Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 19

Pippa Middleton – savo sesers šešėlyje

Pippa Middleton – ne tik Kembridžo hercogienės, princo Williamo žmonos Catherine sesuo. Tik artimiausi žmonės žino, kad labiau už dėmesį ir garbę ši moteris trokšta būti profesionali sportininkė, talentinga žurnalistė ir populiari renginių organizatorė.
Pippa Middleton ir Kembridžo hercogienė Catherine
Pippa Middleton ir Kembridžo hercogienė Catherine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Taip jau nutiko, kad į Pippą Middleton žmonių akys nukrypo tik Didžiajai Britanijai svarbią dieną, kai jų sosto įpėdinis princas Williamas prie altoriaus nusivedė išrinktąją Catherine.

Deja, tą 2011-ųjų balandžio 29-ąją milijonai smalsuolių nepasidžiaugė seserų panašumu ir neįvertino nuoširdžios jaunėlės šypsenos. Nuo pat pirmosios dienos Pippa buvo apkaltinta mėginimu nugvelbti iš sesers dėmesį.

Iki šiol juokaujama, kad tądien vilkėjusi dailiai prie kūno priglundančią gilios iškirptės mados namų „Alexander McQueen“ suknelę, vyriausioji pamergė paprasčiausiai atrodė per gerai. Ką gi, nuo pirmosios įžengimo į karališkąją šeimą dienos Pippai teko patirti, kad viešumas turi dvi puses, iš kurių blogoji – apkalbos ir kaltinimai – dažniausiai žengia priešaky. Laimei, panelė Middleton ne iš tų, kurias lengva parklupdyti ir pravirkdyti.

Tėvų pėdomis

Ne paslaptis, kad seserų Middleton tėvai, buvęs skrydžių bendrovės „British Airways“ dispečeris Michaelas ir buvusi stiuardesė Carole, apylinkėse gerbiama šeima tapo ir milijoninį turtą susikrovė įkūrę renginių organizavimo verslą „Party Pieces“.

Baigusi Edinburgo universitetą ir įgijusi anglų literatūros bakalaurą, Pippa ilgai nesvarsčiusi suskubo tėvams į pagalbą ir tapo renginių organizatore. Moteris iki šiol yra atsakinga už elektroninio leidinio „The Party Times“, kuriame galima surasti viską, ko tik gali prireikti organizuojant renginius (nuo idėjų, patarimų iki žaidimų), sėkmingą gyvavimą. Kalbama, kad savo, kaip renginių organizatorės, patirtį mergina turėjo progos pademonstruoti ir per istorines sesers Catherine vestuves.

Taip pat skaitykite: Kembridžo hercogienė Catherine ir Velso princas Williamas: nesuvaidinta laimė

Pippa pasistengė išnaudoti ir tose pačiose vestuvėse kilusį šurmulį dėl neva pernelyg geros jos išvaizdos. Įvertinusi netikėtai padidėjusį populiarumą, jauna moteris nusprendė išleisti vakarėlių knygą „Celebrate!“ (pagal kontraktą jai netgi buvo išmokėtas išankstinis 400 tūkst. svarų honoraras).

Tiesa, projektas nesulaukė sėkmės. Mergina buvo apkatinta itin sausu ir nuobodžiu rašymu, prikišant, kad jei ne karališka giminystė, niekas nė nebūtų sutikęs šios knygos išleisti.

Kontraktas, beje, dėl menkos paklausos buvo bemat nutrauktas, o kartu su juo palaidoti ir planai išleisti pirmosios knygos tęsinį. Tiesa, Pippa neketina pasiduoti. Jos planuose – knyga apie sveiką gyvenseną.

(Ne)talentinga žurnalistė

Tapusi žinoma, Pippa Middleton sulaukė ne tik pasiūlymo rašyti knygą. Į anglų kalbą studijavusios ir sėkmingai baigusios merginos duris bemat pasibeldė būrys populiarių šalies leidinių atstovų, siūlančių nuolat ar bent retkarčiais jiems parašyti.

Deja, mielai sutikusiai ir kibusiai į darbus, net ir šioje srityje merginai teko atlaikyti didelę kritikos laviną. Ypač garsiai nuskambėjo jos konfliktas su leidiniu „Telegraph“. Spėjęs išspausdinti vos šešis P. Middleton tekstus, leidinys atsisakė jos paslaugų.

Anot atstovų, priimti tokį sprendimą paskatino itin neigiami skaitytojų atsiliepimai. Jauna žurnalistė buvo apkaltinta kompetencijos ir originalumo stoka.

Nors kritikos strėlių Pippai netrūksta, moteris ir toliau sulaukia (nežinia, dėl talento ar dėl giminystės su karališkąja šeima) patrauklių darbo pasiūlymų, sėmingai darbuojasi tokiuose leidiniuose kaip „Spectator“ ir „Vanity Fair“. Gali būti, kad pastarajame leidinyje Pippai pavyko išsilaikyti dėl širdžiai mielos temos – sporto, be kurio ji neįsivaizduoja savo gyvenimo.

Plačiau apie Pippos Middleton savęs paieškas skaitykite skaitykite 38-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje!

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (Nr. 38)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (Nr. 38)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius