Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 17

Penktadienio horoskopas – spalio 17 d.

Štai ir atpėdino ilgai lauktas penktadienis. Skaitykite, ką šią dieną jums paruošusios žvaigždės.
Ruduo
Ruduo / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Didžiuosius darbus – regimus ir ne, šiandien atliksite būdami tarp žmonių, kurie yra jūsų pakeleiviai asmeniniame gyvenime ar darbe. Pokalbiai, gebantys ištaisyti tai, kas buvo iki šiol sugadinta, bus svarbi šios dienos dalis. Džiaukitės kaskart, kai atsiras galimybė ar net būtinybė švelniausiais būdais gludinti aštrius santykių kampus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų ausims ir akims malonios naujienos ar istorijos, išgirstos iš kolegų, paįvairins jūsų kasdienybę. Dėl jų darbas taps ne sunkia našta, o malonia laiko leidimo forma. Esant tokioms aplinkybėms kažkieno pastabos apie nebaigtus ar pamirštus darbus jūsų netrikdys, o padės su džiaugsmu grįžti prie to, ko iki šiol neatlikote.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei šiandien stabtelėsite ties santykiais su savo atžalomis – pasitelkę visus savo diplomatinius gebėjimus turėsite progą užpildyti ne vieną tuščią spragą. O ir norintiems visaip pasidžiaugti ir kitus pradžiuginti – progų netruks. Savo pastangų rezultatais džiaugsis visi, kurie, užuot skubėję sužibėti naujuose projektuose, išsitrauktų nugrimzdusius užmarštyje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atmosferą namuose šildys pokalbiai ir prisiminimai, kuriuos turbūt nusinešite į savo darbo vietą. O jei šeimos narių dėka netils telefonas, gautos informacijos neignoruokite – viskas, prie ko esate raginami sugrįžti, turi prasmę. Netikėtumai, kurie galimai nutiks šiandien darbo vietoje dėl jūsų vadovų, neturėtų jums kelti nerimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesėdėdami vienoje vietoje turėsite progų sutikti tuos, kurie šiandien jums primins apie anksčiau neatliktus namų darbus. Susitikimai su seniai matytais ir galbūt šiek tiek pamirštais žmonėmis leis jums prisiminti, kokie geri pašnekovai galite būti. Tačiau nepervertinkite savo gebėjimo parinkti tinkamus žodžius – turite išgirsti ir tai, kas sakoma jums.

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gražūs ir laiku ištarti žodžiai šiandien jums padės pranešti pasauliui apie savo talentus ir galbūt iš to užsidirbti. Bet prieš jus nusidriekęs kelias ne toks tiesus ir paprastas. Jame reikės jūsų diplomatijos, jūsų atidumo kitų žmonių poreikiams, jūsų pasiryžimo taisyti praeityje padarytas klaidas ir susidurti akis į akį su tuo, ką norėjote pamiršti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums nepritrūks dėmesio dėl gražių žodžių ir malonių manierų – pačiais tiesiausiais būdais pasieksite pašnekovų širdis. Kad tai sektųsi dar geriau, teks pasiknaisioti neįvykdytų sumanymų sąraše. Vieni iš jūsų jame ras įrašą apie ketinimus pakeisti įvaizdį, kiti prisimins, kad niekaip neužsiregistruoja į asmenybės tobulinimo kursus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien prieš savo valią galite sužinoti daugiau nei jums reikia. Nesibaiminkite, gal tai pagalba iš dangaus, kurios taip seniai laukėte? Kodėl vis dar manote, kad patys geriau žinote, ko jums reikia? Šiek tiek fatališko tikėjimo aukštesnėmis jėgomis padės, supratus tiesą, prasibrauti pro nesėkmių sieną ir pamatyti šviesą tunelio gale.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Malonus bendravimas su kolegomis ar draugais, noras kuo daugiau pranešti kitiems ir kuo daugiau patiems sužinoti, nukreips dėmesį nuo į galvą lendančių įkyrių minčių. O žinios iš draugės ar draugo jums primins, ką buvote užmiršę. Geranoriškai juos išklausę, žinosite, ką pasakyti, kad jiems įrodytumėte, jog galite būti neįtikėtinai žavūs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasirūpinkite atmosfera kolektyve. Ar visiems čia gera? Ar visi, atlikdami savo užduotis, jaučiasi komfortiškai? Ar yra dalykų, kuriuos turite priminti kolegoms, o gal kažką svarbaus atlikti pamiršote jūs? Pavyks susirinkimas, kurio metu būtų naudinga aptarti svarbią temą, kuriai anksčiau niekaip nerasdavote laiko ar resursų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Optimistinės nuotaikos painiosis su norais, kuriuos bus sunku suvaldyti – trykšite noru visiems viską papasakoti ir kuo greičiau įgyvendinti. Ypač jei tai susiję su kelionėmis ar studijomis. Deja, laikas labiau tinka skylėms lopyti, o ne naujiems žygiams pradėti. Sparnai išaugs tik tuomet, kai užglaistysite nelygumus, apie kuriuos šiandien jums bus labai gražiai papasakota.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien pasiklydę pasikliaukite savo šeštuoju jausmu ir tais, su kurias esate kokiu nors būdu susieti. Viena ir kita pabus jums kelrodžiais ir nuves tik į jums vieniems skirtą vietą. Net supratę, kad čia jau buvote – nenueikite šalin, kol nesuprasite priežasties. Be to, neišvengsite būtinybės dalyvauti pokalbyje apie bendrus pinigus ar intymias patirtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius