Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 31

Pikantiškos įžymybių istorijos: Charlie Chaplino aistros

Istorija mums paliko daug kilnių ir dosnių žmonių atminimų, tačiau laikui bėgant į paviršių iškyla paslapčių, akimirksniu išsklaidančių kai kurių garsenybių nepriekaištingą įvaizdį. Tikėti jomis ar netikėti, spręskite patys, bet pasidairyti po slaptą istorinių asmenybių gyvenimą visada įdomu.
Charlie Chaplinas
Charlie Chaplinas

Įžymybes dažnai valdo labai neįprastos aistros, ne mažiau keisti ir būdai joms patenkinti. Pavyzdžiui, žvelgiant iš šalies net nekyla abejonių, kad visada linksmas ir malonus komikas Charlie Chaplinas buvo doras žmogus.

Wikimedia.org nuotr./Charlies Chaplinas su savo šuniu
Wikimedia.org nuotr./Charlies Chaplinas su savo šuniu

Tačiau jo pažįstami atskleidė, kad žvaigždė mėgo vakarėlius, kuriuose netrūkdavo alkoholio ir narkotikų, bet tai buvusi mažiausia jo yda.

Pasirodo, aktorius rengdavo dideles orgijas (pripažino jose turėjęs apie du tūkstančius lytinių partnerių), jautė stiprų potraukį jaunesnėms nei aštuoniolikos metų merginoms (tuo metu tai nebuvo šokiruojanti naujiena) ir dažnai elgdavosi itin agresyviai.

Komikas turėjo daug žmonų, vienos iš jų – Litos Grey – likimas susiklostė itin tragiškai. Kai būdama vos šešiolikos mergina pastojo, jos motina pagrasino apkaltinsianti Ch.Chapliną išprievartavimu, jei šis jos neves.

Tuoktuvės įvyko, bet aktorius prisiekė, kad jaunosios žmonos gyvenimą pavers pragaru ir ji pati ims maldauti skyrybų. Netrukus taip ir nutiko.

Vėliau komikas vedė net trisdešimt šešeriais metais jaunesnę Ooną O‘Neill. Ši pagimdė aštuonis vaikus ir su aktoriumi gyveno iki mirties.

Kitas gandais apipintas keistas komiko pomėgis – mėtyti pyragus į nuogas merginas per aktorių atrankas. Keli šaltiniai teigia, kad tai buvęs moteris žeminantis fetišas ar iškrypimas, teikdavęs garsenybei didžiulį pasitenkinimą. Toks metodas esą padėdavo patikrinti būsimų aktorių ištvermę.

Apie žiaurų Ch. Chaplino elgesį sklando daug legendų, tačiau daugelis istorijų nepatvirtintos ir atrodo ganėtinai perdėtos. Vis dėlto daugelis šį asmenį pažinojusiųjų teigia viena – linksmas ir geras jis buvo tik vaidindamas.

Plačiau apie slaptą istorinių asmenybių gyvenimą skaitykite 4-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje!

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (4 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (4 nr.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius