Jūsų partneriai namie ar darbe tuo piktnaudžiaus, bet kažin ar jūs tai pastebėsite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte drąsa keistis ar pakeisti tai, kas nereikalinga, į tai, kas būtina, leis lengviau įkvėpti visus dienos kvapus. Užmezgę naują ryšį ar atnaujinę seną su toli gyvenančiais draugais, įgysite sparnus, kurie leis pamatyti daug ką iš naujos perspektyvos ir galbūt praplėsti draugų gretas. Lai nuo to jums neapsisuka galva, nes niekas už jus šiandien nepadarys to, kas turi būti padaryta.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte nevengsite kitiems parodyti savo galios – tegul visi žino, kas jiems padeda ir kas juos sustiprina. Vertinami bus konkretūs darbai, ir dėl to jūs tikrai džiūgausite. Tačiau dabar jums svarbu pasitikėti ne tik savimi ir džiaugtis ne tik savo vienų darbo rezultatais. Progomis pasiekti profesines aukštumas naudokitės, pasiremdami į lojalaus žmogaus petį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ryto įvykiai gali jus paskatinti suprasti tiesas, kurios iki šiol buvo paslėptos. Joms atsiskleidus, jūs ir tie, kurie dalinasi bendru stogu su jumis, pasijus stipresni. Gerąsias naujienas jums neš ir jūsų sutuoktinis, pasiūlantis jums kelionę ar kitu būdu sužadindamas jūsų optimizmą. Šitą laužą dar pakurstys pavydu dvelkiančios aistros tarp namiškių, kurios yra nieko vertos.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šį rytą būsite užtikrinti derybose, nes įžvelgsite paslėptus pašnekovų motyvus. Tai pailgins jūsų draugų ir pasekėjų sąrašą. O dar bus galimybė pagerinti santykius darbe, įtraukiant į bendrą kūrybišką veiklą tuos, kurie gali savo darbą atlikti geriausiai. Kas iš to išloš daugiausiai – nesvarstykite ir, žinoma, nesigirkite apie savo sumanymus kiekvienam praeiviui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius